Satranç turnuvası yapalım mı? :D

Bugün canlı bir turnuvaya rastladım, bu saate kadar da oynadım durdum:)
İsteyen burda profil oluştursun: www.chess.com , ben de bir eşleştirme programı indireyim? Hım? Nasıl olur? :mrgreen::bounce::mrgreen::mrgreen:

satrançı çok severim turnuvalara katılmışlığım vardı.Ama 7. sınıfta bana yapılan bariz bir haksızlık sonucunda bu oyundanda soğutmuşlardı beni.Olayı özetlersek.İzmir seçmelerinde 3. lük için oynuyordum.Ozamanlar okulda satranç kursu vardı ben o kursa gitmiyordum ve rakibim o kursa gidiyordu.Hakemde o kursun öğretmeniydi.Ve beni sebeb yokken diskalifiye etti.O gün bu gündür soğudum satrançtan.6 yıl olmuş yani.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben varım.....

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Pişti derseniz varım.
Ötesine kafam basmıyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bugünlerde tavlaya sardım.Mars olup duruyom.Uyuz oldum.Satranca geçiş yapmak baya iyi olur.Şans faktörü sıfır.Bi aralar mynette satranç oynuyodum ama yenilince hile yapıyolar.

www.chess.com a kayıt oldum. User name "acemiplayer". Satranç meraklılarını beklerim...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben de üyelik aldım.Nickim "satrancci34".Oyunda grup kurup turnuvalar yapılabiliyomuş anladığım kadarıyla.Şimdilik 3 kişi olduk :

1.acemiplayer
2.Mengu16
3.satrancci34

Katılımların devamını bekliyoruz.MT satranç kolu kuruldu.Belki ilerde bi buluşma düzenleyip mangalın yanında satranç takımımızı getirip sanal alemde değil gerçek satranç oynarız.Bu arada bilmeyen arkadaşlar sakın utanmayın.Bilmemek ayıp değil , öğrenmemek ayıp.Dünyanın en güzel , şans faktörünün sıfır olduğu , tamamen strateji ve kafaya dayalı bir oyunudur.Öğrenmek isteyen arkadaşlar beni ekleyin , yardımcı olurum.

3 oyun oynadım üçünde de yenildim ya, karşı tarafa ayıp olmasın diye çabuk hamle edince yanlış yapıyorum :cherry:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Türk milletine göre bir oyun değil satranç
ileriyi düşünerek hareket etmeyi becerebilseydik, melmeketin durumu bu vaziyette olmazdı herhal
benden de pas
sipor ayakkabılarımı giydiğim bir gün oynayabilirim ama :p

Mersin İl Temsilcisi
hayırdır?
kale'yi duyunca gol krallığına mı soyundun?
sen kalbimizin kralısın?

Ben de üyelik aldım.Nickim "satrancci34".Oyunda grup kurup turnuvalar yapılabiliyomuş anladığım kadarıyla.Şimdilik 3 kişi olduk :

1.acemiplayer
2.Mengu16
3.satrancci34

Katılımların devamını bekliyoruz.MT satranç kolu kuruldu.Belki ilerde bi buluşma düzenleyip mangalın yanında satranç takımımızı getirip sanal alemde değil gerçek satranç oynarız.Bu arada bilmeyen arkadaşlar sakın utanmayın.Bilmemek ayıp değil , öğrenmemek ayıp.Dünyanın en güzel , şans faktörünün sıfır olduğu , tamamen strateji ve kafaya dayalı bir oyunudur.Öğrenmek isteyen arkadaşlar beni ekleyin , yardımcı olurum.

Turnuva duyurusunu bekliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar