Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Pazar günü saat 13:00-13:30 arası İnönü Stadyumu karşısı Dolmabahçe' nin yanındaki açık otoparklı çay bahcesinde buluşarak, Ortaköy' e kumpir isteğe göre waffle o da olmadı kokoreç ne bulursak artık Allah verdi demeden mideye indirme organizasyonu listemiz :D

1. Sarper
2. leventgocukl - Levent
3. Gnuk - Furkan
4. ysfist - Yusuf
5. Görkem_
6. çelikatlı - Nihat
7. ilovetechn0 - Aydın

sayımız güzel bir iki fire verme ihtimalimiz olsa bile 5 kişi bu güzergahta sıkıntı olacağını sanmıyorum. 10-15 motor olsak kopma falan olurdu ama sayı makul olunca sıkıntı olmayacak inş.

Arkadaşlar son durum ile ilgili hepinizin mobillerine sms attım, önümüzdeki 5 saat yağmurlu ve şu anda hafiften çamur yağıyor. Bayağı sıkıntı olacak diye düşünüyorum, kendi adıma bugün bende gelemiyorum. Gelecek hafta aynı organizasyonu düzenleyebiliriz?

Arkadaşlar son durum ile ilgili hepinizin mobillerine sms attım, önümüzdeki 5 saat yağmurlu ve şu anda hafiften çamur yağıyor. Bayağı sıkıntı olacak diye düşünüyorum, kendi adıma bugün bende gelemiyorum. Gelecek hafta aynı organizasyonu düzenleyebiliriz?

kesin iptal mi

kismet değilmiş beyler saglik olsun.

bir de su celikatli nickli arkadasi moderatorler banlayabilir mi lutfen :-D:-D

bence de yağmura yakalanacağız gerçi weather.com yağış göstermiyor, parçalı bulutlu ama meteoroloji yağışlı gösteriyor hangisine inanıcaz bilmiyorum en garantisi çıkmamak. dün akşam güneş açmıştı bu akşam da öyle olur mu acaba. havalar iyice kafayı yedi valla.

bence de yağmura yakalanacağız gerçi weather.com yağış göstermiyor, parçalı bulutlu ama meteoroloji yağışlı gösteriyor hangisine inanıcaz bilmiyorum en garantisi çıkmamak. dün akşam güneş açmıştı bu akşam da öyle olur mu acaba. havalar iyice kafayı yedi valla.

Hocam 2 saat oldu tam çamur yağıyor direk burada:) Bulutlara bakarsak minimum 3 saat kadar duracak gibi değil çünkü rüzgar yok. Rezillik çekeceğimize riske atmayalım dediğin gibi. Kaçan giden yok başka zaman yine planlarız.

aynen gezdiğimizden de bir zevk alamayacağız. 23 nisandan sonra düzelecekmiş havalar inş. anlamadım bu sene kış çok uzun sürdü, yaz da uzayacak demek ki.

bu yil havalar sinir bozucu. sadece motosiklet kullanimi acisindan degil. gunluk yasami da zorluyor. insan ne giyinecegini bile şaşırıyor. Nisan i devirmeden rahatlamayacagiz gibi görünüyor

burda güneş açmaya başladı gerçi ben çıkıcam 1-2 saate. burda dediğim fatihte. weather.com dediği tutuyor yine devlet meteoroloji tırtladı tahminde :cherry:

valla burda güneş yüzünü gösterdi. levent gelecek saat 3 gibi fatihe sarper çıkacaksan gel sen de istersen. 2 saate kadar çıkıcaz turlamaya. tabi yine hava kelek yapmazsa depresyona girmiş kız gibi dk sı dk sına tutmuyor :cherry:

Öncelikle Selamınaleyküm herkese hayırlı günler ben hyosung gt 250 R yeni kullanıcılarındanım bu motorlar sanırım marş ruble dişlisinin ordan binince üstüne sol taraftan yağ damlatma sorunu var hangi hyosung kullanıcısına sorsam aynı sorun var acaba kronikmi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar