Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün 232 km gazladım, biraz da viraj çalıştım, onun tatlı yorgunluğu var :p. O yüzden gördüm ama yazmadım. Bir de gece sürmeyi sevemiyorum ya, gittiğim yolu anlamıyorum. Bir ara buluşma yapalım ama.

Yaaa arkadaş motoru aldın iyi bide kasko yapmışsın oda çok iyi eee ne kadar yol yaptın 3 bin km :queen: iyiymiş yalnız fiyat

takıl sen bana takıl :) aslında kaskoyu ben ödemedim, bi vatandaş danışma ücretini bana böyle ödedi diyelim :cherry:
bu sene yapsam yapsam max 5000 km yaparım, benim olayım bu , vakit bulunca işlerden atlıyorum motora... Bi Gökçeada planım var ama zamanı henüz belli değil...Bizim işte
her an her şey değişebiliyor...
Aklıma gelmişken, anes mobil yağ kullanıyor, uzun yol öncesi daha iyi bir markayla değiştirmem gerekir mi?

Bizim gemi yanaşmış limana. Makineler gümrükten geçiyor.
Haftaya boş konuşan tayfasından çıkıp deneyim konuşur tayfasına terfi edicem.
Hep beraber gazlamak nasip olur inşallah.
herkese iyi geceler...

Bugün 232 km gazladım, biraz da viraj çalıştım, onun tatlı yorgunluğu var :p. O yüzden gördüm ama yazmadım. Bir de gece sürmeyi sevemiyorum ya, gittiğim yolu anlamıyorum. Bir ara buluşma yapalım ama.

kadıkoye gıdıp geldım.1saat oturdum arada.ozlemısım keratayı.wuuuu hala cınlıyor kulagım hehe :):)

yapalım :cat

yarın gece atasehırde olacagım.arabaların denemelerı var.onlara eslık edecegım.belkı kamera felan baglanır.cekım olursa koyarım :):)

Cbr 250 r cbr 125 aynı kasaymış d&b satış sorumlusu söyledi çok az farkedılmeyecek büyüklük varmış oda anlaşılmıyormuş eğer öyle ise o para o motora çok hele bırde malzeme kalitesi de aynıysa benim fikrim 11000 çok para oyuncak gibi geldi gözüme göstergesi bile sanki yapıştırmışlar gibi duruyor yanında nc 700 s vardı onu da ınceledim gayet güzel şık bir makına fiyatı 19500 şöyle bir malzeme işçilik kontrolü yaptım cbr 250 r satıcının dediği gibi 125cbr ile farkı yoksa sadece kazıklama makınası

takıl sen bana takıl :) aslında kaskoyu ben ödemedim, bi vatandaş danışma ücretini bana böyle ödedi diyelim :cherry:
bu sene yapsam yapsam max 5000 km yaparım, benim olayım bu , vakit bulunca işlerden atlıyorum motora... Bi Gökçeada planım var ama zamanı henüz belli değil...Bizim işte
her an her şey değişebiliyor...
Aklıma gelmişken, anes mobil yağ kullanıyor, uzun yol öncesi daha iyi bir markayla değiştirmem gerekir mi?
:) Mobil kullanma Çağatay shell in x7 si bile mobile göre çok daha iyi ;) yağ eksiltiğinde bendede mobil vardı Anesin koyduğu yağ hiç kullanmamak lazım....!

Bizim gemi yanaşmış limana. Makineler gümrükten geçiyor.
Haftaya boş konuşan tayfasından çıkıp deneyim konuşur tayfasına terfi edicem.
Hep beraber gazlamak nasip olur inşallah.
herkese iyi geceler...

aynen aga aynı bilgiyi bende aldım bayiden az kaldı motorların gelmesine :queen:

oğun iş temposu ve olumsuz hava şartları nedeniyle yaklaşık iki haftadır ertelediğim
motoruma kavuşmayı,perşembe günü gerçekleştirdim..antalya ataberk honda bayiine gösterdikleri ilgi
için çok teşekkürler..gürol bey ,mehmet ali bey ve tüm çalışanlarına çok teşekkürler ilgi ve yardımları için..
perşembe günü antalya dan burdura doğru,siyah renk cbr250r almış ıspartalı bi arkadaşla birlikte yola çıktık..
rodaj olduğu için 80 km hızın üstüne çıkmadık..2-3 yıldır ybr 125 kullanmış biri olarak bu yolculukta o kadar fark gözledim ki..
çok konforlu,çok atik,dikkat çekici,yoltutuşu harika,çıktığım rampayı hissettirmeyen,rahat sollama yapılabilinen ve daha pek çok şey..
aynaların konumu da nefisti,geniş ve rahat bi görüş açısı sunuyordu.hızı yükseltmek istedim bi defa ve 120 nasıl çıktığını anlamadım bile karşıdan esen
kuvvetli rüzgara rağmen..soğuk havaya rağmen yolun nasıl bittiğini anlamadım..antalya dan ybr 125 le yola çıksam o yol bitmezdi..
anes motordan arka çanta bağlantı demiri taktık ve shad 45 çantayla birlikte görüntüsü nefis oldu.düşük hızlarda bile gitmek çok keyifliydi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar