Arkadaşlar Meşhur Motorum Hakkında Yorumlarınızı Bekliyorum

merhaba arkadaşlar...sizlere 120km/hız ı gördüğümü idda ettiğim motosikletimi tanıtıyorum :) umarım memnun kalırsınız...

Xeu3q.jpg

burası sivas/hafik camisi... 70km lik yol sonrasında burada öğlen namazı kılıp hafik gölüne öğlen yemeğini yemeye gideceğiz :)
MnpSa.jpg

E2Id.jpg

Xy2l9.jpg

bunlarda hafik te ki cami namaz kıldığımız...
pt2g9.jpg

ehh bu da çayımız için bardaklar şeker ekmekk pastırmaaa :)
4yae1.jpg

arkanızda göl manzarasıı :)
cxQbK.jpg

sabrınız için teşekkürler :)

Hayret, ilk defa gezide namaz teması. Bende motorcular hiç namaz kılmaz sanıyordum :)
Güle güle binin, güzel motosikletmiş.

Yolsal seyahatten çok Astral bir seyahat anlatılmış, sanki gezi sayfası daha mı uygun olurdu?

sexbom o motorun saatınde 120'kmyı gorde, 120km hıza çıkma.Hem kendin için hem motorun için limitleri aşmayın.2 gün sonra kol cıkardı,piston yataktan fırladı demeyin.Kazasız ıyı gunlerde bin...

sexbom o motorun saatınde 120'kmyı gorde, 120km hıza çıkma.Hem kendin için hem motorun için limitleri aşmayın.2 gün sonra kol cıkardı,piston yataktan fırladı demeyin.Kazasız ıyı gunlerde bin...

teşekkürler...herşeyin azı karar fazlası zarar....

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------

Yolsal seyahatten çok Astral bir seyahat anlatılmış, sanki gezi sayfası daha mı uygun olurdu?

sürekli bu teknin bölümü takip ettiğim için alışkanlık olarak burada paylaştm...

Fotolar guzel olmus.
Ozellikle caminin oldugu ilk fotografi begendim.

Mersin İl Temsilcisi
bence günaha girip motorunu anlatmışsın.
keşke camiinin tarihçesini anlatsaymışsın :bounce:

bir gariptir şu insanoğlu;
her daim nefes alır, su içer, yemek yer bahsetmez ama namaz kılsa, sadaka verse mutlaka bahsini yapar.

sivas hafikte benim dayım halk eğitim müdürüdür .
hocam bi durum olursa bana ulaş =)

Cub'unun rüzgarlığına sexbomb yazıyorsun sonra namaz diyorsun :cyclopsan

Namaz kılan adamın şeyi yokmu yahu... :p

Arkadaş namaz kılmanın sadece bir işe yaramadığını aynı zamanda iman edep ve ahlak gerektirdiğini belirtmek istemiş.Oraya veya nereye olursa olsun böyle yazılar yazmak namaz kılan biri için hatta bir insan için bile bence yanlış bir davranış.

Bu yaşlarda olur böyle şeyler takmayın kafaya.. Çocuk zaten Cumaya gidicem demiş, HACC'a gidicem dememiş.. Zaten çok sofu olsa; ŞEYTAN icadı deyyu MOTOR'a binmez. Zaten siz de takdir edersiniz ki CAMİ servisi değil, alt tarafı motor, mahalle arasında hava atçak eleman. Reddevil de yazar, bomb da..

Bu yaşlarda olur böyle şeyler takmayın kafaya.. Çocuk zaten Cumaya gidicem demiş, HACC'a gidicem dememiş.. Zaten çok sofu olsa; ŞEYTAN icadı deyyu MOTOR'a binmez. Zaten siz de takdir edersiniz ki CAMİ servisi değil, alt tarafı motor, mahalle arasında hava atçak eleman. Reddevil de yazar, bomb da..

abi inanır mısın motorun diğer kaporta kısmında reddevil yazıyordu :) sorun benden kaynaklı değil önceki sahibinden kalma yazılardır :) kaporta kısmında deformeler olduğu için kırmızı karbon yapıştırmış ve üzerinede öyle yazılar yazmış.... hiç dikkatimi çekmiyor benim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

Arkadaş namaz kılmanın sadece bir işe yaramadığını aynı zamanda iman edep ve ahlak gerektirdiğini belirtmek istemiş.Oraya veya nereye olursa olsun böyle yazılar yazmak namaz kılan biri için hatta bir insan için bile bence yanlış bir davranış.

kardeşim şunu söyleyeyim ki benim hiç dikkatimi çekmiyor o yazı...bana ait değil yani. aldığımda öyleydi bende yapıştırıcıyı söküp yerine tekrardan karbon kaplama yapmadığım için sökmedim... ama bunun üzerine o yazının ip ini çekecem :) İnfazına karar verdim :)

motor hakkında yorum istemişsin 10 rekat öğle namazı anlatmışsın anlamadım valla:)

bence günaha girip motorunu anlatmışsın.
keşke camiinin tarihçesini anlatsaymışsın :bounce:

bir gariptir şu insanoğlu;
her daim nefes alır, su içer, yemek yer bahsetmez ama namaz kılsa, sadaka verse mutlaka bahsini yapar.

BURADAKİ SIKINTI NE ANLAMADIM ...NE GÜZEL NAMAZINI KILMIŞ KEŞKE BİZDE KILABİLSEK...HEMEN BU SALDIRI NİYE ...:pl:

Camii nin tarihçesini anlatsam da derlerdi ki ne işi var bu konunun burda diye:salut: Israrla isterseniz anlatırım cami hakkında bildiklerimi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar