Vidyoyu izledim sanırım türkiyede bu model adına çekilmiş ilk ve tek vidyo..tebrik ederim.Ama motor oyuncak gibi..benim hoşuma gitmedi..
Evet ilk video ama oyuncak gibi degil bnce yakından görünce daha net anlaşılıo resimlerden ve videodan pek anlaşılmıyor açıkcası bnde almadan önce resmine bakmıştım beğememiştim yanına gidince durum değişti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:45 ----------
Motorun şekli çok agresif yani çok hoşuma gitti.Fakat daha koyu rengi olsa daha iyi dururmuş gibime geliyor.
Birde fiyat bir bayiide 4.400 TL diyor biraz pahalı geldi.
4.000 TL veya biraz daha altına bulabilirsem bende alacağım.
ben burdaki bayiden ( üçbinsekizyüz ) e aldım + ilaveler falan bilmiorum başka bir bayide ( üçbinbeşyüzelli )yazior. Renk olarak kırmızı ve siyah-beyaz modelleri var türkiyede birde düz kırmızı yeni gelmiş ama kırmızı renk hiç iyi durmuyor dediğim gibi resimle olmuyo gidip görmek lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:49 ----------
4400 mü ? vallahi motorun plastik aksamlarının durumu ortada..4200 liraya Apache alırdım ben..
Plastik derken neye dayanarak söylüyorsun anlamadım. sadece koltugun alt tarafı yan plastik oda koltugu rahat çıkartabilmek için onun dışında hiçbiyeri plastik değil. Motoru aldıgım ilk gün daha km 3 basamaklı değil rodajın başındayım 110 yaptım düz yolda ne titredi ne banamısın dedi daha basacaktım rodajdan sonraya bırktım. Arıca apache'den daha kalıplı daha ucuz ve daha önceki yazılarımdada daha az titreşimli oldugunu söylemiştim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:56 ----------
Motorda biraz zırıltı var sanki, plastikleri çok ince veya iyi bağlanmamış motora.
Zırıltıyı bnde çözemedim henüz servise gidince baktırcam. plastikleri ince ama sadece koltuk tarafında küçük bir yer onunda olup olmaması normal ya motor canavar canavar