Yeni motordan bir kaç kare

umurcan bebesi resim diil canım benim foto foto :)

yok o değil, sürekli sınavı olan okuyan birinin bilmesi gereken birşey :D ( bizim aramızda sıkıntı yok, tanımadığın yerde yaparsın aynını gülerler bak :D )

o değilde bu kadar yazdıktan sonra töbe unutmazsın ;)

Çizim değil miydi onlar ya :p :mrgreen: Yoksa fotoğraf derdim yeaani :cherry:
Bu mevzu buraya gömülüyor yoksa cızarım moturunu :bounce:

Ohoooo ne yaptın sen? o paraya araba alırım yahu!!!!!:pl::queen:

hayırlı uğurlu olsun..güle güle kullan...:rendeer:

hayırlı olsun bu motoru ilkizmitte balık yemeye gittigimizde görmüştüm 2 arkadasta vardı cok begenmiştim allah olmayan banada versin amin :cherry:

Motosikleti
Fazer8 abs
oooooo abi harbi kıskandım. allah kaza bela vermesin. motor epey heybetli bişeye benziyor. güle güle kullan.

hayırlı olsun tekeriniz düz bassın inşallah çok şık görünüyor. yakıt sarfiyatıda gayet iyi :)

Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanmaniz dilegi ile...
Hayirli olsun.

Hayırlı olsun çok beğendiğim bir motor. Bunun nc700 integrasını sürmüştüm trip. olanından özellikle spor moda aldığında deli gidiyordu, hayran kalmıştım. Motorun herşeyi iyi güzel çok hoş ama o güzellikte bir motora o egzoz gitmemiş. Çok basit ve sade. Ama motorun 10 numara Kazasız belasız sürüşler dilerim

Abi hayırlı olsun. Beverly 350 düşünüyodun son anda bunu aldın demek ki :) Kazasız sürüşler dilerim.

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar..
Allah daha iyilerini sizlere versin inşaAllah. Zamanla her şey oluyor muş bunu anladım.

Güle güle, kazasız belasız kullanın :wiinkk:
Çekimler süper bu arada. İlk defa nc'yi bu kadar yakışıklı gösteren resimler görüyorum :cat:

Teşekkürler, Fotoğrafı güzel açılardan çekince güzel duruyor, bir çok arkadaşın eski çektiğim fotoğraflardan sonra gidip o motosikleti satın aldıklarını biliyorum.

hayırlı olsun, çok güzel hayallerimizdeki motosikletlerden kazasız belasız cezasız kullanın.
Birde beverly 500 hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim ? yakıt/yedek parça fiyatları hakkında

Beverly ile ilgili çok yazdım çizdim, konu geçmişimden bakmanızı rica edeceğim.

hayırlı olsun kazasız belasız cezasız sürüşler.

Çantalar da çok hoş olmuş. Yakıt tüketimi 3.4 l ise harika ötesi

Tek kusuru arabaya kıyasla D segmenti gibi bir motor ama artçı tarafındaki naylonlar hoş durmuyor :)

O çantalı model başka arkadaşın, malasef çantalara bütçe ayıramadım. İnanılmaz pahalılar aksesuarlar Sıfır Honda Cbr125 parasını geçiyor.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Aradığınızı bulmanız güzel.
Gerçekten güzel motor :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni lastik al fitil yaptırma bu motor arka lastiğe çok basınç uyguluyor torkdan dolayı.iniveririr sonraç.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
abi hayırlı olsun.

bi ara bir konu için seni arayacağım..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar