100cc ye kadar scooter arıyorum

ev ve iş arası kullanacagım maddi olarak benzin parasından beni kurtaracak vergiden muaf scooter tavsiyeleriniz..fiyatı fazla olmamalı butce 2000tl....Rossi'ye ozentim olmadıgından sakin ve yavas kullanılacak....gunde 5-6 km yol yapacak..önerilerinzi bekliyorum

Sıfırmı alacaksın :silent: ikinci elmi:silent: Ben aldım Motoran Vento 100 tavsiye ederim :cat:

50cc yi geçerse vergiye tabi zaten biliyorsundur o yüzden 125cc pcx düşüne bilirsin start stop sistemine kadar var.. ekonominin kralını yaparsın..

motoran vento - vitello rover - motoran ninety - st max nova 100 arasında kararsız kaaldım..hem fiyat yonunden hepsi uygun hemde yakıt.....temiz guvenilir ikinci el alabilirim..ancak cevremdekilerin sölediği çin malı alacaksan sıfır al..iş ve ev arası kullanılcak genelde market alışverişlri falan haftalık izinde balıga giderken kullanuılcak...Bdorum'da araba ile ev iş arası hem maaliyetli hemde işkence gibi olmaya başladı..scooter alamadıgım hergun benım için zarar yani....bildiginiz tavsiye edeceginiz ikinci el yada uygun fiyatla verecek bayii varsada bilgilendirirseniz sevinirim...
Sıfırmı alacaksın :silent: ikinci elmi:silent: Ben aldım Motoran Vento 100 tavsiye ederim :cat:

1500tl ye kymco aguilty buldum 2007 model ve 5500 kmde...sadece muayenesi eksik...bunu yerinede vitello rover 100 sıfır km.2400e buldum ...hangisi secilmeli...

Kymconun scoter yorumları genelde iyi fakat 2007 model :silent: biraz yaşlı yani :sunny: :cat: Vitello Roverde kendini motorize gezgin Ümmet Perkitan la kanıtlamış bi marka :cat: (Kuşadasından Batuma kadar sorunsuz gidip geldi Vitelloyla) 14500 e kadar dayandı motor sonra krank problemi çıktı ki benim gözümde 100 lük ş.içi kullanılacak bi scoter için gayet tatmin edici bi km :cat: şayet sıfır almayı düşünüyorsan ve İstanbuldaysan Kadıköyde İstanbul Motor diye bi firma var orada nakit 1800 TL k.kartına ise 2000 TL 12 taksit demişlerdi bana ben ararken http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-sok-kampanya-2012-0-km-motoran-vento-100-1.800-tl-121876286/detay
burayada bakabilirsin Vitello ve Vento aynı motoru kullanıyor nasılsa :cat:

Bu arada Sahibindende verdiğin fiyat hiç açıcı olmasada genede Allah bereket versin :p

Kymconun yaslı olmasından dolayı buyk bi ? vardı aklımda...1500 yerine uerıne koyup sıfır almak mantıklı gelio.diğer bi kymcoda super 8 1500 km de 2012 model mont ve kaskı ile birlikte 2800..bu 2 kymcoda tekirdağda bunları getirmek zaten bi maliyet nakliyesi falan.....istanbul motor ilanlarını görmustum bu kadar uygun fiyata vermelerının sebebbi ne olabilir merak ettim...??birde istanbuldan bodruma nakliye olayını nasıl yapıolar onu ogrenmem gerek...gerekirsse telefonla arayıp bilgi alıcam...scooter olayını en kısa surede sonuclandırmam gerek...yoksa arabasız kalıp işe yuruyerek gidip gelicem...araabayı eşime bırakacagıma söz vermiştim. :( laf agızdan cıktı bikere ....
Sahibindende verdiğim fiyatlar ya tutarsa die verdğim fiyatlardır...verdğim fiyatları kabul eden oldugnda hemen degerlendiriyiom. :)
Kymconun scoter yorumları genelde iyi fakat 2007 model :silent: biraz yaşlı yani :sunny: :cat: Vitello Roverde kendini motorize gezgin Ümmet Perkitan la kanıtlamış bi marka :cat: (Kuşadasından Batuma kadar sorunsuz gidip geldi Vitelloyla) 14500 e kadar dayandı motor sonra krank problemi çıktı ki benim gözümde 100 lük ş.içi kullanılacak bi scoter için gayet tatmin edici bi km :cat: şayet sıfır almayı düşünüyorsan ve İstanbuldaysan Kadıköyde İstanbul Motor diye bi firma var orada nakit 1800 TL k.kartına ise 2000 TL 12 taksit demişlerdi bana ben ararken http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-sok-kampanya-2012-0-km-motoran-vento-100-1.800-tl-121876286/detay
burayada bakabilirsin Vitello ve Vento aynı motoru kullanıyor nasılsa :cat:

Bu arada Sahibindende verdiğin fiyat hiç açıcı olmasada genede Allah bereket versin :p

Kymconun yaslı olmasından dolayı buyk bi ? vardı aklımda...1500 yerine uerıne koyup sıfır almak mantıklı gelio.diğer bi kymcoda super 8 1500 km de 2012 model mont ve kaskı ile birlikte 2800..bu 2 kymcoda tekirdağda bunları getirmek zaten bi maliyet nakliyesi falan.....istanbul motor ilanlarını görmustum bu kadar uygun fiyata vermelerının sebebbi ne olabilir merak ettim...??birde istanbuldan bodruma nakliye olayını nasıl yapıolar onu ogrenmem gerek...gerekirsse telefonla arayıp bilgi alıcam...scooter olayını en kısa surede sonuclandırmam gerek...yoksa arabasız kalıp işe yuruyerek gidip gelicem...araabayı eşime bırakacagıma söz vermiştim. :( laf agızdan cıktı bikere ....
Sahibindende verdiğim fiyatlar ya tutarsa die verdğim fiyatlardır...verdğim fiyatları kabul eden oldugnda hemen degerlendiriyiom. :)

Doğru ya Bodrumdaydın sen::23343:: sıfır motor için verilen fiyat İstanbul teslim fiyatlarmış kargoya vermiyormuş firma gelip almanız lazım demişti bana telefonda yetkili :sunny: ama sen genede bi görüş istersen :wiinkk: Nakliye yerine havalar müsait istersen gezi tarzında binerek gelebilirsin benim gibi :cat: ahh o sözler yokmu o sözler :) aynı durum benim içinde geçerliydi ama ben ventoyla şimdilik kurtuldum sözümün yükümlülüğünden ( her ne kadar yamahanın yerini tutmuyor diye serzenişde bulunsada) :p bu arada bende aynı sen gibi düşünüyorum fiyat konusunda :) tutarsa pcx almam an meselesi yani :cat:

İstanbuldan Bdorum 'a motorlagelmek 3-4 gunu bulacaktır...işten doayı suan okdar vaktim olmayacak gibi...bu ay sonu iş yeri eğitime gönderiyor 15 gun istanbulda olcam donusten otobusle doncem otobus firması kabul edermi bilemem...denicem...
bu ay sonuna kadar scooter işini çözmezsem mayısla birlikte 18 vites bisikletle pedallara kuvvet :)
Doğru ya Bodrumdaydın sen::23343:: sıfır motor için verilen fiyat İstanbul teslim fiyatlarmış kargoya vermiyormuş firma gelip almanız lazım demişti bana telefonda yetkili :sunny: ama sen genede bi görüş istersen :wiinkk: Nakliye yerine havalar müsait istersen gezi tarzında binerek gelebilirsin benim gibi :cat: ahh o sözler yokmu o sözler :) aynı durum benim içinde geçerliydi ama ben ventoyla şimdilik kurtuldum sözümün yükümlülüğünden ( her ne kadar yamahanın yerini tutmuyor diye serzenişde bulunsada) :p bu arada bende aynı sen gibi düşünüyorum fiyat konusunda :) tutarsa pcx almam an meselesi yani :cat:

Otobüs kabul etse bile 0km scooterı otobüse koymak yazık olur, vitesli motorlarda pek grenaj yok sorun olmuyor da scooter hasar alabilir bagajda.

Hmm çember daralmakta diyosun yani :p hayırlısı olsun İstanbuldan işi çözemezsen şayet diğer alternatifleri değerlendiririz sıkıntı yok :cat: Bodrum gibi yerde özellikle yaz sıcaklarında pedal çevrilmez yahu :santa: :cherry:

vitello life 80cc ye bak yeterınce ısını gorur fıyatta 2000 falan dıye bılıyorum ben

F54

benim de böyle ihtiyacım var şehir içi için bunu gidip alasım var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-ihtiyactan-satilik-119714209/detay

ama bir yandan da git paraya kıy yamaha xenter al kurtul vitesli derdin den hem uzun yolda hemde şehir içinde

%90 vitello alıcam galiba...oturdugum yerdeki bi motorcuda gordum vitello life ve rover...ikisinin fiyatı aynı...life 80 rover 100lük...cok azda olsa hakkımı roverdan yana kullanmayı dusnuyom.. kullananlardan yorumlarını bekliyorum..
vitello life 80cc ye bak yeterınce ısını gorur fıyatta 2000 falan dıye bılıyorum ben

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

ninety ev ve i arası kullanımda idealdir...aslında motoran ninety ve vento ile birlikte vitello life ve rover dusunulebilir...ikinci el almaktansa sıfır almayı dusunuom..ikinci ele ne kadar guveniılırki
benim de böyle ihtiyacım var şehir içi için bunu gidip alasım var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-motoran-ihtiyactan-satilik-119714209/detay

ama bir yandan da git paraya kıy yamaha xenter al kurtul vitesli derdin den hem uzun yolda hemde şehir içinde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar