Kanuni Kanuni - Ronny

Arkadaşlar öncelikle merhaba henüz motosikletler konusunda çok bilgim yok ama forumda takip ettiğim kadarıyla tekerlek çapının büyük olması daha iyi olur deniyor, benim de bundan dolayı Kanuni CS 125 ilgimi çekti ama pek kullanan yok sanırım, ben de size sormak istedim Ankara'da şehir içinde kullanmak için ronny S 150'yi mi yoksa CS 125'i mi tavsiye edersiniz?

valla ben ronnyden son derece memnunum gayet iyi gidiyor haberin olsun tam şehir içi için ideal

Arkadaşlar öncelikle merhaba henüz motosikletler konusunda çok bilgim yok ama forumda takip ettiğim kadarıyla tekerlek çapının büyük olması daha iyi olur deniyor, benim de bundan dolayı Kanuni CS 125 ilgimi çekti ama pek kullanan yok sanırım, ben de size sormak istedim Ankara'da şehir içinde kullanmak için ronny S 150'yi mi yoksa CS 125'i mi tavsiye edersiniz?
Cs125 14 jantlı ve ince lastikli olduğu için viraja daha iyi girer ama ronny'e kaliteli lastik daha kolay bulabileceğin için eğer lastikleri kalitelileriyle değiştirmeyi düşünüyosan şehiriçinde ronny daha iyi olur.

Herkese selam.Bugün statör arızası yaşadım.Motor önce teklemeye başladı.Sonra stop etti.Allahtan yakınlarda motorsikler servisi vardı.40 tl ye işçilik dahil uygun bir statör taktırdım.Kazasız belasız sürüşler.

benim motorla kocaeliden bursaya gittim ve döndüm yolda bazen giderken motor yıgılma yapıyor yani gazı acık olduğu halde alet sanki gazı kesmişsin gibi sıkışıyo ve motor durmuyor ama boğulup yığılıyor nasıl anlatsam bilemedim neden yapar bunu..
bazen 10 km sonra yapıyor bazen 50km sonra
yakıtla alakası yok bazen yapıyor sanki anlık yakıt kesiliyor..
birde motorla 80km/hız lan giderken arka teker yada motor sanki rulman dağıtmış gibi sesler çıkarıyor motorda vibrasyonda oluyor.5 10km gittikten sonra düzeliyor.
anlamadım valla

Motorda feci vibrasyon var.80 km den sonra ciddi şekilde hissediliyor.Saatte bir dinlendirmek en iyisi.Aşırı ısınıyor.Hele Antalya gibi bir yerdeysen...

benim motorla kocaeliden bursaya gittim ve döndüm yolda bazen giderken motor yıgılma yapıyor yani gazı acık olduğu halde alet sanki gazı kesmişsin gibi sıkışıyo ve motor durmuyor ama boğulup yığılıyor nasıl anlatsam bilemedim neden yapar bunu..
bazen 10 km sonra yapıyor bazen 50km sonra
yakıtla alakası yok bazen yapıyor sanki anlık yakıt kesiliyor..
birde motorla 80km/hız lan giderken arka teker yada motor sanki rulman dağıtmış gibi sesler çıkarıyor motorda vibrasyonda oluyor.5 10km gittikten sonra düzeliyor.
anlamadım valla
yokmu yardım eden yada bilen

Arkadaşlar yakıt sarfiyatınız nedir? 1 depo ile 100-120 kilometre arası gidiyorum. Bunun yarısı uzun yolda 70-100 km arası hız yarısı ise şehir içi dur kalk olarak tamamlandı...
Yakıt çok kafama takılıyor şu sıralar. Araba kadar yakıyor :mrgreen:

Agresif kullanıyorum diyebilirim... Ama bu kadar yakması normal değil sanırım. Hava filtre yeni değişti. Subap ayarı yapıldı. Egzoz yeni. Karbüratör temizlendi... Başka neyden yapılır arkadaşlar. :pr:

Rolanti ayarın yüksek olabilir.Ben bir depo ile 170 km kadar yol gidiyorum.Ama genelde uzun yok daha fazla.Sehiriçi oldukça az.

Arkadaşlar yakıt sarfiyatınız nedir? 1 depo ile 100-120 kilometre arası gidiyorum. Bunun yarısı uzun yolda 70-100 km arası hız yarısı ise şehir içi dur kalk olarak tamamlandı...
Yakıt çok kafama takılıyor şu sıralar. Araba kadar yakıyor :mrgreen:

Agresif kullanıyorum diyebilirim... Ama bu kadar yakması normal değil sanırım. Hava filtre yeni değişti. Subap ayarı yapıldı. Egzoz yeni. Karbüratör temizlendi... Başka neyden yapılır arkadaşlar. :pr:

Selam arkadaşlar ronny ciler uzun bi aradan sonra foruma geri döndum epey bı zaman olmustu yazmıyalı.. Benı ıyı kötu ilk ronnyciler tanır. yaklasık 5 ay kadar kış sezonunda motorum depoda durdu ve gecen gun yaz için çıkarmaya karar verdım ve tekrar ronny yollarda .

---------- Post added at 13:53 ---------- Previous post was at 13:51 ----------

explorer hala buralardasın :D

beyler bu haftasonu ronny ile toplam 13 motosikletle birlikte tekirdağ da kamp yaptık gayet sağlam bir motor olduğunu tekrar kanıtladın gerçekten motoru daha da sevdim :D git gel toplam 300 km yaptık

berk tam olarak ne kadar yakıyor? birde benzin göstergesinde son çizgiye gelince içeride ortalama 2 litre benzin olduğunu gördüm. Göstergedede bir b.kluk var sanırım.

aynen bende de bir sorun gosterge konusunda boş kısmına geldiğinde benzin aldığım zaman tl yani ortalama 3 lt benzin alıyor depo 4,5 litre bu durumda bos gösterdiğinde 1,5-1 lt falan benzin kalıyor ben ne kadar yakıyor hiç ölçmedin hem filtre yok hemde egzostda spor tip biraz fazla yakıyor sanırım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar