[Kocaeli - MT]

bende büğün gölcükten izmite motor ile giderken kaza yaptım. ona rağmen motor sevdasından istanbula honda cbr 250 almaya gittim ve aldım.. gölcük izmit sahil yolunda 160 iie giderken araba önüme geçti frene bastım ama yenemedim. yolun ortasına çıktım agaça çarptım öyle durdu. 500-600 tl masraf çıktı. Allaha şükür sadece dizimde az ağrı oldu. acile gittim pansuman yaptırdım..

haftaya hafta sonu istanbula gitmeye karar verdim motorla, tabiki hava böyle kasvetli olursa araba ile giderim. nefret ettim kıştan artık,

hadi ya, ciddi misin? süper haber. bir tane bayi vardı o da alt bayi, adaya bağlı çalışıyordu. bu iyi olmuş

Arkadaslar honda haldiz plaza motor satis ve servis olayina girmis 20nisan acilis

şubat ayındamı neydi bu haberi burda vermiştim zaten:) ama adamların motordan anladıkları yok müdürü zaten Ersun bey 35 falan o yaşlarda nisan gibi açıyoruz demişlerdi. Getirecekleri usta önemli bakalım inş iyi ustalar gelirde istanbula gitmeyiz:cat:

İnş. hakikaten. Bana olm sen apache kullanıyorsun ne alaka demeyin, CBR 250 alıcam :)

Bu gun haldizlardan aradilar taa bidahaki pazartesiye randevu verdiler. Bu isi bunlar kiviramicak gibi ama hadi hayirlisi

geçmiş olsun arkadaşım... inşallah birdaha yaşamassın...

gelelim honda inşallah buraya showroom açar bence açması lazım birde bu haldız uzuner değilmi eldeğiştirdiydi. aout let karşısındaki deyilmi yoksa başka varmı???
geziye gelemem malesef çalışıyoruz....:pr:
havalar yine kötüleşti :pr:
ben gece vardiyasına geçtim artık türk kahvesine gide biliriz....:queen:

açarlar onlar ya, açsınlar da honda piyasası canlanır. Millet burunlarından kıl aldırmıyor, çok iyi olacak.
Beyler, havaların açması çok yakın, havaların iyi olduğu ilk haftasonu bir şeyler yapalım diyorum. bu da muhtemelen 27-28'ine denk gelen haftasonu olur.
Ben diyorum ki İstanbul mu yapsak?
ya da şöyle yapalım.
katılacak herkes kendisini ve gitmek istediği yeri yazsın, çoğunluk ne olursa gidelim?
uyar mı?
Ben istanbul diyorum, üsküdarda çay içer döneriz?

çınarcık yaylaları çok daha hoş olur, istanbulun trafiğine birde grupla girmek delilik olur kanımca

fikirleri ve katılımları alalım, karar veririz. bahsettiğim yer trafiğin çok yoğun olmadığı bölgeler. gidiş-geliş çok sıkıntı olmaz, yine de nasıl isterseniz.
ben Ankaraya bile diyene katılırım :)

yaaa arkadaşlar düşündüm taşındım fuarda gördüm monster almayı istiyorum şu çanakkale ayvalık gezisine gitmek için.ama izin problemim var eğer aşarsam bende gelirim
benim kanuni rony scuter gitmez gitsede size ayak uydurramaz malum. asıl race motor istiyom ama erken daha.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------

cumartesi olursa bende isterim gelmeyi bence farketmez benim skuter var ona göre

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar