Kocaeli çıkışlı Haziran sonunda Ayvalık - Cunda Gezisine katılmak isteyen

Bi aksilik olmazsa 1 mayısda küçük bir tatil planım var. Güzergahimda buna çok benziyor. Çanakkale kısmı yok. Ayvalık ve sonra bergama ordaki duruma görede çeşmeye kadar gidebilirim yada bergamadan geri dönüş tam karar orada belli olacak.

2. plan yurt dışı olabilir.

Hazirana kadar çıkarsak bende gelirim sizinle. Çadırım yatağım hazır.

1- Horozoğlu - Kocaeli
2- ÖmerRtr - Kocaeli
3- BurcSumer - İstanbul
4- Baysamin - Kocaeli
5- Erays - Kocaeli
6- Ahriman - İstanbul

İstanbul'dan mı geleceksin?

İstanbuldan katılacaklar ya topçularda katılır ya da direk kocaeli 'ne gelirler karadan birlikte geçeriz karar veririz ona
aynen hocam. hatta benim motor da 41 plaka sizin oradan aldığım için :) topçulardan gelmek yerine izmit'e gelmek daha uygun olur benim için. hem gezinin başında tanışmış oluruz.

Bi aksilik olmazsa 1 mayısda küçük bir tatil planım var. Güzergahimda buna çok benziyor. Çanakkale kısmı yok. Ayvalık ve sonra bergama ordaki duruma görede çeşmeye kadar gidebilirim yada bergamadan geri dönüş tam karar orada belli olacak.

2. plan yurt dışı olabilir.

Hazirana kadar çıkarsak bende gelirim sizinle. Çadırım yatağım hazır.
Haziranin ilk haftasi esim ve kizimla tatile gidecegim. E iside arka arkaya bos birakamam o yuzden haziran sonu dusunuyorum.

gelin gelin beklerim, rehber olurum gezdiririm çadır olayları için yer ayarlarız güzel camping yeri var cundada elektrik su duş vs.. rahat edersiniz.:mrgreen:

bende enerji santralinde çalışıyorum eğer fırsat olursa bende gelirim hem monster almayı düşünüyorum bu aralar benim kanuniyle gidilmez o yol
ama dediğim gibi izin problem inşallah olur olmadı sizi yolcularım :king:
ben kocaeli körfezdenim

İstanbul'dayım ama o dönemlerde benzer bir rotayla gezmeyi düşünüyordum. Sizin için sıkıntı olmazsa ben de katılmak isterim.

F54

umarım müsait olurum bende gelirim geçen sene iznik kamp ı çok güzeldi fakat yaşadığımız büyük talihsizlik bizi çok üzdü:salut:
birkaç resim atalım da ortam nasıl olacağı açısından fikir vermiş olalım
bu hafta hava iyi olursa sakaryadan birkaç arkadaş yalova da ikiz şelalelere kamp kuracağız yaz geldi kamp kurmak lazım yani

Kocaeli İl Temsilcisi
bu sene de böyle bir etkinlik güzel olur burak lakin ne zaman kamp gezi lafı geçse geçen yılki acı olay aklıma geliyor rahmetli kardeşimize bir dua ediyorum , bu acı olaydan sonra pek bir şey anlamadık , ama inşallah bu sene kısmet olursa gelmek isterim bakalım zaman neyi gösterecek, 3 gün izin benim iş koşullarına göre zor , hemde haziranda tarih biraz daha yaklaşsın bakalım kim öle kim kala :)

bu sene de böyle bir etkinlik güzel olur burak lakin ne zaman kamp gezi lafı geçse geçen yılki acı olay aklıma geliyor rahmetli kardeşimize bir dua ediyorum , bu acı olaydan sonra pek bir şey anlamadık , ama inşallah bu sene kısmet olursa gelmek isterim bakalım zaman neyi gösterecek, 3 gün izin benim iş koşullarına göre zor , hemde haziranda tarih biraz daha yaklaşsın bakalım kim öle kim kala :)

ayarlarsın sen birşeyler irfan abi sensiz olmaz, hem o tarafta da güzel pistler var alırız kanadı yanımıza wuuuuuw:flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:34 ----------

Umarım güzel blr gezi olur hepiniz için :) Güvenli sürüşler :)

sağolun sizide bekleriz

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:39 ----------

1- Horozoğlu - Kocaeli
2- ÖmerRtr - Kocaeli
3- BurcSumer - İstanbul
4- Baysamin - Kocaeli
5- Erays - Kocaeli
6- Ahriman - İstanbul
7- Sinan Er - İstanbul
8- KutlayGül - İstanbul
9- F54 - Sakarya
10- Piyanistİrfan - Kocaeli - Karamürsel

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:43 ----------

gelin gelin beklerim, rehber olurum gezdiririm çadır olayları için yer ayarlarız güzel camping yeri var cundada elektrik su duş vs.. rahat edersiniz.:mrgreen:

ilkay kardeşim, zaman yaklaştığında bizim için bir campingle grup fiyatı pazarlığı yapabilir misin? ada da bu ortunç otelin solunda bir camping var ya mesela orası yer olarak çok güzel.

ilkay kardeşim, zaman yaklaştığında bizim için bir campingle grup fiyatı pazarlığı yapabilir misin? ada da bu ortunç otelin solunda bir camping var ya mesela orası yer olarak çok güzel.

dostum bende orayı düşünmüştüm zaten başkada yok ayvalıkta ada camping orası çoğu motor grubu oraya gider tura geldiklerinde buraya, sizin içer gider şu kadar kişi, kaç gün fiyat şu indirim cart curt konuşurum tabii ki ne demek hiç sorun değil bana 5 dakika uzaklıkta :mrgreen:

umarım müsait olurum bende gelirim geçen sene iznik kamp ı çok güzeldi fakat yaşadığımız büyük talihsizlik bizi çok üzdü:salut:
birkaç resim atalım da ortam nasıl olacağı açısından fikir vermiş olalım
bu hafta hava iyi olursa sakaryadan birkaç arkadaş yalova da ikiz şelalelere kamp kuracağız yaz geldi kamp kurmak lazım yani

[url]http://j1304.hizliresim.com/18/j/m48bj.jpg[/url]

[url]http://j1304.hizliresim.com/18/j/m48bx.jpg[/url]

[url]http://j1304.hizliresim.com/18/j/m48c7.jpg[/url]

[url]http://k1304.hizliresim.com/18/j/m48cn.jpg[/url]

Gel gel sende gel sensiz olmaz ama ben baştan söylüyorum 3 günde dönmem ben.! :flower:

Gel gel sende gel sensiz olmaz ama ben baştan söylüyorum 3 günde dönmem ben.! :flower:
burak çok büyük bir ihtimal gelebilirim hem ayvalıkta teyzem oturuyor... onlarıda görmüş olurum.. çok güzel bir rota hatta muhteşem çok iyi düşünmüşsün inşallah bende orda olurum 2gün garanti olurum gelirsem eğer.. :) hazırlan mert atta gişdyoz :mrgreen:

1- Horozoğlu - Kocaeli
2- ÖmerRtr - Kocaeli
3- BurcSumer - İstanbul
4- Baysamin - Kocaeli
5- Erays - Kocaeli
6- Ahriman - İstanbul
7- Sinan Er - İstanbul
8- KutlayGül - İstanbul
9- F54 - Sakarya
10- Piyanistİrfan - Kocaeli - Karamürsel
11- Mezit - Yalova

valla arkadaşlar, öyle özeniyorumki şu gezilere, buna da katılamam ama, inşalah başka bir gezide tanışma fırsatımız olur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar