Ben bunların teknik verilerine bile inanmıyorum.Kopya yaparsında,bu kadar olur mu.Yebere diye motor üreten firmadan su içmem
motorun fabrikadan benim aldığım bayiye sevki yapılmış orda kurulup kargoyla bana gelecek...gelince motosiklet.net de paylaşırım merak etmeserdar abi noldu hala gelmedimi motor ya
yani direk istanbuldan sana gelicek ?
motorun fabrikadan benim aldığım bayiye sevki yapılmış orda kurulup kargoyla bana gelecek...gelince motosiklet.net de paylaşırım merak etme
Kargo ücreti kaç lira peki ?
kargo ücreti yok yanında hediyeleri de var...full face kask bir de bandana ve bonus kredi kartına 18 ay taksitle
neden kargoyla motor aldığıma gelince buralarda bulamadım bu modeli hatta bayisine gettirtiremedim bile
Bayidenmi aldın peki bu motoru ? Bene Ankarada oturuyorum, Kargoyla getirtmek istiyorum ama, Kapıda nakit ödeme oluyormu ?
iş yerinden başka bir arkadaşın kullanıcı adıyla girdimSerdar bey forumdan uzaklaştırılmış ve motoru 3.500 TL'den aldığını söylemiş.Fakat kargo daha gelmediği için resim koyamamış.
Serdar bey eğer başka bir forum hesabıyla giriş yaparsanız resim koyabilir misiniz ? Böyle bir motorun 3.500 TL olacağını pek düşünmüyorum ve bende bu modeli almak istiyorum bu yüzden kesin bir bilgiye ulaşabilirsem sevinirim.
iş yerinden başka bir arkadaşın kullanıcı adıyla girdim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-yeni-arora-ar-180-ilk-kez-dogan-motor-da-arayin-hemen-getirelim-119934647/detay
bu ilanda fiyatının 3,550 olduğu yazıyor
Motosiklet parçacılarına sorsanız mutlaka uyumlu ve düşük maliyetli bir gösterge bulursunuz. Rastgele bir çinli motorun km saati bile yüzde 90 ihtimalle uyar, kablo bağlantıları uydurulur. Ancak parçacılar daha iyi bilir.Konuyla biraz alakasız olabilir ama arkadaşlar bu motosiklete ait kilometre göstergesi arıyorum.
Orjinali bayisinde 200-270 tl arası değişiyor. Bu motosikletin göstergesini değiştiren var mı? Orjinal göstergesinden farklı bi gösterge kullanan maliyeti düşük bir şekilde yaptırma imkanımız var mıdır?