Adem Ağa'nın Canı Çöpşiş Çekmiş.(339 km lik gezimiz)

Değerli iki teker tutkunları merhaba,

HEr hafta olduğu gibi yine bu hafta da Bodrum grubu olarak nereye

gideceğimize karar veremedik.Bizde Milas'a Celal Abi(Cesur509) abi nin

yanına gittiğimizde rüzgarı arkamıza alıp düldüllerin götürdüğü yere

gitmeye karar verdik.

Çıkmadan şöyle bir kale resmi güzel olur doğrusu.
zN859.jpg

11.00 de buluşma yeri olan Torba PO' ya biraz erken geldim benzin aldım

ve canavara su tuttum.İki haftalık ölçümümüde yapmış oldum.2,54 litre ve

12 kuruş yakmışım işe gidip gelirken.Bu rakamlar güne güzel bir

başlangıç oldu.

pwWR5.jpg

Adem Ağa'da(Adem80) intikal ediyor, oda fulluyor ağzına kadar.Biz canavarlara

iyi bakıcaz ki onlarda bizi üzmesin.:cat:

SMj3A.jpg

Zincirimizi yağlayıp, havamızıda bastıktan sonra Celal Abi'yi arayıp

buluşma noktasını belirliyoruz.40 dk da Milas'tayız.::gazla::

Uiaeq.jpg

Adem Ağa'nın canı çöp şiş çekmiş hadi Aydın/Ortaklara gidelim meşhur

denilen çöp şişe birde biz onay verelim diyor.::dpac::

Sen iste ölelim, icabında bizi sıkıştıran şoförleri beraber dövelim Adem

Baba.Kafiyeye gel bee.Neşem yerinde hala güzel anlatırım umarım.::haapppy:

Yola koyulduk ilk olarak Bafa bizi karşıladı.::fool::

vNtIA.jpg

JWSPv.jpg

gR7fC.jpg

sTgFz.jpg

Klyw5.jpg

lUcM4.jpg

Lnyco.jpg

19elO.jpg

xYwZ8.jpg

at5A3.jpg

24ka.jpg

Hava güzel, sıcaklık güzel, arkadaşlık güzel, gazlamak güzel.martılar

adalara bir konuyor bir uçuyor, yüzümüzden gülücük eksik olmuyor,

keyfimize dicek yok vallahi.Su sakin, kafalar rahat, şimdiden stres

felan gitti, ofis artık kmlerce arkada. Çok mutluyum böyle güzel

abilerim var.::friends:::145::

04vOt.jpg

U659.jpg

r23lc.jpg

ndO9R.jpg

1nEJK.jpg

gvGVJ.jpg

Söke'yi geçtikten sonra tüm çöp şişkileri geçtik ve gözümüze

kestirdiğimiz birine girdik.::148::

7zQlj.jpg

Sizi daha sabah doyurduk sıpalar ne çabuk açıktınız, oturun oturduğunuz

yerde.::158::

cO3QU.jpg

Gençler kusura bakmayın böyle şeyler paylaşılmaz ama güzel değil mi

allasen?::cekic::

9hLiK.jpg

Q2fvE.jpg

En yakışıklı hangisi?::ressam::(ip ucu vereyim gri olan :queen:)

h0ZRC.jpg

Hey yavrum heyyy bak akşam akşam yine açıktım.::comico::

0zHmM.jpg

Ne ara bitirdiniz la ::lolabove

V9Ym.jpg

Sohbetimiz tabiki sadece muhabbet üstüne.Ne bugüne kadar siyaset

konuştuk, ne gündem, ne magazin.Sadece motosohbet bizim işimiz.Adem Abi

hepimizi zehirledi bu konuda ::pala::

DKGqV.jpg

E yedik, bitti mi şimdi bu gezi? Ne anladık la o işte, yahu bakın

arkadaşlar 20 dk şurada Kuşadası gidelim diyorum, gaz kolu depreşen

abilerimm beni kırmayıp bana uyuyor.::xrock::

Emircan kardeşimizi hemen bulup bir şehir tutu attırıp, kendisini de

rehberimiz yapıyoruz.İşi ne gezdirsin deyyus ::pokey::

YQBo5.jpg

Mq4AH.jpg

94WmS.jpg

W0iy.jpg

la Emir ortalık şenlenmiş, cıvıl cıvıl kaynıyorda bizim ağzımız kurudu

çek bizi bir tarafa.::bira01::

qJI0t.jpg

83ZcS.jpg

Bu ekip büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öper. ::pulp::Yol tutkunuz

hiç bitmez umarız.

hQLqr.jpg

Km ler bahane, dostluk ve ortak paydayı bulabilmekte işte tüm aranan o

huzur.::gazete::

MNYwr.jpg

O9H0M.jpg

7okr6.jpg

ENyXM.jpg

Dönüş yolunda resim çekmedik, ama Celal Abi ile Adem Abi nin kapış ması

çok hoştu, gülmekten yolda bayıldım bittim.

Geldik Milas'a Son bir çayımızı içtik parkta, yola koyulduk.

Bir Pazar gününü yine bize ve altımızdaki makinelere yakışır biçimde tüm

yüreğimizi ortaya koyarak bitirdik.Bazen düşünüyorumda çok paraymış,

işmiş güçmüş, bugün aldığım huzuru hiçbirine değişmem.:rendeer:

Esenle kalın,

Saygılarımla.

:bestmt:

Abi sizde çok güzel gezmişsiniz Deniz olan memlekette gezmenin tadı kokusu bir başka olur İnşallah kısmet olurda o tarflara yolum düşer.

muratcıgım harıka bır gun gecırdıgınıze emınım.paha bıcılmez denen turden bu gezılere bol bol cıkmanız en byuk temennım.aklıma gekmısken sorayım bafa gölünün kenarında km lerce uzunlukta atılmıs kırmızı sogan cuvalları hala duruyomu......

gelde yarın işe git.. :)
öyle güzel geziyosunuzki adam gerçek hayattan soğuyor :)
allah neşenizi bozmasın..

F54

len adem e fazla yemek yedirmeyin zaten işkembesi büyük:queen:
tekerinize sağlık

teşekürler arkadaşlar. Ben 339 artı 40 km de fazladan yaptım. Belki 400 km falan yaptım. Murat artık motorun hakkını veriyor. Motorlar bastığımız zaman çoğu yerde kafa kafaya gidiyor. Alıştı artık. Celal bile aşka geldi bastı, gazladı. Ayak uydurdu yani :cat: yanlız yolda mondial uag modifiyeli tahmini 200 cc bi cg fena tokatladı bizi. Hemde ne tokatlama. Rampayı 85 -90 la çıkarken yanımızdan sinek gibi geçti. O kadar bastık nafile. Motorun üstüne uzanmış deli gibi basıyo. Apaçiden tokatı yedik yani. Ben zaten bunadan sonra gözüm korktu. Artık apaçılik yok. Başka apaçileri görünce ülen biz apaçi değilmişiz dedirtiyor.:)

Muhabbetinize, gezilerinize, arkadaşlığınıza imrenmemek elde değil. Gece gece yemek resimleri hiç olmadı. Tok karınla başlığı okumak lazım :).

arkadaş bekar olunca böyle oluyo heralde bir haftada evde otur be .(şaka şaka)yemek bahane km ler şahane yanlız şişti etti derken yakında artçısız binecen motora

vay vay abilere bak hele :) 3 silahşör gibi meydanları yerle bir etmişler yine... bugun bende selcuk kusadası söke yi gezdm bi türlü denk gelmek nasıp olmadı umarım bi gün denk geliriz. :)

Abi sizde çok güzel gezmişsiniz Deniz olan memlekette gezmenin tadı kokusu bir başka olur İnşallah kısmet olurda o tarflara yolum düşer.

Memleket çok güzel, deniz olmasa göl, olmazsa dere illaki var.Yolu düşen olursa her pazar buyursunlar efendim.

salcano_7946

muratcıgım harıka bır gun gecırdıgınıze emınım.paha bıcılmez denen turden bu gezılere bol bol cıkmanız en byuk temennım.aklıma gekmısken sorayım bafa gölünün kenarında km lerce uzunlukta atılmıs kırmızı sogan cuvalları hala duruyomu......

Teşekkürler abi sizde yazın muhtemelen gelirsiniz tekrar gezeriz güzel güzel.O çuvallar durmuyor.

tahsins

gelde yarın işe git..
öyle güzel geziyosunuzki adam gerçek hayattan soğuyor
allah neşenizi bozmasın..

Amin teşekkürler, bizde işe geldik yine ne yapalım anca böyle stres atıyoruz.

SERDAR1547-2

vallaha helal olsun...

Eyvallah.

dftuzlu

güzel gezi

Teşekkürler.

F54

len adem e fazla yemek yedirmeyin zaten işkembesi büyük
tekerinize sağlık

Ne varsa ben yedim :)

adem80

teşekürler arkadaşlar. Ben 339 artı 40 km de fazladan yaptım. Belki 400 km falan yaptım. Murat artık motorun hakkını veriyor. Motorlar bastığımız zaman çoğu yerde kafa kafaya gidiyor. Alıştı artık. Celal bile aşka geldi bastı, gazladı. Ayak uydurdu yani yanlız yolda mondial uag modifiyeli tahmini 200 cc bi cg fena tokatladı bizi. Hemde ne tokatlama. Rampayı 85 -90 la çıkarken yanımızdan sinek gibi geçti. O kadar bastık nafile. Motorun üstüne uzanmış deli gibi basıyo. Apaçiden tokatı yedik yani. Ben zaten bunadan sonra gözüm korktu. Artık apaçılik yok. Başka apaçileri görünce ülen biz apaçi değilmişiz dedirtiyor.

Ustamız kim :) öğreniyoruz sürmeyi yavaş yavaş.

Arda_Karaca

Muhabbetinize, gezilerinize, arkadaşlığınıza imrenmemek elde değil. Gece gece yemek resimleri hiç olmadı. Tok karınla başlığı okumak lazım .

Haklısınız artık kusura bakmayın, başlığı gören adam çöpşişi görmezse sormaz mı ? :)
teşekkürler,

EGE YELI

Bogaz insani nereleri götürüyor beee

:)

COMTAN

arkadaş bekar olunca böyle oluyo heralde bir haftada evde otur be .(şaka şaka)yemek bahane km ler şahane yanlız şişti etti derken yakında artçısız binecen motora

Bizede öyle dediler bekarken gez gezebildiğin kadar, biz de büyük sözü dinliyoruz :)

AYDINLI

vay vay abilere bak hele 3 silahşör gibi meydanları yerle bir etmişler yine... bugun bende selcuk kusadası söke yi gezdm bi türlü denk gelmek nasıp olmadı umarım bi gün denk geliriz.

Teşekkür ederiz, denk geliriz mutlaka belki yolun düşer buralara.

Beğenen herkese gönülden teşekkürler.

Abiciğim valla helal olsun böyle canınınız her istediğinde gezebilecek dostlara ve demir atlara sahip olmak şahane Allah bozmasın ne diyeyim

Murat ve Adem Kardeşime teşekkür ediyorum , gerçekten çok çok güzel bir gün geçirdik :rendeer:

Bizi mutlu eden şey Demir Atlarla yolda olmak. Eğer birde yanınızda aynı şeylerden zevk aldığınız Dostlar varsa daha ne istenebilirki :cherry::cherry:

Evet Adem Aga beni pis gaza getirdi , yolda biraz kapışmalarımız oldu ama yetişebilmek ne mümkün :pl:

Muratcım gezi raporun ve anlatımın çok güzel olmuş ,Yüreğine sağlık :cat: :rendeer:

Beğenen arkadaşlarada teşekkür ediyorum , kazasız belasız sürüşler dilerim :thumleft:

Saygı ve Sevgilerimle...

teşekürler arkadaşlar. Ben 339 artı 40 km de fazladan yaptım. Belki 400 km falan yaptım. Murat artık motorun hakkını veriyor. Motorlar bastığımız zaman çoğu yerde kafa kafaya gidiyor. Alıştı artık. Celal bile aşka geldi bastı, gazladı. Ayak uydurdu yani :cat: yanlız yolda mondial uag modifiyeli tahmini 200 cc bi cg fena tokatladı bizi. Hemde ne tokatlama. Rampayı 85 -90 la çıkarken yanımızdan sinek gibi geçti. O kadar bastık nafile. Motorun üstüne uzanmış deli gibi basıyo. Apaçiden tokatı yedik yani. Ben zaten bunadan sonra gözüm korktu. Artık apaçılik yok. Başka apaçileri görünce ülen biz apaçi değilmişiz dedirtiyor.:)
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış, :p

Güzel gezi harika resimler ve hepsini tamamlayan bi anlatım :cat: paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık :cat:

ahmet abi ben artık apaçilikten istifa ettim. Herkes tokatlıyo beni. :sunny: daha doğrusu apaçi olmadığımı keşfettim. Daha güzel gezilere senlede katılırız inşallah. :)

Dilimiz her ne kadar böyle söylesede (sen motorda ben arabada) bizim ruhumuz apaçi Adem :cat: apaçilik madde bağımlılığı gibidir bir kere alıştınmı bırakamazsın sadece ara ara ara verirsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar