eyvalla abi saolasınbide bu motoru alırken ne gibi şeylerine dikkat etmek gerekir kronik arıza vb. sonuçta 2.el motor alıcam dikkat etmek lazım
![]()
eyvalla abi saolasınbide bu motoru alırken ne gibi şeylerine dikkat etmek gerekir kronik arıza vb. sonuçta 2.el motor alıcam dikkat etmek lazım
![]()
kayalardan sol ayna kutugu sıparısı vermıstım ama gelen ıle bendekı farklı acaba hangı resımdekı dogru urun C:\Users\yasar\Desktop\Photo-0838.jpg C:\Users\yasar\Desktop\Photo-0839.jpg
yeni gelen kütük bizdekilerle aynı. acaba sizdeki sonradan farklı kullanılmış bir kütük olabilir mi ? bide sol kütüklerle ilgili bir farklılık vardı ama sadece debriyaj manetinin oturduğu yerle ilgili bir farklılıktı.sizin kırılan kütük çok başka..
hadı ya orjınalı gelense bendekı neyın kutugu debrıyaj kolu ve vıdasıda uymuyorkı yenısını kullanayım bırde sımdı buna uygun debrıyaj kolumu almam gerekıyor orta vıdasıda kol ıle beraber gelıyormu acaba bendekı yenıye uymuyor ısın kotusu sag tarafta kutugu farklı demektır pufff
Dostlar bende 2012 model 3700 km. de kırmızı bir hyosungla aranıza katıldım artık. Motoru balıkesir edremitten aldım. istanbula kadar kullanarak geldim gayet keyifliydi. Henüz fotoğraf çekemedim en kısa zamanda onuda paylaşıcam. Sizin tavsiyeleriniz varmıdır yapmak gereken şeyler nelerdir benim ilk etapta lastikler gözüme çarptı maddi durumu toparladığımda ilk işim onları değiştirmek olacak.
sahibinden'deki motoru aldın herhalde ? hoşgeldin :rendeer: ne kadar tuttu sana maliyeti ?
Evet hocam onu aldım. sahibi alman vatandaşı 65 yaşında bir amcaydı çok iyi insanlardı kendileri sabah istanbuldan geldiğimde kahvaltı hazırlamışlar baya oturduk sohbet ettik kendisi motora çok iyi bakmış. fiyat söylemek istemiyorum çok çok uyguna geldi bana branda, arka sehpa, depoüstü çanta, bir depo full benzin, 2 adet yağ filtres,i 2adet buji ile teslim etti bana. Ancak motoru almamış olsaydım bile bu insanlarla tanışmak için gitmeye değermiş o kadar yolu...
Hayırlı olsun bu arada komsuyuz bende basaksehir deyim uygun zamanda görüşelim tanisalim :Evet hocam onu aldım. sahibi alman vatandaşı 65 yaşında bir amcaydı çok iyi insanlardı kendileri sabah istanbuldan geldiğimde kahvaltı hazırlamışlar baya oturduk sohbet ettik kendisi motora çok iyi bakmış. fiyat söylemek istemiyorum çok çok uyguna geldi bana branda, arka sehpa, depoüstü çanta, bir depo full benzin, 2 adet yağ filtres,i 2adet buji ile teslim etti bana. Ancak motoru almamış olsaydım bile bu insanlarla tanışmak için gitmeye değermiş o kadar yolu...