arkadaşlar konya uyuyor galiba 2. sayfaya düşmüşüz. havalar ısınmaya başladı topik canlanır umarım
Hergün Mevlana-Kampüs arası gidiyorum. Özellikle Bosnaya yaklaşırken - Eski Kunduracılar ve Kent Plaza'nın orada ehliyet - ruhsat bazende sadece kask - kıyafet e bakıyorlar. Dikkat edin. Motoru kullanan arkadaşlar düzgün techizatlı kullansınlar. Toplanmaya yine başlandı.
Pazar günüde meram yeniyol havzan kavşağında meram petrolün orada topluyorlardı.
Özellikle güneşli pazar günlerinde "kapalı gişe " çalışıyorlar resmen.
Bu arada motor yağı için bir yer buldum. Karatay sanyide bankaların caddesinin ilerisinde ELİT YAĞ diye bir yer.
Sadece yağ satıyor. Castrol 20w-40 1L Actevo Scooter Yağını 15 tl ye aldım. Tavsiye ederim .
Yağ çeşidi bol daha öncede kompresör yağı almıştım. Kredi kartı da geçiyor.
Toplansın hacım toplansın boşver. Adam gibi motor sürücüsü çoğalır hiç olmazsa. Ve Eski sanayi'nin karatay sanayi tarafında girişinde mi o yer? google maps'de varmı yeri![]()
bir şey sormak istiyorum. Uzun zamandır arabamla giderken istanbul yolunu mecbur olmadıkça tercih etmiyorum malum hız koridorları yüzünden.
Dün motorumla istanbul yolundan gidiyordum. koridorun ilk kamerasından geçtikten sonra nası yani? dedim
arkamı döndüm baktım yok.
Motorlarımızın önünde arabalar gibi plaka yok. e koridorun başında ve sonunda kameralar tek taraflı yani önlü arkalı değil.
E bu durumda bizi tanımlayabilirler mi? Sonuçta plakayı çekmesi için giriş ve çıkış kameraları ön ve arka olmak üzere 6 şar tane olması
lazım gelmez mi? tecrübe eden var mı bunu?
topcasenin altına taa plakaya kadar sarkacak kalın bir kilit bütün kamera stresini hallediyor![]()
Topcase kullanmıyorum.Takmaktan çekiniyorum aslında lazımda işte polis laf edermi diye tırsıyorum. ama güzel bir çözüm.
Hoop polis molis varsa girmesin içeriye. Hem bizim böyle yazdığımıza bakmayın biz , ehliyetli , sigortalı , kasklı , kıyafetli düzgün motor sürücüleriyiz.. hööt.
Hakikaten bi ara forumda gördüm. Top case ruhsata işletilmeli gibi bişeyler okumuştum var mı bunun aslı astarı
motosikleti ticari amaçlı kullananlar için yani pizzacı, tüpcü, sucu, kurye vs. motorlarında zorunlu![]()
bizim gibi şahsi binenler için değil o ruhsat mevzusu rahat olun :cat:
benim ufaklığın arkasına bi çanta bakabilirim o zaman
eyvallah usta sağolasın:cat:
bizim Konya mt de etliekmek ayrana yarım saat vitesli motor ders verecek yok mu :thumleft:
yarın yazılı sonra direksiyon
scooter iyi güzel kullanıyoruz da sınavda scooter yokmuş:silent:
bayanlara hak verdim şimdi. bayanlarda b ehliyeti otomatik arabayla almalılar :cherry: