Adapazarında şuan kampanya var.
Türkiye'nin her yerinde 900 TL olacak deniyordu. yalandır kesin.
Şuan 450 TL ye veriyorlar. Kampanyalı, hemen otobüse bin gel, kaydını yapalım.
Sende kısa bilgi ile yardım istemişsin. gerçi benim aklıma gelen site yönetimi bize şaka yapıyor. Böyle konuları açıp siteyi haraketli kılıyor. analizi yaptım.
s.a arkadaşlar bn yeni motor aldım ama daha ehliyetm yok polisler ne sıklıkla durduruyor acaba..
En rahat dolaşacağın zamanlar cuma ve c.tesi geceleri.
Saat 22.00 - 03.00 arası.
İstanbul'daysan kadıköy rıhtım, taksim, dolmabahçe gibi yerlerde sürmeni öneririm.
Uygulamalar sadece ctesi gece falan olur onun disinda heryerde gonul rahatligiyla dolasabilirsin.
Kardeşim KAZA YAPMAM diyosan kaskını ekipmanını tak durdurmazlar. Başka bir yöntem(hiç sevmediğm bir örnek lütfen küfür etmeyin) motorun arkasına canta taktır ustune ' ARDA BÜFE ' birşey yaz rahat rahat gez
sonradan anladımEn rahat dolaşacağın zamanlar cuma ve c.tesi geceleri.
Saat 22.00 - 03.00 arası.
İstanbul'daysan kadıköy rıhtım, taksim, dolmabahçe gibi yerlerde sürmeni öneririm.
Simdi biz bu arkadasa desekki motoru ehliyetsiz surme o tamam surmem mi dicek? Bende biliyorum ilk once ehliyet sonra ekipman sonrada guvenli surus egitimi. Burasi bir forum ancak bende bu yollardan gectim o su an soruyu soran arkadas 17 yasindan kucuk eminminki diyeceginiz hic bir ikazi dinlemicek yanlismiyim. Ve bende biliyorum diceksinizki eger herkes egitim alinmali felan derse belki oyle dusunur bunlar bos SU AN İCİN o arkadas bizi dinlemicek . Zaten bende onun icin ekipmanini giy oyle gez dedim.Sorunun güzelliğine bakın !!! .
Bunlarda cevaplar ! hayret doğrusu !.
Simdi biz bu arkadasa desekki motoru ehliyetsiz surme o tamam surmem mi dicek? Bende biliyorum ilk once ehliyet sonra ekipman sonrada guvenli surus egitimi. Burasi bir forum ancak bende bu yollardan gectim o su an soruyu soran arkadas 17 yasindan kucuk eminminki diyeceginiz hic bir ikazi dinlemicek yanlismiyim. Ve bende biliyorum diceksinizki eger herkes egitim alinmali felan derse belki oyle dusunur bunlar bos SU AN İCİN o arkadas bizi dinlemicek . Zaten bende onun icin ekipmanini giy oyle gez dedim.
iyi aksamlar
"Yaşı küçük ve "nasıl olsa bizi dinlemez !! ., Bizde büyük olarak doğru yolu göstermiyelim ! bu mu !?