[Bursa - MT]

ticotorres cevabın için teşekkürler ben ls2 çene açılır kask almayı düşünüyorum motomax ta veya moto güven de varmıdır birde moto güvenin yeri nerde öğrenebilirmiyim. Yada bu kaski ve dizlik en uygun nerede bulabilirim Bursada

14/04/2013 pazar günü Saat 09:30 da Nilüfer KOÇTAŞ Yapımarket önünde toplanıp, Susurlukta yapılacak olan motocros yarışlarının heyecanını yaşamaya gidiyoruz. Yarış bitimi parkurunda içinde bulunduğu Çaylak mesire alanını geizip dönüş yoluna geçtikten sonra, İzmir yolu zeytinbağı sapağından girip Trilyeye, oradanda Mudanya'ya geçip geziyi sanlandıracağız. Listeyi oluşturalım.
1 - Search 16
2 - memo 06
3 - Erdem
4 - Süleyman
5 - Mustafa
6 - seçkin
7 - n_tuncak
8 - zeko
9 -

Veeee sonunda bu hafta motosiklete kavuşuyorum (en geç haftaya cumartesi ) ama şöyle bi sorun kaldı, koyucak yerim yok :( komşu dükkanlar kabul etmedi bize yakın otoparkda yok apartmanın girişi 2 metre civarinda oraya koyabilirim ama ya calarlarsa naparim ozaman, gerçi sabah alicam ama güveniyorum yinede. İlla bi aksilik çıkmak zorundamı ya off :(

14/04/2013 pazar günü Saat 09:30 da Nilüfer KOÇTAŞ Yapımarket önünde toplanıp, Susurlukta yapılacak olan motocros yarışlarının heyecanını yaşamaya gidiyoruz. Yarış bitimi parkurunda içinde bulunduğu Çaylak mesire alanını geizip dönüş yoluna geçtikten sonra, İzmir yolu zeytinbağı sapağından girip Trilyeye, oradanda Mudanya'ya geçip geziyi sanlandıracağız. Listeyi oluşturalım.
1 - Search 16
2 - memo 06
3 - Erdem
4 - Süleyman
5 - Mustafa
6 - seçkin
7 - n_tuncak
8 - zeko
9 -

hocam zeko kendı motoruylamı gelecek ona göre bende gelebılırım:)

finaller başlıyor beyler :(:(:( ama o enerji gelirse içime gelirim :D kaç kuruş yakacağız asıl dert o :D

1 - Search 16
2 - memo 06
3 - Erdem
4 - Süleyman
5 - Mustafa
6 - seçkin
7 - n_tuncak
8 - zeko
9 - memduh

Pazar günü kahvaltı organizasyonunu netleştirdim. Saat 12:00 de Geçit Özdilek ten yola çıkıp Bademli yolundaki Hasköyüm pidecisine gidiyoruz. Oradan Kurşunlu veya Güzelyalı ya geçeceğiz. Saygılar, Sevgiler

1 - Search 16
2 - memo 06
3 - Erdem
4 - Süleyman
5 - Mustafa
6 - seçkin
7 - n_tuncak
8 - zeko
9 - memduh
pazar gunu sıze eslık edebılırım muhtemelen kosubogazı catrıgından dahıl olurum.sız mangala karar verın yada koftecı yusuf a mı gıdılır malum susurluk subesıde acıldı gecen yaz.

gece arabayla eve dönerken bir jeep beni sıkıştırması nedeniyle neredeyse yapıyordum. sonrasında da arbede çıkacaktı. bursa da trafik magandaları arttı malesef. arabada ve motorda biber gazı bulundurmak istiyorum nereden bulabilirim.

Pazar günü kahvaltı organizasyonunu netleştirdim. Saat 12:00 de Geçit Özdilek ten yola çıkıp Bademli yolundaki Hasköyüm pidecisine gidiyoruz. Oradan Kurşunlu veya Güzelyalı ya geçeceğiz. Saygılar, Sevgiler

bu organizasyonu beğendim, benim motorumada uygun buna katılmalıyım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:41 ----------

gece arabayla eve dönerken bir jeep beni sıkıştırması nedeniyle neredeyse yapıyordum. sonrasında da arbede çıkacaktı. bursa da trafik magandaları arttı malesef. arabada ve motorda biber gazı bulundurmak istiyorum nereden bulabilirim.

1 milyoncular olurya herşey satarlar oralarda görüyodum ben bak istersen öyle yerlere

1 - Search 16
2 - memo 06
3 - Erdem
4 - Süleyman
5 - Mustafa
6 - seçkin
7 - n_tuncak
8 - zeko
9 - memduh
10-Ahmet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar