malesef honda motorsiklet bu kategoride tüm kullanıcıları başlangıç olarak ucuzlarda cb125e sonra başlangıç üst sınıfta cbf150 ye daha sonra da ilerlemek isteyenlerde cbr 250 600 1000 cclere itiyor. öyle birşey ki super sport olan cbr250 modelini ölümüne naked seven biri olarak bi ara ciddi ciddi almayı düşündüm sonra vazgeçtim. çünkü başka seçenek yok. yamaha da aynı şekilde kawasaki de. bir tek sym ve suzuki ön ayak oldu bu 250 cc enduro tarzına. inş honda ve kawasaki de getirir. ben 250 cc naked roadster yada enduro bir motor binmek istiyorum arkadaş. ne işim olur 250 cc bel ağrıtan super sport ile? ben 600 cc 1000 cc bir motor istemiyorum. bana 250 lik olsun, (örn: suzuki inazuma) su soğutmalı olsun, rahat olsun, yol gitsin, sıkıntı çıkarmasın, fiyatı erişilebilir olsun bu benim için yeterli. hep bu cbf 150 kullanan kuryeler yüzünden diye düşünüyorum. çünkü adamlar cbf150 ile pazar rekorunu ab ülkelerini bırakın hindistandan bile fazla kırmış durumdalar. honda dan bize hayır yok. çünkü adamların gözü tok. olay bu!
artık japonlar adam düdüklemeye başlamıştır. suzuki inazuma 11 bin 500 tl plaka hariç maliyeti var. sizce mantıklı mı bence diil! sabaha kadar diil.
artık japonlar adam düdüklemeye başlamıştır. suzuki inazuma 11 bin 500 tl plaka hariç maliyeti var. sizce mantıklı mı bence diil! sabaha kadar diil.