Bak aklı kıt olan arkadaşım.Bu modelin satışına başlandı.Zeytirburnu kanuni bayiisinde inceledim motoru peşin 3.200e bağlarız dediler taksitle 3.500 küsür bir rakam istediler.Model daha yeni çıkmış ve sayıca çok az.Madem bilmiyorsun o zaman ne konuşuyorsun ? Şimdi kes sesini işine bak konumun içine ettin yoksa bende senin içine ederim ona göre
Bak terbiyezisleşme diyen abimize Madem satışa çıktığını biliyorsun bi bayide ara ozaman o bayiyi satabildinizmi diye sor bakalım, alan adamda Kendisi bir topik açmıyacak ve ilgili konuya yazmıyacakda senin topiğinemi ben aldım diyemi yazacak ki aylardır bu motoru bekliyorlar insanlar
Ve bakıyorum konuyu açalı 3 gün olmuş ne senin topiğine nede diğer topiklere yazılmamış ben aldım diye
Linki attığıma kızdın sen belli orada gördün tabi diğer topikleri bu çocuk haklı bir sürü açılmış başlık varmış dedin
Tekrar laflarımın arkasındayım ve orayada yazabilirdin hatta diğer açılmış tüm konulara bu motoru kullanan yokmu diye
Ama senin gibi Gereksiz biri geliyor Gereksiz bir konu açıyor
buda kimin aklının Kıt olduğunu gösteriyor Kıt zekalarla daha fazla münakaşaya girmiyeceğim
He sen haklısın diyorum, diyorum ki senle daha fazla polemik yaratmak istemiyorum