2 Sorum Var CB 125 E Ön Far Sönmüyor ve Bir Kaç Motor Arızası

Öncelikle Honda CB 125 E Adlı Motorum Var Ön Far Sönmüyor Tuşlardan Bakıyorum Kapalı Hiç Bir Şekilde Ön Far Kapanmıyor Nedeni Nedir 2.Sorum İse Motorun Balataları Bitti Karbüratör Yandı Toplam Ne Kadara Mal Olur :silent:

Yeni model motosikletlerde far açma kapama düğmesi yok kontağı açtığında yanıyor.Karbüratör nasıl yandı karbüratör yanması nedir açıklarsan cevap verilebilir.

Karbüratör yanacak cinsten bir malzeme değil. Ayrıca hangi balata bitti ?

çoğu yeni model, özellikle japonlarda far kontakla beraber açılıyo kapatma düğmesi yok. bunun sebebi ise dikiz aynasında daha kolay farkedilebilmek için..

Yeni model motosikletlerde far açma kapama düğmesi yok kontağı açtığında yanıyor.Karbüratör nasıl yandı karbüratör yanması nedir açıklarsan cevap verilebilir.

Bir Tanıdık Motoru Yakmış Aynı Model Honda CB 125 E Onunkide Balatalar Gitmiş Karbüratör Gitmiş Vites Deki Çarklar Falan Gitmiş Ne Kadara Mal Olur Diye Konuşuyorduk Birde MT Ailesine Soriyim Dedim Bende

ya far kapanmıyor derken kardeşim gündüz kapatıcam farı nasıl kapanmıyor ne kadar gıcık birşey ya

Akü zayıflamış, sürekli açık far yüzünden marş basmıyor. Ayak marşı da yok. Dışarda yağmur var dümdüz bir sokakta asfalt üzerinde duruyorsun, motoru nasıl çalıştıracaksın :queen: motoru vurdurmaya çalıştığında yerler ıslak olduğundan arka teker anında kitlenecek 1 saat uğraşsan da motor çalışmayacak :cherry:

Neden ısrarla farı kapatmaya çalışıyorsunuz? Elektrik faturası mı fazla geldi? :)

Kapatmayın zaten, gündüz fark edilirliği ciddi derecede artıran bi faktör..

Honda motorlar direk ön park lambası uzun-kısa far ve plaka lambası gaz verince ışıyan statörden gelen elektirikdir.

karbüratör nasıl yandı onu anlayamadım ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar