Boyu boyuma huyu huyuma uysun dedik

geçen sene ybr 125 imi sattıktan sonra bir sene motorsuz kalıp 2. el cbr 125 alma planları yaparken tekteker ramço (ramazan can ) dostumunda desteğiyle sıfır km bir cbr 125 sahibi oldum yaklaşık bir ay önce buyrun resimler..

Uploaded with ImageShack.us

ben daha hangisini alsam diye düşünürken ramazan bana bak dedi ve 3 adet resmimi çekti... hop facebook a anında atmış benden önce ailemin haberi oldu motor aldığımdan .. ne biçim teknolojidir bu yaw...

motoru boyumuza uygun aldık ama ben baya kısaymışım galiba... boyutlar bana uymadı ama hallederiz.. hemen operasyon başlar... ramço resimlemiş yine.... lan oğlum rahat dur sen motorları satınca bir haller oldun....

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

biberon ( adnan) poz ver yawrum...

yemek arası....

apaçilik insanın içinden gelir... sonradan kazanılmaz yada öğrenilmez... bende isterdim honda yada yamaha nın güvenli motosiklet eğitimlerine katılmak ama olmadı... bizde babadan öğrendiğimiz gibi devam ediyoruz... yeri geldiğinde apaçi yeri geldiğinde fulll koruma tam dikkat...

resimleri çeken bana her konuda destek olan dostum ramço ya teşekkürü bir borç bilirim...

resimlerin devamı yüklenecektir.... motorun sağdan soldan siyah olan 2 parça granajı beyaz yaptım.. ön amortisörler 2 cm düşürüldü.. elcik takıldı... leovınce eğzost takıldı devamı geliyor... sıfır motoruda söktük ...

az yakar çok kaçar birazcıkta yağ yakar ama o bir honda....:p:p

kanka her zaman yan yanayız..

hayırlı olsun allah kaza göstermesin...

KÖFTENİN ACI İNTİKAMI nı unutmadık unutturmayız...

201303291246001666.jpg

Nası sıfır km, egzozu değiştirilmiş :p

Hayırlı uğurlu olsun. Egzozu keşke ilk bakımdan sonra taksaydınız.

Hayırlı olsun güzel seçim. Kazasız belasız cezasız sürüşler

Hayırlı uğurlu olsun. Egzozu keşke ilk bakımdan sonra taksaydınız.

sağolasın....ramçonun da dediği gibi kaşıntı var motor 300km yi geçer geçmez hemen eksoz yaptık.. iyi yada kötü bilemiyorum motor için belki acele ettik ama olsun önce zevk sonra motorun ömrü :))

arkadaş adamda kaşıntı var rahat durmuyorki....

neymiş motor çok sessizmiş.. neymiş gece beni rahatsız edemiyormuş...
sedat sana sesleniyorum sen bir cenk iki kulaklarınızı çok çınlatıyorum.. gece uyuyamıyorum sizin yüzünüze...
Olsun canım susturucusu var yine, soba borusu değil ya.

Bi 125 den iyisi 2. 125 dir.
Tamamen duygusal sebeplerden dolayi.Yani aalırken değil kullanırken rahat etmek. Sedat adına ben cevap vereyim.

Motosikleti
Su Motoru
Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın. Hiç sevemedim şu CBR 125 leri, eski kasası olabildiğince çelimsiz. Motor takılmış Bisan bisikletlere benziyor. En azından yeni kasası teker abatından dolayı durumu birazda olsa kurtarmış.

Belkide sevmememin sebebi zamanında kötü yapılmış bir espriden kaynaklanıyordur. Yanlış hatırlamıyorsam sene 2005 / 2006, motosikleti galeride gördüm "acaba bende nasıl durur" diyerekten seleye oturdum. Yanımdaki arkadaşım "abi motor sana saplanmış gibi durdu" demişti : ). Densiz herif halen beni gördükca "abi sana bi CBR 125 hediye edeyim" der durur.

Ama bir gerçekde var ki minyon arkadaşlarda güzel duruyor motosiklet. Özellikle sizde oldukca güzel durmuş, Allah kaza bela vermesin.

Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın. Hiç sevemedim şu CBR 125 leri, eski kasası olabildiğince çelimsiz. Motor takılmış Bisan bisikletlere benziyor. En azından yeni kasası teker abatından dolayı durumu birazda olsa kurtarmış.

Belkide sevmememin sebebi zamanında kötü yapılmış bir espriden kaynaklanıyordur. Yanlış hatırlamıyorsam sene 2005 / 2006, motosikleti galeride gördüm "acaba bende nasıl durur" diyerekten seleye oturdum. Yanımdaki arkadaşım "abi motor sana saplanmış gibi durdu" demişti : ). Densiz herif halen beni gördükca "abi sana bi CBR 125 hediye edeyim" der durur.

Ama bir gerçekde var ki minyon arkadaşlarda güzel duruyor motosiklet. Özellikle sizde oldukca güzel durmuş, Allah kaza bela vermesin.

sağolasın konu başlığında da dediğimiz gibi BOYU BOYUMA HUYU HUYUMA göre tamm

---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:18 ----------

kanka hayırlısı olsun o terlikler neee...

cenk terliksiz hayat çook boş ona göre tavsiye ederim motor kullanırken düşmek istiyorsan kesinlikle motora terlik ile bin...
o hareketi tam yaparken terlik firen pedalına bi takıldı az kalsın yere öpücük atıyordum :))

---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:21 ----------

hayırlı ugurlı olsun allah kazabela yaşatmasın..

sağolasın CENK nik benim ama neyse:))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar