Motoru çalışıyosa bide ankarada olsa yarın almıştım bile.
Kaç cc ? 4 zamanlımı, bide ruhsatını iptal ettirirmisiniz çünkü motoru söküp el yapımı araca takıcam.motoru çalışan ve ankarada olan bir adet scooterim var 200 tl ye hemen yarın vereyimmotoru oldukca iyi durumda hemde ama kaporta yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:47 ----------
konuya gelecek olursak dalga gececek bir durum göremiyorum ,masraf görecelidir , sıfır haline döndürmek için 3 binlira harcarsınız ,modifiye etmek ister 5 bin harcarsınız ama yürütmek için 150 ytl yeterlidir .
Kaç cc ? 4 zamanlımı, bide ruhsatını iptal ettirirmisiniz çünkü motoru söküp el yapımı araca takıcam.
200 lira fiyatı öyle anlık mı düşündünüz, çok ucuza gitmesin kıyamam :cherry: Akünün parasını da ekleyebiliriz fiyata150 cc 4 zaman ruhsat iptal edilmiştir muhtemeln ,motorun çalışması on numaraaküsü bilem var bu sene aldık
![]()
Perşembe daha uygun, geleyim bakayım bakalım.tamam gelin motora bakın işte verirsiniz bişiler, perşembe izinliyim uygun olursa![]()
Perşembe daha uygun, geleyim bakayım bakalım.

tmm dstum anlaştıkfrenleri felanda gayet iyiydi değerlendirebilirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:14 ----------
[url]http://img138.imageshack.us/img138/3163/fotoraf035v.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
arkada duran hınzır![]()