- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kısa özet geçeyim fazla uzun yazmak istemiyorum.
bugün öğlen civarı sym wolf 250 facebook grubuna katılma isteğinde bulundum http://www.facebook.com/groups/symwolfsb250turkiye/ .
ikindin gibi kabul edildim.
beyaz sym wolf 250 satın almak istediğimi belirttim.
"Gürol Kıvırcık" isimli kişi kendisinin 1800 km de siyah bir motorunun olduğunu ve bana satabileceğini söyledi.
tamam deyip, yarın kendisi ile iletişime geçeceğimi belirttim.
sonra birden beni özel hesabından engelledi
gruptan attırdı ve bir kaç üyeye beni engellettirdi.
diğer arkadaşlar belki beni tanımıyorlardı, neyse onlara birşey demiyorum.
engelledikten sonra www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/100366-sym-wolf-sb-250ni-kullanicilari-46.html bu sayfa da olan biteni yazdım.
meğer gürol kişisi forumdan atılan zippirman kullanıcısı imiş ve aslında benimle dalga geçmiş.
@düzgünbaba isimli kullanıcı yazınca anladım
sym başlığına en son yazdığımı buraya aktarıyorum
zıppırman kişisi forumdan atılsa tatsızlık yapmaya devam ediyor vesselam...
bugün öğlen civarı sym wolf 250 facebook grubuna katılma isteğinde bulundum http://www.facebook.com/groups/symwolfsb250turkiye/ .
ikindin gibi kabul edildim.
beyaz sym wolf 250 satın almak istediğimi belirttim.
"Gürol Kıvırcık" isimli kişi kendisinin 1800 km de siyah bir motorunun olduğunu ve bana satabileceğini söyledi.
tamam deyip, yarın kendisi ile iletişime geçeceğimi belirttim.
sonra birden beni özel hesabından engelledi
gruptan attırdı ve bir kaç üyeye beni engellettirdi.
diğer arkadaşlar belki beni tanımıyorlardı, neyse onlara birşey demiyorum.
engelledikten sonra www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/100366-sym-wolf-sb-250ni-kullanicilari-46.html bu sayfa da olan biteni yazdım.
meğer gürol kişisi forumdan atılan zippirman kullanıcısı imiş ve aslında benimle dalga geçmiş.
@düzgünbaba isimli kullanıcı yazınca anladım
ZIPPIRMAN değilmi Gürol abi?
daha öncelerden yazdıklarından hatırladığım kadarıyla oldum olası sevmezdi seni bildiğim kadarıyla,sanırım seninle birkısım zaman kafa bulmuş,enteresan adam vesselam karıncaya biner belini incitmezdi,o yüzden farketmemişsindir.
sym başlığına en son yazdığımı buraya aktarıyorum
tatsızlığı ben değil siz yaptınız.
yani diyorsunuz ki;
"biz, bizim görüşümüzde olmayan insanları aşağılarız, motosiklet sevdası hiçtir, grubumuza haberimiz olmadan üye olursa hiç bir açıklama yapmadan da kovarız. biz, bizden olmayanı saymazuk "
yaptığınız aynen budur. çünkü facebook hesabımı da kendi hesabınızdan engellemişsiniz, siz bilirsiniz.
ama kendinize iyi bakın, sayınız azalıyordiğer insanlar sizden daha geniş görüşlü. herkesin görüşüne saygı duyulacak diye birşey yok ( ben bunu yapıyorum ), ama hoşgörü diye birşey var ( ben bunu da yapıyorum, sizi engellemedim, ne facebook tan ne de forumdan )
zıppırman kişisi forumdan atılsa tatsızlık yapmaya devam ediyor vesselam...
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.