Arkadaslar merhaba bir sorum var bugun agvaya giderken birajlara alismaya tam baslamisken kadranim ve farlarim gitti devir saati gitti bu neden olmus olabilir hic basina gelen yada duyan varmi
Sizinde ayni sekilde tum ekran ve farlarmi gitmisti birde yeri anlayamadim gostergenin sagimi sol panzilotmu denriyaj tarafinimi acim fren tarafinimi nazar degdi ya eldiven bot almaya gittim kendime magazadayken birileri geldi konustuk falan ne guzelmis falan dediler soyle iyi boyle iyi kesin alin falan dedim 1 saat sonra bu oldu
Emre ve HAkan ile motoru almadan önce telefonla görüşmüştük VTEC konusunda bazı terettütlerim vardı. Ancak suan gerçekten hiçbiri kalmadı. Çok çok memnunum.
Bütün motorlar sen nasıl gitmek istersen öyle gider diye senle konuşmuştuk zaten. Haklı çıktığıma sevindim. Keyifli ve güvenli sürüşler dilerim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:34 ----------
Mert,
Bot ve eldiven aldım demişsin? Ne marka aldın ve nereden aldın? Bilgi verebilir misin?
Birde abicim sen eski yoldan gitmişsin ağva'ya bu hafta sonu F1 pistinin orada toplantı var,gelmek isteyenler var mı?
Bir ortama bakarız,eğer çok kopuk tipler varsa,oradan doğru bir rota çizeriz diye düşünüyordum.Ağva olabilir ama yeni yoldan sahil yolundan gitmek istiyorum açıkçası.
Ne dersiniz_?
Cok tesekkur ederim rahatladim valla :d acim bakim bari hersey gitti devir saati falan acaba xenon farlar var bende onun icin olmus olabilirmi eski sahibi yurt disindan getirtmis boyle kullaniyordu
Bakim motorla birlikte baya birseylerde aldim cantayi acip bakmam gerek sizin farlar nsdur yoksa eger nerden nekadara almam gerekir
Ben VFR mi Muzaffer 1968 abimden aldım. Çok iyi bakmış makinaya. Hem uzun hem de kısa farlara çin malı olmayan çok kaliteli beyaz ampul takmış xenon dan farkı yok desem yeridir. ns derken neyi kastetdiğini anlayamadım. Ama bence xenonları çıkartmadan bikaç tane fazladan sigorta bulundurursan problemi çözersin.
Bu arada hemen hemen her hafta sonu 300-500 km lik geziler yapıyoruz Adana mt olarak. Genelde 130 150 km lik hızlarla tabi ara sıra red line yapıp VFR nin tadını çıkararak 100 km de 5 lt. ortalamasını hep yakalıyorum. Bu VFR Muhteşem bişi yaw.