[Tekirdağ - MT]

Motosikleti
SuZan
ben ufuk abiyle yol yaptım ramazan. hem artçı olarak hemde birlikte sürdüm toz kondurulcak bi makina değil ki onun motor :) agresif bi makina hiç göründüğü gibi değil gercekten

scooter i severim..ama ama çin falan değil, adama güven verecek.. neyse cnm çinli gitti. 1750 ye mi vermiştin tam ?

Motosikleti
SuZan
yok yav. daha ucuza gitti. bi öğretmen abi kızına dogum günü hediyesi aldı. çanakkale yolunda ufuk abinin rüzgarından rüzgarından 85-90 takılıyodum. bı bosluk yakaladım onune gectım. abow. adam bi uzadı :D ben 90 la gıdıyom adam 140 la tokatladı :D

Motosikleti
SuZan
Kör olasın suzan suzziii suzan suziiii. diye şarkı da söyledinmi tamamdır üstat :) Allah kaza bela vermesin. Hayalimdeki 3 motordan biri. Tekerin düz bassın.

Ahh be bende istiyorum ama bir cok kişi cbf 500 diyor eski ve tipi hos degil diye er6-kle 650 -xjdiversion - ne bileyim ybr den sonra ekonomik giden orta grup ama sizler ne dersiniz volkan sen de de bandit var

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------

Kör olasın suzan suzziii suzan suziiii. diye şarkı da söyledinmi tamamdır üstat :) Allah kaza bela vermesin. Hayalimdeki 3 motordan biri. Tekerin düz bassın.

Rengide süper bayıldım tam macır işi:)

Ahh be bende istiyorum ama bir cok kişi cbf 500 diyor eski ve tipi hos degil diye er6-kle 650 -xjdiversion - ne bileyim ybr den sonra ekonomik giden orta grup ama sizler ne dersiniz volkan sen de de bandit var

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:05 ----------

Rengide süper bayıldım tam macır işi:)

stn motoru macır arkdsım dan aldım :)

...

bu da dönüşte fark ettiğim durum..jant tırt olmuş.. geçen hafta sert bir çukura girmiştik sonuç bu olmuş..bakalım yaptıracağım..

saygılarımla...

.

Yarın TEMOD yollarda Hayrabolu-Uzunköprü-Edirne-Lüleburgaz Tdağ biraz ıslanıcaz ama olsun ciğer e yolculuk

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar