bi yardimci olrsaniz sevinirim ,

Oncelikle herkese gunaydin 1500 tl bi butcem var scooter tarzi ibi motor istiyorum 0 yada 2ci el ekipmanlarim hazir , motora ayirdigim para 1500 tldir yardimlarinizi ve onerilerinizi bekliyorum herkese hayirli bir gun olmasi dilegiyle simdiden tessekurler :)

1500 liraya iyi markaların ikinci elleri çok düşük modelli olur.

Çinli arkadaşların ikinci elleri de 1500 e değmez

En iyisi 0 yada 0 a yakın çinli scooterlar almak

1000-2000 km arası 100 lük scooter bulunur o fiyatlara

2. el temiz almanın avantajı plaka masrafı olmaması- 0 alırsanız da kk taksitli alabilirsiniz

Bende dolphin 100 var muadilleri motoran vento- mondial loyal e bakabilirsiniz

Iyi marka zaten istemiyorum butcemiz belli , tessekurler yinede :)

sıfıra yakın mondial tavsiye ederim benzerlerine göre parçaları ucuz + km ye aldanma çok kolay oynayabiliyorlar, motorun gidişine, görünüşüne göre karar ver

Merhaba KemaL*

Sıfır km bir motor düşünürsen yani bence 1500 liraya 2.el almaktansa 1900 liraya 0 km almak daha mantıklı kardeşim sonuçta o motoru kim nasıl kullandı allah bilir :) ben sana istisnasız Lifan Tay100'ü (Diğer adıyla Lifan LF100-A) öneririm :cat:
Lifan Tay100'ün en önemli ve kendisini diğer cup motorlardan farklı kılan özelliği 3 subaplı (2 egzoz 1 emme) olmasıdır, 3 subap özelliği ile sınıfının en güçlüsü , yakıtta cimri , silindir hacminin 100 cc olması vergiden muaf olması demektir yani her 6 ayda bir vergi ödemene gerek kalmayacak :wiinkk:

Ben senin için Lifan'ın 2013 e-kataloğunu bir tık kadar yakına getiriyorum bu linkten inceleyebilirsin :) = http://lifan.com.tr/katalog/#/Lifan Motosiklet/4-5

Ve bu da :bestmt: kullanıcılarının Lifan Tay100 hakkındaki yorumları :) = http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/78784-cub-lf100-a.html
http://www.motosiklet.net/forum/commuter-cup-moped/83782-lifan-tay-100-a.html

Umarım bi yardımım dokunmuştur kardeşim :king:

Plaka masrafı ne kadardırki mesela 2 el bi motosiklet alıyorsun noterde satışına 100 lira gitse

Sıfır aldığında yeni plaka çıkartmakta 200 tl tutsa pek bir zarar yok gibi yw 100 tl hiç bir şey sıfır sıfırdır :queen::queen:

Kardeşim 2. el alırken dikkat et km sine belki düşürmüşlerdir km sini öle yapabilirler çızık ne varmı yada boya gibi şeyler kullanılmışmı onlara ne dikkat et kaza yapıp yapmadığı için ondan boyasına dikkat et ama bence 0 al derim paranı birazdaha biriktir yada taksit yap 0 al derim çünki o adam o motoru nasıl kullandı, bide sana şunu demek istiyorum ama fikrin senin fikrin aklında olsun diye söliyorum mesela 2. el bi motosiklet aldın demi satan kişi 20 bin km gitti belki az belki çok demişimdir sonra da km sıfırlar gibi azaltırsa bide sana km belli olmadan satabilirler onları göz önüne alarak bak iyi incele al oke kardeşim

kardeş 2.el 1.500 TLye çin malı bişey bulursun onlarında kaportaları filan kırılmıştır hep sonra aldığına pişman olursun biraz daha biriktirip 0 al derim yinede karar senın haa bende 2.el cup aldım 400 TLye masraf çıkardı sattım o yuzden diyorum hele anlamıyorsan motordan illet eder seni sürekli sorun çıkartır

Rkadaslar herkese tessekkur edrim yorumlar icin yavastan 0 motora kaydim bakalim hayirlisi :)

0 etkisiz derler ama 0 herşeyin başlangıç noktasıdır kardeşim bence 0 al derim kardeşim. Sorun ne yaşamadan 0. el al garantili parça değişmiş mi değişmemiş mi derdinde olmaz rahat kafanla sürersin kardeşim.

Evet 0 alicam arkadaslar simdi bana 1500 tl ye kadar 0 bildiginiz bi motor varsa link atin

kardeş baktım şimdi 1500 fiyatlara göre şunları buldum: Kuba Leopar 100, Kuba Hasat, Kuba XY100-E CUP diye bişey, Kuba Leopar 100, Bunları Buldum Kardeşim Senin İçin Araştırdım Hepsini Şimdilik Bunları Bulabildim. Tekerin Düz Basar İnşallah, Allah Kazasız Belasız Sürüşler Nasip Eder İnşallah Herkese, Şimdiden Hayırlı Olsun Allah Olmayanada Verir İnşallah Kardeşim.

kardeş baktım şimdi 1500 fiyatlara göre şunları buldum: Kuba Leopar 100, Kuba Hasat, Kuba XY100-E CUP diye bişey, Kuba Leopar 100, Bunları Buldum Kardeşim Senin İçin Araştırdım Hepsini Şimdilik Bunları Bulabildim. Tekerin Düz Basar İnşallah, Allah Kazasız Belasız Sürüşler Nasip Eder İnşallah Herkese, Şimdiden Hayırlı Olsun Allah Olmayanada Verir İnşallah Kardeşim.

Arkadaşımız sana güzel alternatifler sunmuş.Bunlar arasından yeni başlayan için leopar 100 ü tavsiye ederim çünkü bende kullanıyorum hala.Vites sıkıntısı çok az gazı kes vitesi at sonra bas gaza devam basit iş.Düşsen bile sana birşey olmuyor çünkü küçük bir zararı dokunmaz maximum sıyrıklar olur biraz ama kırık kemikten iyidir.yakıtıda iyi , kalkışıda baya iyi tam yeni başlayan.ama baştan uyarıyım sinyaller en ufak şeyde kırılıyor 1 senede 6 kere sinyal değiştirdim.ama malzeme ucuz 2 sinyal 10 lira.Ama 2. el alırsanda dış aksamı boşver alt motoru bir ustaya göster öyle al.

Tvs nin 75 lik scooter modelini oneririm. Kesinlikle bi çinli degildir.
Az yakar titremez sıkıntı cikarmaz cikarsada parcasi surusune bereket ve pahalida değil.
Neye dayanarak soyluyorsun dersende kendim 2 tane kullandim bundan suandada var kullaniyorum.
Hatta suandada satilik dusunursen ulasabilirsin. Biraz reklam vermek gibi oldu ama :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar