Memleket almanya galiba, termin falan ??Selamlar, forumunuza yeni katıldım. Bende bu sene fuar'da bir Integra siparişi verdim, bu aldığım 3. Honda motorum ve üçünde de Honda verdiği termini tutturamıyor. Daha önce 4 hafta bekletmişlerdi, sonrakinde 2 hafta bekledik, şimdi de Integra'da yok bugün çıkacak, yok daha gümrük işlemleri sürüyor derken öğrendim ki motor daha limana bile gelmemiş. Yani kafadan bir 3-4 hafta yine geciktiriyorlar! Bu konuda benim gibi tecrubesi olan var mı? Honda bunu herkese mi yapıyor yoksa sadece bana mı denk geliyor? Müşteri hizmetlerine yazı yazdım cevap bile dönmeye lüzum görmediler... Artık o kadar sıkıldım ki bir daha Honda tercih etmesem mi diye düşünmüyor değilim...
Yoo, Almanya ne alaka?
Hepsi kar etmek için diğer şubeerdekini sormadan kendisi getirdiğini satmak istiyor. Motor satan diğer bayilere arayıp sorun mulaka ellerinde vardır. Beklemenize gerek kalmaz. Banada yok diyorlarlardı İstanbulda baika bayide buldum, arkadaşta ankarada bir bayiden aldı.Selamlar, forumunuza yeni katıldım. Bende bu sene fuar'da bir Integra siparişi verdim, bu aldığım 3. Honda motorum ve üçünde de Honda verdiği termini tutturamıyor. Daha önce 4 hafta bekletmişlerdi, sonrakinde 2 hafta bekledik, şimdi de Integra'da yok bugün çıkacak, yok daha gümrük işlemleri sürüyor derken öğrendim ki motor daha limana bile gelmemiş. Yani kafadan bir 3-4 hafta yine geciktiriyorlar! Bu konuda benim gibi tecrubesi olan var mı? Honda bunu herkese mi yapıyor yoksa sadece bana mı denk geliyor? Müşteri hizmetlerine yazı yazdım cevap bile dönmeye lüzum görmediler... Artık o kadar sıkıldım ki bir daha Honda tercih etmesem mi diye düşünmüyor değilim...
Hepsi kar etmek için diğer şubeerdekini sormadan kendisi getirdiğini satmak istiyor. Motor satan diğer bayilere arayıp sorun mulaka ellerinde vardır. Beklemenize gerek kalmaz. Banada yok diyorlarlardı İstanbulda baika bayide buldum, arkadaşta ankarada bir bayiden aldı.
Teşekkür ederim cevabınız için, az önce bilgisini aldım sanırım bugün bayiye teslim ediliyormuş, eğer bu da doğru çıkmazsa artık başka bayilere soracağım...
Ben geçen sene 2 ay beklemiştim.
Yok ben başka kişilerle de konuştum, Honda genellikle bunu yapıyormuş... Zaten şunun şurasında kaç ay binebiliyoruz, onu da motoru bugün gelecek yarın gelecek diye bekleyerek geçirmek kadar sinir bozucu bir durum yok! Dün gelmesi gereken, hatta daha önce verilen tarihe göre 2 hafta öncesinde teslim edilmesi gereken motor'a, bugün yarın derken şimdi de önümüzdeki hafta teslim edilecek diyorlar! (bu kadar olaydan sonra inancım da kalmadı ya) Bu kadar büyük bir markanın sevkiyat ve müşteri hizmetleri konusunda bu kadar aciz kalması üzücü...