yurt dışı alışveriş

aliexpressten bir ürün aldım takip numarası verildi china post air mail
ptt yurtdışı ile arama yaptım 24.de müşteriden alndı deniliyor sadece farklı tracking sitelerinde dün arama yaptım alındı verildi sevk edildi falan yazıyordu bugün hiçbir bilgi bulamıyorum ptt de aynı yazılar yazıyor gene başka sitelerde araştırdığım zaman herhangi bir isonuç yok deniliyor sizce nedendir.

aliexpressten bir ürün aldım takip numarası verildi china post air mail
ptt yurtdışı ile arama yaptım 24.de müşteriden alndı deniliyor sadece farklı tracking sitelerinde dün arama yaptım alındı verildi sevk edildi falan yazıyordu bugün hiçbir bilgi bulamıyorum ptt de aynı yazılar yazıyor gene başka sitelerde araştırdığım zaman herhangi bir isonuç yok deniliyor sizce nedendir.

bazen cakma numarada veriyorlar .ben ebay üzerinden aldım numarayı sürekli kontrol ettim bir şey cıkmıyordu ,sordum satıcıya numara yanlışmı diye pardon deyip başka numara verdi hızlı gönderi yaptım diyebilmek için öyle bir şey yapmış olabilir.

ama dert etme gelir ben bir baf için 43 gün bekledim sabretmen lazım bu tür yerlerden aldığın zaman .

bende kontrol ediyorum çıkıyordu fakat bu sabah ne oldu diye bakmak için aradım çıkmadı bişe

Ben geçen ayın 7'sinde alarm aldım. Takip numarası bile yok. Akıbeti belli değil yani.
Beklemeye devam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar