Kanuni Kanuni - Ronny

beklerim arkadaşım ama gelirken ne olur dikkatli gel ..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

ya ne öyle nazar deymesin arkadaş eksoz ve aynaları takınca muhakkak resimleri paylaş sabırsızlıkla beliyecem :p

egzost icin azicik daha beklemek lazim ilk 700 km bakimindan sonra takicam ama daha aklimda birsuru ilginc seyler ver her ay biseyler yapicam

Berk havalar ısınınca beraber gideriz. Oradanda adapazarı yapabiliriz aslında... Sapancada güzel, gezilecek yerler var.
Egzoz güzelmiş. Tak abi, beğenirsem banada uygulayalım yaza doğru :)

aynen bana uyar :D valla şu 700 km dolsa hemen taktırıcam da bakalım bende zor duruyorum :) ama susturuc olmadan kullanılmaz bu egzost bana öle geldi içi boş bilidğin kendi susturucusu var bakalım hele bi takıyımda

bugünkü gezide motoru tam anlamıyla teset ettim vede 700 km yide doldurdum crossda yaptım bastımda yattımda gayet iyi bence hiç pişma değilim aldığım için tek eksiği frenler onlarada yakında bir ayar çekicem bakalım

Kanuni Ronny 150 nasıldır arkadaşlar ?
Bende almayı düşünüyorum.Maddi durumlar nedeniyle alabileceğim en iyi scooter bu.
Fakat çevremden pek iyi yorumlar almıyorum.Honda yamaha vs. varken kanuni niye alıyorsun diyorlar.Paran yetmiyorsa 2.el al o zaman diyorlar.
2.El almak istemiyorum 0 almak istiyorum.2 Güne elinde kalır diyenler var.Biraz yorumlayabilir misiniz arkadaşlar ?
Masraf çıkartır mı ?

İlk sayfadan itibaren okumanı tavsiye ederim.Ama özetle egzoz (çabuk dağılıyor), amortisörler (sert) ve fren (iyi ayar yaptırman gerekiyor) dışında seni üzmez.

valla vakti zamaninda srad 750 kullandim ama emin ol trafikte bundan kral motor yok hem minik hem otomatik olmasi super bence bunu satmadan r1 ekle yanina :)

bubarada atakan bence gayet iyi motor 2 tane eksik var bence egzost vede frenler cok iyi degil onun haricinde bence gayet iyi olur

valla vakti zamaninda srad 750 kullandim ama emin ol trafikte bundan kral motor yok hem minik hem otomatik olmasi super bence bunu satmadan r1 ekle yanina :)

bubarada atakan bence gayet iyi motor 2 tane eksik var bence egzost vede frenler cok iyi degil onun haricinde bence gayet iyi olur

zaten bende öyle yapmayı düşünüyorum ronny mi kimselere vermem o benim elim ayağım. birde bunu alınca arabanın kilometresi çakıldı 2 yılda 35000 biryılda 500 kilometre yaptım
berk resimleri bekliyoz lüüüüütfennn :queen:

gelicek fotolar :D egzostu daha taktıramadım ama benim şu cdi yı yani benin dc mi ac mi olduğunu bulmam lazım

:D sorun yok cdi motosikletin beyni oluyor ac (alternatif akım)dc(düz akım) oluyor 2 side farklı onu öğrenmem lazım ondan sormuştum

biiiliiiyomuuuşuumyaalaaben şaka şaka ben olları motorsikletle ilgili bir parça sandım. benim meslek elektronik yani ac ile dc akımı biliorum ama dediğim gibi motor parçası sanmıştım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

yardımcı olabileceğim birşey varsa memnuniyetle herzaman
:bestmt::thumleft:

Frenler o kadarda kötü değil bence. Bir kaç kere ani duruş yaptım trafikde. Ön arka düzgün şekilde frenleme yapıldığında oldukça etkili geldi. Hatta şaşırdım diyebilirim. Yanlız kanunin sattığı arka balata çok kaliteli gelmedi bana. takalı 200 km oldu yarısı bitti diyebilirim. Genel olarak motor frenini kullanıyorum. Ota boka fren yaptığım söylenemez. Ön frenden mümkün olduğunca kaçınıyorum yatırdıkdan sonra :mrgreen:

Birde beyler merceği söküp temizledim. Mercek far dediğimiz bir cam parçası bu arada. İç metalik boyası ısıdan dolayı bayağı bir kötü olmuş. Müsait bir zamanda boyamayı düşünüyorum iç kısmı. Aydınlatması çok çok çok aşırı kötü. Uzunları kullanıyorum genelde. Hiç memnun değilim fardan. En kısa zamanda bir şeyler uydurmayı düşünüyorum. Philips ampül deneyeceğim yakınlarda veya xenon takıcağım bu gidişle.
Park lambası yuvasıda aşırı derecede dandik diyebilirim. Elektirikçide güzel bir yuva yaptırdım.... Zamanla orjinal yuvanın lastiği özelliğini yitiriyor yuva içerisindeki metallar dola sağa dağılıyor :mrgreen:
4 adet sigorta yaktım bu yüzden. Yiyecek bir şeyler almaya gittim... Çalıştırmaya çalıştım elektirik gelmiyor. Tümsekden geçerken ampül yuvası adilik yaptı sanırım sigorta attı. Yuvayı söküp attım sigortayı değiştirdim yola devam. Dikkat edin derim bu hususa....

Motor yağını 800Km de bir değiştiriyorum. Parçalıyorum, topluyorum sonra tekrar parçalıyorum :mrgreen: Kız gibi bakıyorum... Umarım üzmez....

fernler iyi bencede ufak ayar çektim şuan gayet birde ben castrol power 1 5-40 scooter yağ koydum motor rüzgarlı havada bile çok rahat 115 görüyor aydınlatma olarak ben şikayetci değilim ama far içinin bazı yerlerini siyaha boyayıp 8000k xenon takma fikri var aklımda bakalım yavaş yavaş yapıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar