Ekipmanlarım Hk.Kısa Bilgi (:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet bende ilk ıslak mendil ile silmiştim nasıl temizlenecek bilemiyorum artık :farao:

bu ekipmanlardan sonra evlatlığınız olmayı isteyenlere "rezerve" deyin:cherry:

şaka bi yana kazasız belasız cezasız sürüşler

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
sırtında gece lambalarını yansıtıcı şeysileri de mevcut.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen: bu iyiydi...

Gayet başarılı bir inceleme yazısı olmuş. Hatta profesyonelce diyebilirim :cat:

Ben de montta Dane kullanıyorum, bence de iyi bir seçim olmuş. Kaliteli bir marka kanımca, hakkını veriyor..

Eldivenleri benim de kullanma şansım olmuştu bir seyahatimde.. Kış sezonunda kullanmakla hata ettiğimi geç farketmiştim, çünkü dediğin gibi, ince delikleri ile nefes alabilir özelliği var kahretsin ki :mrgreen::mrgreen: Onun dışında iyi bir eldiven. Fakat beni asıl bezdiren, giyimi oldu.. Gören de kolumu alçıya alıyorum sanır.. Meşakatli bir süreci var eldiveni giymek için ::sm_smile

Yolda yürümeyi bilmeyen bayanlar varken,motora meraklı olanları ayakta alkışlıyorum :cat:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Kaliteli ürünler güle güle kullan. Topyekün bir mağazadan almışsın :) Kask camı için ince cila uygulayın. Hem içten hem dıştan.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: bu iyiydi...

Gayet başarılı bir inceleme yazısı olmuş. Hatta profesyonelce diyebilirim :cat:

Ben de montta Dane kullanıyorum, bence de iyi bir seçim olmuş. Kaliteli bir marka kanımca, hakkını veriyor..

Eldivenleri benim de kullanma şansım olmuştu bir seyahatimde.. Kış sezonunda kullanmakla hata ettiğimi geç farketmiştim, çünkü dediğin gibi, ince delikleri ile nefes alabilir özelliği var kahretsin ki :mrgreen::mrgreen: Onun dışında iyi bir eldiven. Fakat beni asıl bezdiren, giyimi oldu.. Gören de kolumu alçıya alıyorum sanır.. Meşakatli bir süreci var eldiveni giymek için ::sm_smile

Teşekkürler,evet normal bir tak çıkar söz konusu değil bu eldivende,aşama aşama sakin sakin giyiyoruz :mrgreen:

+Kış kullanımı için pizzacı şeysilerinden almak faydalı olabilir :p

Kaliteli ürünler güle güle kullan. Topyekün bir mağazadan almışsın :) Kask camı için ince cila uygulayın. Hem içten hem dıştan.

Teşekkür ederim,denemeden alamayacağım ürünleri civarlardaki en yakın mağazadan almak zorunda kaldığım için biraz öyle oldu :mrgreen: Eldivenin beden konusunda çok sıkıntı çektim çünkü. Kask camı için artık yapabileceğim bir şey yok fena fena :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar