Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

bende dün denedım gezıye cıkmadan önce 95 oktan fullemıstım hesabıma göre 217 km yol yaptım 40lra 70 krş aldı depo yanı ortalama 18 krş yaktı yaklasık bı 60 kmsını dönüş yolunda 130 140 geldım dıger kalan kısımlarda grup halınde ılerledıgımız icın 50 ile 80 km hızla kullandım (tabı arada ufak gazlamaları saymıyorm)
he bırde egzoz var uzerınde ona ramen sonuc bu

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Merhaba Tunç, keşke daha fazla yorum yapabilecek durumum olsaydı, ama şimdilik sadece 345 km lik tecrübemi paylaşabiliyorum.Yağmur çamur iş güç derken zaten çok az kullanabildim. Önümüzdeki haftadan itibaren daha yoğun kullanacağım motoru, bir kaç depo sonra tekrar yazarım. Bu arada ben 95 oktan almıştım benzini.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:54 ----------

Ercüment, söylediğin günden beri koruma takozları aklımda, denk getirebilirsem alacağım onu mutlaka. Hatta maltepe civarında bir servisle montajı için konuştum, adamlar 100 tl istedi montaj için, Z-moto ya uğramıştım anahtarlık almak için, enteresandır onlar 50 tl ye takarız dediler. Bu sayede daha ilk görüşmemde adam gibi bir servis bulma ihtiyacını da keşfetmiş oldum. Bakalım daha neler öğreneceğiz :)

Takozları bir alabilsem takma işini kendim hallederim. Sağ olsun 266. sayfada arkadaşlar fotolar ile anlatmışlar nasıl yapılacağını.

Takozları bir alabilsem takma işini kendim hallederim. Sağ olsun 266. sayfada arkadaşlar fotolar ile anlatmışlar nasıl yapılacağını.
Youtube da baya bi video da var, kolay görünüyo ama "dakika bir gol bir" maymun olmayayım die, eğer alabilirsem sanırım dışarda taktıracağım, hatta bu gidişle kawa servisinde...

Fiyat performans çok başarılı görünüyor, güle güle kullanın...

arkadaşlar yeni taktırdıgım 150/60/17 pirelli diablo rosso II lastiklerimin fotolarını paylaşıyorum. bana pek 150 lik gibi görünmüo ama sizin yorumlarınızı da mrk ediyorum..

Uploaded with ImageShack.us

dün akşam da 4 arkadaş toplandık. 1 hyo 250gtr 2 ninja 1 de ktm duke 200.

hepimizin lastikler 150lik ama hepsi farklı farklı durmakla birlikte en ince benimkiydi.

diğer ninja (michelin) ve hyo (shinko) nun 150/70

benim ninja ve ktm nin 150/60 tı lastikler. ktm nin lastik markasını hatırlayamıyorum su an ama büyük ihtimal fabrika çıkıs lastikleri çünkü 2000km motor.

neyse neden böyle bendeki sorun ne mrk ediyorum sizin görüşünüz nedir :S

Motosikleti
2013 Honda Cbf150

Güle güle kullan. Sesi tatmin ettiyse görünüm olarakta gayet şık. Orjinal egzosu geri takmak istediğinde sıkıntı olur galiba.

arkadaşlar yeni taktırdıgım 150/60/17 pirelli diablo rosso II lastiklerimin fotolarını paylaşıyorum. bana pek 150 lik gibi görünmüo ama sizin yorumlarınızı da mrk ediyorum..

Alp ninja'nın orijinal ölçüeri 130-70-17, sen 150-60-17 taktığın için yanaklar daha büyük olduğundan balon etkisi yapmış gibi. Bu da lastiğin kenarlarını yükseltip genişliğini azaltmış. 150-70-17 lastik taksaydın bu sorunla karşılaşmazdın sanırım.

Yaylari nereden buldunuz? Maslak 'ta ebc nin bayiinde ninja 250 icin olanin gelmedigini soylemislerdi.

ben daha almadım, belki yarın belkide hafta sonu alacağım,ama yayları neden sordunuz ki ? onları değiştirmek gerekmiyor diye biliyorum,yanlış biliyor da olabilirim ama deb. balatası varsa yayı da illaki vardır kawi servisinde bulunabilir

Kardeş lastigin yeni ya biraz zaman geçsin bak nasıl açılıyor lastik :D Arkadaşlarınızın hangisinin lastiği en eskiyse yıpranmışsa o daha

geniştir.Benim lastikte ilkten inceydi topluydu orta kısmı daha bi çıkıklık vardı belli süre kullanınca acılıyor

Güle güle kullan. Sesi tatmin ettiyse görünüm olarakta gayet şık. Orjinal egzosu geri takmak istediğinde sıkıntı olur galiba.

sesıde göruntusu de hoşuma gıttı orjınal egzozunu takmak hıc sorun degıl ona göre yaptırdım orjınal hedears borusuna hıcbı ıslem yapılmadı orjınal egzoz araborusuna da aynı şekılde sadce yenı aldıgım egzoza yenı boru hazırlanıp kaynatıldı hedearsa da kelepce ıle tutturdular ıstedıgımde kelepceyı sökup orjınalının orjınal kelepcesıyle baglayabılıorm

ben daha almadım, belki yarın belkide hafta sonu alacağım,ama yayları neden sordunuz ki ? onları değiştirmek gerekmiyor diye biliyorum,yanlış biliyor da olabilirim ama deb. balatası varsa yayı da illaki vardır kawi servisinde bulunabilir

EBC nin yaylari %10 daha sertmis. Orijinal yaylar bazi motorlarda kaydirabiliyormus. Yabanci forumlarda bu degisikligin tavsiye edildigini gormustum.

ara boru yapmayıp yataylamasına headersın sonuna taksam uyarmı acaba

ben denedım yanı dusundum onu cok dısarda kalıyor kötu duruyor bırde dar yerlerden gecerken surtebılır gectıgın yerlere ucu en guzelı ara boru yaptır göruntude guzel olsun aklındada kalmasın yınede senın tercıhın

Kardeş lastigin yeni ya biraz zaman geçsin bak nasıl açılıyor lastik :D Arkadaşlarınızın hangisinin lastiği en eskiyse yıpranmışsa o daha

geniştir.Benim lastikte ilkten inceydi topluydu orta kısmı daha bi çıkıklık vardı belli süre kullanınca acılıyor

bikaç kişi senin dediğini demişti. evet o karşılaştırdıgım lastiklerin en az kullanılmısı 2000km benimkiler daha 200km lik fln. umarım dedigin gibi olur ve yayılır lastiklerim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar