2. Gezimizde nerelere gidiyoruz

https://www.facebook.com/groups/Cadde34MT/

facebook grubumuza bekliyoruz herkesi :) daha çabuk haberdar olmamız için :) bugün dersane dolayısıyla mangala katılamadım ama turlamak güzeldi.. giderken radara girdim galiba :)

Heralde bırseyı cok ısteyınce olmuyor dedıkleri dogru,bu guzel havada oglumun saglık sorunu nedenıyle katılamadım,ozur dılerım tum ekıpten

artık satamaz o motoru :) kazalı hahah arkadan darbe aldı :) plaka düştü dah ane olsun
arkadan dokundum cihanin plakayi dusurdum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:19 ----------

Heralde bırseyı cok ısteyınce olmuyor dedıkleri dogru,bu guzel havada oglumun saglık sorunu nedenıyle katılamadım,ozur dılerım tum ekıpten
abi geçmş olsun umarım önemli birşey yoktur gezeriz gene sorun yok sen çocuğa baksaydın iyi

arkadaslar bugun gercekten guzel bi gezi oldu. serdar kardesim bir dahaki gezide mutlaka katilacam. ortam guzeldi gercekten. yalniz birdahaki sefere 2 semaver getirecem caysiz olmuyor be:cherry:

çok istememe rağmen bugünkü geziye katılamadım. bir dahaki geziye kaldık artık :(

Onemli bişey yok cok sukur ama sabaha karsı ateslendı hastanede kaldık bı kac saat..ısallah en kısa zamanda olur bı gezı daha,dısardakı havayı gorunce ıcım gıttı bugun ama kısmet artık..eglenmiş olmanıza sevındım

serdar bu arada sana 1 litre su borcluyum haberin olsun. :)

hahaha abi afiyet olsun :) yokluğunu aradım ama :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------

arkadaslar bugun gercekten guzel bi gezi oldu. serdar kardesim bir dahaki gezide mutlaka katilacam. ortam guzeldi gercekten. yalniz birdahaki sefere 2 semaver getirecem caysiz olmuyor be:cherry:

vallah adoğru diyosun abi çayda olsaydı ben oradankalkmazdım otururdum saatlerce :)

Valla ben cayi teklif ettim baktim talep yok ustunde durmadim
Bu arada ben fena yanmisim suratim kelim kipkirmizi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar