Kendi zevkim bi kac gune 2013 hyo alcam ve motor bindigimi hissetcem. Tamam inazuma cbr duke iyi konforlu olabilir ama one abi kurye motorumu kullancam, zevk almamki sahsen.
E ustune bindigmde zevk verip beni tatmin etmickse isterse konfordan yikilsn
Ben Porsche ye, Ferrari ye binmem, o ne abi taxici arabası mı kullanıcam, zevk almam ki şahsen ::huuuh::
bmw ile porsche yi kiyamaslayamazsin degilmi. ktm ve kawasaki,honda,yamaha da oyle iste ktm bu sektorun porchesi. bastan sona italyan bir motor kalite kokuyor servisine bile gittinizde kendinizi ozel hissediyosunuz. bencede 250 segmentinin en iyisi ktm en pahalisida. fakat bunlari ulu orta soyleyince insanlara itici geliyor tabi. videodada gordugunuz uzere insanlarin 10 da 8 i param olsa ktm alirdim diyor.
Bu bakış açısı bana çok ters geldi. Marka ve imajı gibi bakılacak modeller değil karşılaştırılanlar. BMW ve Porsche nin de aynı segmentteki iki otomobili karşılaştırılınca ortaya büyük farklar çıkmaz.
Bazı durumlarda BMW öndedir hatta. Videodaki modellerin hepsi birbirine yakın güçlerde olup farklı ihtiyaçlara cevap veren motosikletler sadece
KTM 199.5cc, gücünü/torkunu epey yüksek devirlerde veren bi motosiklet olmasına rağmen 250 liklerin arasında iyi iş çıkarmış. Ayrıca 10 kişinin 8 i görsel olarak ta KTM der tahminim, alet çapkın, yakışıklı, atletik...
Emin olmamakla beraber benim bildiğim Avusturya markası fakat ufak cc DUKE ler Hindistan üretimi :silent: Benim için İtalyan işi olmasından iyidir, onlar sadece tasarım yapsın kafi :mrgreen:
Ayrıca Porsche kıyası hiç olmadı :sunny: KTM nin arazi harici başarısını hatırlamıyorum Yamaha/Honda/Kawa... birçok alanda sayısız başarıya sahip sektörde öncü tecrubeli firmalar... Ve yine marka değil modellere bakılmalı
Yani özünde : birinin direksiyonu plastik, koltuğu tekstil... diğeri deri, biri donanım olarak boş diğeri sport sunroof, birinin arka camlar kollu diğerinin bagajı bile kumandalı, biri wagon, biri hatchback... sonuç hepsi Opel Astra
İhtiyacı olmayan sport alır, bazısı için bu taş gibi süspansiyon, ufacık bagaj demek olabilir
İnsanlarda ihtiyaç belirleme mevzusu görsel haz devreye girdiğinde yok olduğundan, yemek yapamayan, çocuğuna bakamayan fakat halk arasında dönüp birdaha baktırtan güzellikte birine aşık olurlar :mrgreen: İşte o andan itibaren işler 360 döner..
Video biraz bundan ibaret. Çoğunluk günlük takıldığı en şık kıza aşık olmuş, genç, kıvrak... gayet normal bende ona vuruldum :mrgreen:
Geriye kalanlarda sabah senden önce uyanıp kahvaltını hazırlayan, gece sen uyurken çocuğu ağlamasın diye başında bekleyen, sırtına çamur sıçratmayı bırak tüm kıyafetlerini jilet gibi ütüleyen teyzeye hakkını vermiş, helal olsun demiş :mrgreen:
Şahsen bana hiçbiri tam anlamıyla hitap etmiyor, fakat memlekette olan biten bu :mrgreen: Bu durumda ben, hepsinden layığıyla biraz lezzet, biraz hizmet... fakat benden en az beklentisi olan modeli seçerim :mrgreen: