Naked sürenler racing, Racing sürenlerde naked'i haklı olarak beğenmemiş.
iyi yönlerini belirtmeleri güzeldi. En azından yalandan kötülemediler. Ancak prof bi gözün anlatımını ve deneyimini dinlemek isterdim.
Daelim zaten içinde kibrit çöpü olmayan kibrit kutusu, O motorların arasında dibe vurması zaten kaçınılmaz.
Serap hanım sosyetik galiba KTM ona japon kullanıcıların ruhu olan kendini beğenmişliği aşılamış.
Neyse sonuç itibari ile ben 250 cc de , İnzuma, Hyosung, CBR250 arasındayım. Kullanıcıdan kullanıcıya değişir.
Barkın beye de böyle bir incelemeye ön ayak olduğu için teşekkür ediyoruz. Ancak bir de sizin ağzınızdan dinlemek isteriz.![]()
Biraz kendini beğenmişliği (pardon motorunu) var...bence serap hanımın demek istediği en pahalı olan benim motor almak isteseydim verdiğim parayla diğerlerinden alabilirdim.ben öyle anladım sosyetik olsaydı zaten katılmazdı.
engin arkadaşımızın sym wolf kullandım ktm duke göre biraz hantal ama ( ağırlğından dolayı olsa gerek ) virajlarda ktm duke göre daha güven veriyordu okadar çok titreşim hissetmedim .
çocuktan al haberi tadında olmuş biraz...barkın biz sen test edecen zannetmiştik esasında...
Serap hanım sosyetik galiba KTM ona japon kullanıcıların ruhu olan kendini beğenmişliği aşılamış.
Profosyenel anlamda motosikletten anlamasamda test amaçlı bir değerlindirmenin hakıkaten teknik bilgi açısından donanımlı kişiler tarafından yapılmasını yeğlerdim,sanırım yapılan değerlendirmede motorun teknik verilerinin yol tutuşunun yakıtı ivmelenmesi beygir gücü soğutma sistemi vs.vs.vs... olarak ayrı ayrı test edilip yorumlanabilirdi.:wiinkk:
Çok afedersiniz ama farklı katagorilerdeki motorların ....idik yarıştırması gibi olmuş.:cat:Çoğu motor sürücüsü (maddi kaygısı olmayanlar sınıfı hariç:rendeeryedek parça servis yakıt motorun fiyatını bulunduğu il ilçede servis olup olmadığını göz önünde bulundurarak motor seçimini yapıyor,şimdi size sorarım bu video biz motor kullanılıcılarının yüzde kaçlık kesimine hitap ediyor ?:silent: bence bundan sonra herhangi bir motor test edilecekse tek olarak ele alınıp dediğim özellikleri profosyenel sürücüler tarafından değerlendirilerek bizlerin huzuruna getirilmeliki bizlere faydalı olsun,yoksa bu tip çekilen videonun motor sürücüleri arasında sınıf ayrımı yapmaktan başka işe yarayacağı düşüncesinde değilim,bizler karar verirkende zevkimize maddi durumumuza göre değerlendirme yapar karar alırız.
çocuktan al haberi tadında olmuş biraz...barkın biz sen test edecen zannetmiştik esasında...