TT Custom 2. el satışı

Merhaba Dostlar,

Belki işine yarayan ya da uğramak isteyen ya da değelendirmek isteyen olabilir,

TAM 15 YILDIR ELİMİZDE BİRİKMİŞ OLAN İKİNCİ EL ÜRÜNLERİ VE SADECE BİR KERE KULLANILMIŞ OLAN AKSESUARLAR DEPOLAR, JANTLAR, SELELER, GİDONLAR, CEKETLER, ELDİVENLER VE DAHA NELER NELER. ÇOK KOMİK FİYATLAR İLE YENİ SAHİPLERİNİ BULACAK. MAKSAT VE HEDEF DEPOLARI BOŞALTMAK. FİYATLAR 29TL – 59TL – 99TL – 199TL OLACAK… ŞOK OLDUNUZ DİMİ?

31.03.2013 PAZAR GÜNÜ KIZILTOPRAK DA BAŞLAYACAK VE TAM 1 HAFTA SÜRECEK...

AYRICA SİZLERDE ELİNİZDE BULANAN İKİNCİ EL ÜRÜNLERİNİZİ VE AKSESUARLARINIZI ( DEPO, HARLEY AKSESUARLAR, CEKETLER, JANTLAR, ÇANTALAR, ELÇİKLER VEYA AKLINIZI NE GELİYORSA )
30.03.2013 CUMARTESİ SAAT 24:00 A BİZE GETİRİRSENİZ SİZİN ADINIZA SATIŞINI GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ. EVİNİZDEKİ VE DEPONUZDAKİ FAZLALIKLARDAN KURTULMA ŞANSI TT CUSTOM GARAGE SALE FARKI İLE SİZLERİ BEKLİYOR.

Facebook Event : https://www.facebook.com/events/517859791594045/

TT custom ve 29 -199 tl fiyatlar bile yanyana komik duruyor. Sanırım güzel bir organizasyon olacak.

Türkiyede böyle şeyler olduğunu görmek beni çok sevindirdi.. Amerikada yada discovery channell da görür özenirdim böyle şeylere keşke yakın olsam gitsem en azından ürünleri incelesem... ALKIŞLIYORUM SİZLERİ TEBRİK EDER BAŞARILARINIZIN DEVAMNI DİLERİM

Adres ?.................

TT Custom' ın yeri Mecidiyeköy' de. Trump Towers' ın arkasında hemen.

Türkiyede böyle şeyler olduğunu görmek beni çok sevindirdi.. Amerikada yada discovery channell da görür özenirdim böyle şeylere keşke yakın olsam gitsem en azından ürünleri incelesem... ALKIŞLIYORUM SİZLERİ TEBRİK EDER BAŞARILARINIZIN DEVAMNI DİLERİM

Ankara' da olsa pek bi güzel olurdu, en azından paylaşımlar ciddi işe yarayabilidi...

Satışın kızıltoprakta olduğunu beyan ediyorsunuz , adres soran Sinan beyede mecidiyeköydeki yeri tarif ediyorsunuz. Bu işte bir tezat yokmu ? Satış mecidiyeköydemi olacak ? Kızıltoprakta ?

gidenler resim çekip atın da görelim gidemeyenlere güzellik yapın

gittik gördük tek bir cam elyafa 100 TL çektiler gerçekten ŞOK fiyatlar. dalga geçiyorlar resmen..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar