Aklima nedense endurocular geldi birtane rastlamadim bugune kadar selami mi alan endurocu. Ne varsa hizli kardeslerimizde var.
Bu işin racing kullanıcısı, enduro kullanıcısı olmaz aga.. Elli defa basıma geldi benimde, ne zaman bir racing kullanıcısına selam versem mutlaka cevabımı aldım.. Aynı şekilde cruiser yada Chopper kullanıcıları abilerimiz, kardeşlerimizde selamımı geri çevirmedi.. Enduro kullanan (GS1200, DUCA MULTI..vb) kalantor abiler kafalarını bile çevirmediler bu zamana kadar.. Canları saolsun ne diyelim![]()
şimdi enduro ile gs ci leri aynı kefeye koymayalım. gs1200 adventure ile multistrada bir yana, endurocu ları bir yana derim bende.![]()
ya selam vermek tehlikelide yani ben motor kullanırken pek selamlasamıyorum)
O kadar para verince sürmek zorunda hissediyorlardır kendilerini1200 GS testine gittiğimde yolda herkese selam verdim. Araba, yaya(bilhassa karşı cinsim), kamyon, motosiklet, bisiklet vs. Çünkü o motoru kullanmak o kadar zevkli ki, mutluluğunu yayman lazım. Ama neden bizim denk geldiğimiz GS kullanıcıları duvar gibiler anlamıyorum. Zorla mı sürüyorlar acaba :silent: