[Bursa - MT]

:bounce: Haftasonu 4 teker 500 km yi geçik yol yaptık,çok güzel vatanı karış karış gezmek huzur buldum yine ancak motosiklet gezilerininde yeri ayrı güzel,aşırı kalabalık bunaltsada bizi ufak kafa dengi grubumuzla umarız bu hafta sonuna müsait olur hava....:cat:

Bu hafta sonu yağsada çıkalım hocam yaw.Sindire sindire onardığım motosikletimi boyadım harika oldu :)

Abiler baş belası ben yine geldim :( çok güzel gezmişsiniz içim gitti fotoğraflara baktıkça, tekeriniz düz bassın :)

:bounce: Haftasonu 4 teker 500 km yi geçik yol yaptık,çok güzel vatanı karış karış gezmek huzur buldum yine ancak motosiklet gezilerininde yeri ayrı güzel,aşırı kalabalık bunaltsada bizi ufak kafa dengi grubumuzla umarız bu hafta sonuna müsait olur hava....:cat:
Rotayı belirledik. Bekleyin Cumayı. Pazar 26 derece açık. Gezi gününe doğru haber veririm.

Pazar günü kahvaltı var arkadaşlar. Liste yapılsın, ona göre masa ve menü hazırlanacak. :thumleft:

Pazar günü büyük bir olasılıkla çalışacağım için katılamıyorum...Size iyi eğlenceler, afiyet olsun...

bu haftasonu istanbulda olacağım için ben de katılamayacağım, benim yerime de gezin :) iyi eğlenceler, afiyet olsun..

Çaylak olmasaydım gelirdim :D yaz sonlarına dogru aranızda olabilicegim umarım tki :)

Hafta sonu yokmu gezi :) Uganda'ya gidelim mesela... ( Yeni gelen tüm arkadaşlar hoş geldiniz... :flower:

ben bi drz400 alayım masai mara'ya gezi düzenlicem safari hesabı... leoparlara daş atçam sapanla kaççam sora ::whip:: tam yaklaşacak açıcam gazı :p plakanın üzerine de bi GoPro :bounce:

Kezzap atalım batu bende yeterince kezzap var Samanlıdaki köpeklere atıyorum :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar