Kardeşim bende o yüzden biran endişem var , motorda kalkarken nasıl yapılcağını tam anlayamadım yakınlardada motor süren bilen yok ondan buraya başvurdum kardeşim lütfen bildiklerini sölersen çookk sevinirim allah razı olsun kardeşim![]()
endişelenecek bişey yok. kalkış: vitesi 1 e at,debriyaj tamamen sıkılı,hafiften gaz ver,gazı sabit tut,debriyajı yavaş yavaş bırak. bu kadar. anladın mı ?
anladım saol kardeşim bide bişey daha dicem sana ya emra kardeşim motorbüyükmü sence ya 171 boyundayım 96 kiliyomsence sürebilirmiyim onu bide o var onlada ilgili bi şey sölersen içim rahatlıcak
![]()
![]()
Veya.. Ön frene asıl..Azıcık öne agırlık ver debrajı bırakırken gaza asıl..Motor kendini..Topladıktan sonra debrajı bırak ve..Gaza asıl.. Sol elinide yukarı kaldır..
Ver yansın AGAAA..
böyle olucakhttps://encrypted-tbn3.gstatic.com/...zc2IMYotI1VegYDy_HW07wN6b7gAew05RCNIfGwB89w0A
Liseli kızlar bakmasını istiyorsan..
Alıcan 2013 Ybr.. Kırmızı olucak ama.. Basıcan siyah taranspanı.Xenonu.. Ferrari logo ekzoz..Beyaz kask veya gözlük sana bırakıtık bunu.. Giyicen süperstarları..Kısa gömlek..
Simdi yorumuma geleyim.. Drift güzel motordur beyazını al derim ..
Ve ugur kardesimin dedigigi gibi. MH DRİFT SAYFASINA..
motor o kadarda büyük değil.hatta mc-x e göre biraz cılız. ama şekil motor yani. boy ve kilon yeterli.zorluk çekmezsin.endişelenme artık bu kadar :wiinkk:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
bu sürüş yöntemiyle acemi olduğu için ön freni elinden kaçırırsa motoru şahlandırıp asfaltla bi dostluk kurabilir :cherry: benim dediğim yöntem daha kolay bence. bencede beyaz renginden al.birde siyah koruma demirini yapıştır aldığın gün...
125-150cc motorlar zar zor teker yakıyo, ön freni bırakırsa en fazla yarım metre ilerler stop eder.motor o kadarda büyük değil.hatta mc-x e göre biraz cılız. ama şekil motor yani. boy ve kilon yeterli.zorluk çekmezsin.endişelenme artık bu kadar :wiinkk:
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:31 ----------
bu sürüş yöntemiyle acemi olduğu için ön freni elinden kaçırırsa motoru şahlandırıp asfaltla bi dostluk kurabilir :cherry: benim dediğim yöntem daha kolay bence. bencede beyaz renginden al.birde siyah koruma demirini yapıştır aldığın gün...