Değil. Ön arka kampana frenli motorum da var. Arka fren ön frenden daha iyi tutuyo, niye çünkü arka frenin pedalla bağlantısı çubukla sağlanıyor. Ayakla pedala verdiğin gücün tamamı sıfır kayıpla kampanaya aktarılıyo. Oysaki ön fren telli, freni sıkınca tel esniyor fren tutmuyo, telin esnemesi ciddi bişey ben hatta ön frenin telini koparmıştım bir kere.öyle diyosunda ön kampana ile arka kampana bir mi ?
Bende onu diyorum işte ön fren kesinlikle disk olmalı. Sonuçta motoru durduran o.Değil. Ön arka kampana frenli motorum da var. Arka fren ön frenden daha iyi tutuyo, niye çünkü arka frenin pedalla bağlantısı çubukla sağlanıyor. Ayakla pedala verdiğin gücün tamamı sıfır kayıpla kampanaya aktarılıyo. Oysaki ön fren telli, freni sıkınca tel esniyor fren tutmuyo, telin esnemesi ciddi bişey ben hatta ön frenin telini koparmıştım bir kere.
Geçen pazar deneme yaptım. Işık engeline takıldım.
Ibrede son gördüğüm hız 105 km. Daha musait bir yolda tekrar deneme yapmayı düşünüyorum.
Geçen pazar deneme yaptım. Işık engeline takıldım.
Ibrede son gördüğüm hız 105 km. Daha musait bir yolda tekrar deneme yapmayı düşünüyorum.
Stabil, motoru zorlamadan, uzun yolda kaç km hızla sabit gidebiliyorsunuz ?
güven abi dikkat et vidalar dagılmasın sonucta titreşimli motosiklet. kontrol ediyo musun vidaları?
Vallahi abi hiç kontrol etmiyorum. Beni korkutacak bir zırıltısı yok henüz. Olmadıkça da bakmam.
Sadece bir sefer uzun yola çıktım. O zaman da daha rodajın başı olduğu için, sıkıştırmadım.
O zaman da birkaç kez 100 km göstermişti ibre. Bu pazar ilk defa 100 km'nin üstüne çıktı.
Biraz sıkıştırsan ibre sonunu görür herhalde ?
Ben kullanırken titiz kullanırım. Yoksa kılla tüyle işim olmaz. Kıvırabildik mi?![]()