İstanbul Avrupa Yakası Mangal Yakacak Yerler :)

actım mt yonetımı henuz yayınlamadı kişiyi geçmesin zaten abi :) kalabalıkda çok ses çıkar her kafadan böylesi daha guzel

Valla bir çalışma yok adem gelen gelir gelmeyen gelmez :D biz gideriz sorun yok bizim için amaç geçmek değil mi zaten :) gideriz gezeriz kendimiz yakarız mangalı ama 4 5 kişi olacağız sanırım

Kalabalık organizasyonlar zor olur zaten boş ver az kişi daha iyi. Havalar düzelsinde başlar yine gruplar gezmeye :)

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

1 GARİPÇE
2 RUMELİFENERİ KALESİNİN 50-100 METRE İLERİSİ KÜCÜK KOY
3 BELGRAD ORMANI
4 KİREÇBURNU SAHİL ( bankları bos bulup oturup yanna mangal guzel gider )

1 GARİPÇE
2 RUMELİFENERİ KALESİNİN 50-100 METRE İLERİSİ KÜCÜK KOY
3 BELGRAD ORMANI
4 KİREÇBURNU SAHİL ( bankları bos bulup oturup yanna mangal guzel gider )

Buraları en iyi bilen sensin dostum o zaman kaçarın yok senin kesinlikle geleceksin :) bize eşlik edeceksin birlikte yapacağız birşeyler Listenin Başına Yazıyorum seni :),

Buraları en iyi bilen sensin dostum o zaman kaçarın yok senin kesinlikle geleceksin :) bize eşlik edeceksin birlikte yapacağız birşeyler Listenin Başına Yazıyorum seni :),

kesin söz veremem çok gelmek istiyorum fakat dedigim gibi bu ara islerim karısık anca cumartesi gunu haber verebilirim

boşver abi mangalı taşın üstünde yaparız :queen: kesin olarak gelen kimler var? gelebirim diyen kimler? abi buluşma yerine bi gidiyomuşuz 20 tane motor oracıkta bayılırım daha da ayılamam ha :sunny: :thumright :mrgreen:

yok yok kalabalık olmaz sanmıyorum :D biz bize oluruz rahat rahat takılırız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar