TVS TVS Wego Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

vay anasını şu motor hakkında hala adam gibi bilgi bulunmuyor
koca forum da hiç mi kullanan yok

Arkadaşlar ben de bi motor almak istiyorum aklımda apache var aslında ama garajım yok kaldırımda duracak motor bu yüz den wegonun saç olması çok hoşuma gidiyor evladiyelik bi motor almak istiyorum satmayı düşünmüyorum hangisini tavsiye edersiniz aslında scooty pep olsa küçük ebatlarindan dolayı onu daha iyi korurum gibi geliyor tavsiyenizi bekliyorum

F54

Arkadaşlar ben de bi motor almak istiyorum aklımda apache var aslında ama garajım yok kaldırımda duracak motor bu yüz den wegonun saç olması çok hoşuma gidiyor evladiyelik bi motor almak istiyorum satmayı düşünmüyorum hangisini tavsiye edersiniz aslında scooty pep olsa küçük ebatlarindan dolayı onu daha iyi korurum gibi geliyor tavsiyenizi bekliyorum

evet pep modeli de güzel di ama vego biraz daha hacimli ve sağlam gözüküyor saç kasa olduğundan dolayı ama sen motor alırsan üzerine branda örtmeyi unutma

ben bu modelin çok sağlam bi model oldugunu dusunuyorum. edirnedeki tüm dominos paket servıs motosıkletleri bu motosıkleti kullanıyor.
aralarında 25.000kmde olanını gormustum geçtiğimiz yaz. diri duruyordu. kurye arkadasımda kullandı bu motosıkletten ve hıc bır sıkıntı ve sorundan soz etmedi.

evet pep modeli de güzel di ama vego biraz daha hacimli ve sağlam gözüküyor saç kasa olduğundan dolayı ama sen motor alırsan üzerine branda örtmeyi unutma
Branda da kullanıcam tavsiyen için teşekkür ederim. modele karar verebilirsem ama eskişehiredki tvs servisi bisikletçiden bozma fuara pep de gelmiş acaba satışı olur mu ki.
Bu wego yu kullanan kimse yokmu ayrıntılı bi testni yazsa aslında çok yararlı olur.

gerçekten anlamıyorum bizim milleti!
gider honda'nın fizy modeline milyarlar bayılırlar, böyle sağlam bir scootera 3500 lira vermezler!
gördüm, bindim.. çok kıyak motor bu Wego. NET!

MkD

17 temmuz benzin fiyatları ile
158 km de 15 lira yaktı

gerçekten anlamıyorum bizim milleti!
gider honda'nın fizy modeline milyarlar bayılırlar, böyle sağlam bir scootera 3500 lira vermezler!
gördüm, bindim.. çok kıyak motor bu Wego. NET!

4150tl olmuş. 650tl artış sağlam olmuş.
daha doğrusu wegoyu fizy ile değil spacy ile karşılaştırın denmiş..

15 gündür kullanıyorm sym gts 250 vardı o bile bu kadar zevk vermemişti konfor, az yakıt, kolay kullanım ve sağlamlık isteyenlere duyurulur

Sıfır bir Wego alarak ikinci kez wego sahibi oluyorum.Daha öncede kullandığım ve çok memnun kaldığım için tekrar wego aldım,Bajaj pulsarımı sattıktan sonra evim ile işim arasında ve kısa mesafelerde extra işlerimi görmek için tekrardan wegoda karar kıldım tabi birde sıfırını 3.500 gibi bir rakamdan saymalarınında etkisi olmadı değil.Motorum benzinini sıfırlayıp tam 1 litre benzin aldım 50 km hızıda geçmeden ekonomik modda kullandım zaten motrda sıfır oldugu için o hızıda geçmemem gerekiyordu 1 litre benzinim bittiğinde km ye baktığımda tam 39 km gittiğimi gördüm 1 litre benzinle başlangıç için gayet güzel km yaptıkca biraz daha ekonomik olacaktır diye düşünüyorum

bende nereye gitsem dip gaz yapıyorum onun için 1 lt ye 35 km gidiyo.. en son 4.350 tl benzin aldım denemek için ekonomik hızda gidiyorum bakalım ne yakcak.. sonucu sonuç alınca yazarımm.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
internette jupiter modelini suzuki ile karşılaştırmışlar. Fren mesafesi jupiter 35 km hızla 9.5 m de durmuş. Suzuki 6.5 m de durmuş. Çok ilginç geldi çok buyuk fark var. Wegoda aynıdır sanırım. Japonların fren mesafeleri de çok kısa demekki

merhaba arkadaşlar, siteye daha yeni üye oldum. tvs wego yu almayı düşünüyorum ancak servisleri iyi midir? parça fiyatları nasıldır? genel olarak kullananlar memnun mudur?

şimdiden teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar