Vay anam vayyyy ulen accık foruma girmedik ortalık karışmış gene :santa: Malum Manisadan scoterı binerek getirdim üşütmüşüm evdeyim yorgan döşek yatıyorum :salut: az gücümü topladım dedim bi sayfaya bakayım ortalık toz duman :sunny:
Yazılanların hepsini takip ettim ve yaşanan bu olay hakkında benim şahsi kanaatim şudur;
1- Meriçi az çok tanıyorum hasbelkader yol yapmışlığım yemiş içmişliğim var, buna dayanarak söylüyorumki Meriç janttaki hatayı öne sürdüğünüz gibi bilinçli olarak saklamış değildir kesinlikle :cat: çünkü mantıklı olarak düşündüğümüzde tandık olduğunu geçelim bunu herhangi bi insanın yapması için motorunu para için satması ve bu parayada şiddetle ihtiyacı olması gerekir-ki ufak tefek hatalarını gizlesin saklasın da o para eline geçsin diyedir. Meriçte ise durum tam tersiydi, motorunu sağlık sorunlarından (bel ağrısı probleminden dolayı) hasbelkader ilana koymuştu ve eğer satılması halinde askere gidecek bi arkadaşının 600 F motorunu ona bırakacağını ve bu sezonu onunla geçireceğini motor satılırsada parasıyla ufak yollu bi otomobil alabileceğinden yada üzerine koyabilirse büyüteceğinden bahsetmişti bana benimse ona emanet motorun tat vermeyeceğini ama kenarda köşede birikimi varsa büyütebileceğini lakin onunda hem ekonomik açıdan (yakıt-parça v.s) hemde sağlık açısından (büyük motor daha ağır olacağı için belini daha çok yoracağını) Salcoyla aynı tadı vermeyeceğini söyleyip Salcanosuna binmeye ikna ettiğim sırada bana Muratın motora talip olduğunu arada Ademin olduğunu yapılacak bi şey olmadığını satmasını gerektiğini söyledi.Yani burada Meriçin bilerek ve isteyerek saklamış gizlemiş olduğu bi durum olamaz.
2- Murata gelecek olursak kendini çok fazla tanımıyorum ama anladığım kadarıyla tamamen başkasının fikriyle lastikçinin bu motor kazalı kazalı olmasa bu jant bu şekilde olmaz demesi üzerine konuyu dile getirmiş arkadaşımız :farao: yazık

ale: çünkü bu forumda bizim aramızda paylaşımlarımız söz konusu ki en azından konuyu buraya taşımak yerine önce Meriçe sorabilirdi

ale:
3-Adem Ben bundan sonra kimseye kefil olmam demekte kendine göre haklı olabilirsin ama bunu burada dile getirdiğin zaman direkt olarak Meriçi suçlu kategorisine yazıyorsun yani bir bakıma yargısız infaz yapıyorsun :farao: burdan yola çıkarak bende şöyle düşünebilirim ulen bunun motorada biz kefil olduk iyiki bi hatası çıkmadı yoksa bu adam bizi tefe koyardı valla

r:
SONUÇTA MURATIN MOTORDA BENİM MOTORDA SENİN MOTORDA KUL YAPISI Allah yapısı değilki kusursuz olsun
Uzun lafın kısası Haticeye değil Neticeye bakacak olursak Alan malda bi kusur görmüş satıcıya ulaşmış Satıcıda malının arkasında durmuş YBR ile değiştirmeyi (ki para elinde duruyo olsa parasınıda iade edeyim derdi) teklif etmiştir. Bu sorunun bu şekilde çözülmeside bizim kardeşliğimizden dolayıdır.ki Murat bu motoru sahibinden comda herhangi bi satıcıdan almadı
Konun daha fazla uzatılmamasını temenni eder hepinize kazasız sürüşler dilerim...