cbr 250 den gelen ses

Arkadaşlar öncelikle merabalar henüz 70 km de olan cbr 250 var 10 yada 20 km gibi düşük hızlarda gazi bıraktım an tak diye dişli sesi geliyor birde 6000 gibi devirlerde hızlandıkça sürtünme.gibi tuhaf ses geliyor başına böyle olaylar gelen arkadaşlar varmı cbr kullanıcıları

Arkadaşlar öncelikle merabalar henüz 70 km de olan cbr 250 var 10 yada 20 km gibi düşük hızlarda gazi bıraktım an tak diye dişli sesi geliyor birde 6000 gibi devirlerde hızlandıkça sürtünme.gibi tuhaf ses geliyor başına böyle olaylar gelen arkadaşlar varmı cbr kullanıcıları

hızlanmada sürtünme sesi zincirden yapıyor olabilir gevşekse zincir. o tak diye seste zincirin ordan yine geliyor olabilir serviste bi göster zinciri bence.

Bende de var ama sorun olarak düşünmedim hiç. 0km makine, parçalar birbirine alışacak daha. Motor genişliyecek, rahatlayacak. Benimkinde de 1. ve 2. viteste gaz kapatınca motosiklet duracakmış gibi frenliyordu. Zamanla 2. viteste biraz azaldı o his.

Senin sorduğuna gelirsek motorun yeni olması, soğuk olması, zincir gerginliğinin az olması bunu yapıyor olabilir. Konuyu http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/86226-honda-cbr-250r-2011-model-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-670.html#post2971679 buraya da yazarsan daha deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler.

Evet haklısın sorun değil bu genel anlamda bütün cbr 250 den duydum aydınlattığı için sağ ol

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar