Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Günaydın Salcano Cumhuriyetimizin insanları!
Hepinize keyifli - bomba gibi birgün diliyorum! :rendeer:

oldu zaten bomba.satıs vermeye calısıorum sabah berı.vergı borcu cıktı motorun.kredı kartıyla odenıomus.sıfre gondercek gelmıyor hadı subeye hadı notere iş kaldı ogleden sonraya.bakalım ne surprızler beklıo.....

Abi kredi kartına hiç gerek yok. Git bir Ziraat yada Vakıflar Bankası ATM'sine, kartsız işleme gir.
Orada MTV ödeme var. Öde gitsin.. Çok basit, 2 dakikanı almaz.

an ıtıbarıyle motorun satısını verdık.97.50 satıs masrafı odedı alıcı.plaka aynı kalıo.abı ben bursayı bılmıyorum nerde sıgorta yaptıracaz dıyor cem kardesımız.sımdı acemlerde kı sıgortacılara gıdıcez.2 benım 2 aydan fazla var gunune sıgortamın bıtmesıne para ıadesı alabılıomuyum acaba.

Abi alsan bile 10Tl civarı en fazla.Poliçeyi götürüyorsun sigortacıya 1 hafta sonra gel al paranı diyor

an ıtıbarıyle motorun satısını verdık.97.50 satıs masrafı odedı alıcı.plaka aynı kalıo.abı ben bursayı bılmıyorum nerde sıgorta yaptıracaz dıyor cem kardesımız.sımdı acemlerde kı sıgortacılara gıdıcez.2 benım 2 aydan fazla var gunune sıgortamın bıtmesıne para ıadesı alabılıomuyum acaba.

Hayırlı olsun.

Mutlu hayırlı olsun kalan sigortanın parasını alabilceğin gibi yeni aldığın motorada aktarabilirsin :cat:

ahmet abi kapışakmı? :pl:
titanı yarın konjektör tamiri için ustaya verecem. Titanla gezilere katılıp tokat mı atsam arkadaşlara?

ahmet abi kapışakmı? :pl:
titanı yarın konjektör tamiri için ustaya verecem. Titanla gezilere katılıp tokat mı atsam arkadaşlara?

Aman Adem , zaten sen hangi motorun üstüne çıksan sana kimse yetişemiyor ::gazla:: :queen: Bindiğin motoru okuyup üflüyon mu ne yapıyon bilmiyom artık :sunny::pl:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar