Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

teşekkür saolsın darısı istiyen herkezin başına :)

saol abi ayarlıyalımda sen izmirde ben istanbulda zor bizim iş :D

Alper abi, Barış abi İst'a geliyor haberin yokmu senin aaaaaaaa :) :) Tayini buraya çıkmış :) :queen:
Barış abi umarım süpriz felan yoktur. Yoksa bozdum süprizi :queen:

Merhaba arkadaşlar bende artık resmi olarak gt250r kavusmak üzereyim.Sizden bilgi almak istiyorum internette birkaç twobrothers egzos gördüm makinaların üzerinde çok tatlı bir sesi vardı.Turkiyede bulmak sıkıntı birde maliyeti çok acaba tavsiye edebileceğiniz egzos varmı ?? Teşekkürler...

egzos olayına hiç girme zira istediğin sesi elde edemeyeceğin gibi yakıt tüketiminde artacak

Merhaba arkadaşlar bende artık resmi olarak gt250r kavusmak üzereyim.Sizden bilgi almak istiyorum internette birkaç twobrothers egzos gördüm makinaların üzerinde çok tatlı bir sesi vardı.Turkiyede bulmak sıkıntı birde maliyeti çok acaba tavsiye edebileceğiniz egzos varmı ?? Teşekkürler...

@gugukk, katılıyorum.

Alacağın egzoz biraz daha fazla ses çıkaracak diye ne verdiğin paraya ne tükettiğin az da olsa fazla yakıta yazık, bence orjinali gayet hoş, yada bana öyle geliyor..

Herşeye rağmen Tiger Egzoz'lar var, youtube'dan videolarını kontrol edebilirsin, bi Two Brothers olmasa da başarılı sayılır.

arkadaslar merhaba,
sızden bı konuda yardım almak ıstıyorum ..hyosung gt 650 comet 2. el yedek parca bulabılecegım bı yer bılıyor musunuz?
arka sılındır ust kapagı ,
arka sılındır ust kapagı egzos ekzantırık mılı ve kepi,
on sılındır gergı mekanızması
ve sılındır pıstonları gereklı
ayrıca yag fıltresının oldugu yer kapagı (karter kapagı)..
bu parcalar 2. el temız lazım.. bılen duyan varsa bana ulasabılır mı rıca etsem saygılar

ebay tecrube istemez kardesim. ayrica bol bol ikinci el yedek parca mevcut hyo icin. ben telefondan girdim arama yapip link atamiyorum ama ebayda ara derim. yoksa bu sekilde zor.

pekı ebaydan aldık dıyelım nasıl getırecegız urunu?
buldum evet ebaydan ne kadar zaman surer buldugun urunle problem yasarsam ,?

hocam bir kere 75 euro siniri var gumrukte. ama saticiya mesaj at ve gift yani hediye olarak yolla ya da faturayı dusuk miktardan kes de. o sekil yollarsa eline gecer. yollanan Kargo sirketine gore max 1 ayda elinde olur. bem en son hafiza karti aldim 4 gunde geldi.

urunle ilgili problem yaşarsan aynen geri postala mailini yaz saticiya. eger satici guvenilirse (satici cok urun satmissa ve % 90dan fazla olumlu puan almissa guvenilirdir merak etme) parani aynen iade eder.

aradigin parcalar ciddi parcalar. cikmasini buralarda kolay bulamazsin emin ol. bence ebaya sardir mutlaka. riskli dersen risk almak bazen mecbur hale geliyor.

arkadaslar merhaba,
sızden bı konuda yardım almak ıstıyorum ..hyosung gt 650 comet 2. el yedek parca bulabılecegım bı yer bılıyor musunuz?
arka sılındır ust kapagı ,
arka sılındır ust kapagı egzos ekzantırık mılı ve kepi,
on sılındır gergı mekanızması
ve sılındır pıstonları gereklı
ayrıca yag fıltresının oldugu yer kapagı (karter kapagı)..
bu parcalar 2. el temız lazım.. bılen duyan varsa bana ulasabılır mı rıca etsem saygılar

ben 2. elini nerden bulacağına cevap veremem de bu parçaları neden arıyorsun motorun başına ne geldi hayrola? bir hal geldiyse sürücüsünde bir şey var mı?

surucusunun moralı cok bozuk bu aralar..

karşında ilk göz ağrısının tamamen pert durumda olduğunu gören ve onu adam edene kadar canı çıkan cebi boşalan tam motor oldu dediği anda da maddi sıkıntıdan dolayı motoru satmış biri var ama şimdi 2012 motorumla önüme bakıyorum olan olmuş zaman makinesi icat olmadı henüz :)

ama ben suanda ıyı degılım maddı durumum kotu ve parcaları alamıyorum motor param parca kutulara doldurulmus vazıyette .. ne yapacam bılemedım.
ama bıraz daha canımı sıkırsa benzın dokup yakarım..
bende butun paramı bozuk bır motora vermıs bulunuyorum..
allah yedırmesın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------

ne ben 7 8 mılyarla kuru ekmege muhtac olurum ne de bana bunu yapan adam o 7 8 mılyarla zengın olur...
neyse yapacak bırsey yok artık . semsıye bıze denk geldı.

egzoz yerine lastik bakın ilk evvel.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------

motoru yakmada parçala sat en az 15bin toplarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar