Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
akü alıncak yenı
koruma takozu ya kaynak ya yeni
elcık yamuldu o degıscek
elcık topuzu takılamazsa degısecek
sag yan ve on grı yan grenajlar rotus boya
karbon kapak boya vs duzelırse duzelır duzelmezse degıscek
ayna zaten hafıf cızıktı.sıyah plastık oldugu ıcın cok bellı olmuo ona da rotus atarız olmadı

o gece gorebıldıgım bu kadardı.baska kırılan eden bısey goremedım.yarın gorcez bakalım baska bısey cıkacak mı...

ortalama masraf 1000-1500 arası bısey tutar dıye dusunuyorum hepsı 0 alınırsa.

* bu arada seyır halınde kesınlıkle artcı ayaklarını acın.daha once cagdas mı soylemıstı tam hatırlamıyorum ama faydasını ben de gordum.cunku motorun arka kısmı dırek onun ustunde duruyordu kaldırırken.kuyruk grenajı sınyal vs yı hep korumus kaza anında.bılgınız olsun.
çok önemli bir noktaya değindin hiç düşünmemiştim bundan sonra hep o şekilde sürücem

yok bakıma gitcem servisi aradım adam kmden ötürü değişmesi lazım deyince ben de tırstım ama hiçbir sorunu yok çok şükür :) işe başlayınca sorun yok zaten şimdi öğrenciyiz :)

mantıklı :)

lakın 110tl korkutucu gelıyorsa bmw servisi bıraz urkutebılır cıkan sorunlar vs ıle :)

+senın ateslemede felan sorun yoksa neden degıstırıyorsun anlamadım bujıyı.tekleme oluyor mu motorda?

tetanoz ve temızlıkten sonra gozumu tekrar acabılıyorum an ıtıbarıyle :)
kanı cektıgımız yer 72 saat plasterle durcakmış.

kocumu da yarın goturuyoruz allah ızın verırse servıse(konusuk-kartal). herseyı babam karsılıcak :):) hehe
maddı olarak degıl, manevı olarak bıraz yoruldum elbette ama hersey 4sılındır homurtusuyla ıyılesır derler. soner'ın foca vıdeosundakı 2-3sn lık ses bıle yettı desem yalan olmaz bana...

allah hepınızı kaza-beladan korusun tekrar...

http://c1303.hizliresim.com/17/m/l7ny9.jpg

allah beterinden korusun ciddi birsey olmamasına sevindim cok cok gecmiş olsun...

KeaSH-07 hayırlı ugurlu olsun Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin inş. :)

Bu arada 4 aydır 250-R kullanıyorum ve bugün ömrümde ilk kez yarım saat boyunca 600 RR kullandım ve 250 için tüm hayallerim yıkıldı :( (tabiiki buna da şükür).. ama yok yaa o aşıyı aldım bi kere bi dahada bırakmam inş. en kısa sürede 600.lüğe geçiş yapanlardan olurum :)
sen aşıyı kapmışsın artık iflah olmassın :)

Merhaba arkadaşlar nasip olursa ben de aranıza katılacağım. 2 haftadır bayinin motoru getirmesini bekliyorum ama ne hikmetse gelemedi gitti. Sanırım Nisanda zam gelecek o yüzden mi motoru getirmiyorlar diye düşünmeye başladım. Merakla beklemedeyim.

Arkadaşlar iki gündür sağ bileğimde (tam eklem yerinde, dış kısımda) bir sızlama var. Sanırım bileğimi incittim. Avuç içimi yukarıya baktırana kadar bileğimi çeviremiyorum. Fena sızlıyor. Oturuş pozisyonumla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Özellikle akşam saatlerinde trafiğe kalıyorum. Sırtımda çanta; yokuş aşağı fren yaparken depoyu sıkamıyorum, aşağı doğru kayıyorum. Böyle zamanlarda elciklere şiddetli baskı uyguladığımı hissediyorum. Var mıdır aynı dertten muzdarip olmuş, tavsiye verebilecek birisi?

Bende de aynı şey oluyor ama eldivenlerden oldugunu farkettim eldivensiz kullanmayi denedm bir keresinde ve boyle bir skıntı olmadi ama eldivenleri giydigimde ellerim kucuk sanrm biraz ozellikle gaz kolunu tuttugum sag elim biraz fazla frenleri kullanmaya basladgmda bilegimi agritiyor.eldiven geriyor sanrm elimi ama bu sekilde lambalarda falan dinlendiriyorum elimi guvenlikten ödün vermemek icin cıkartmiyorum idare ediyorum maddi durum cikisinca gidip dha guzel bir eldiven alacagm bir kac parca birseyle birlikte

Arkadaşlar iki gündür sağ bileğimde (tam eklem yerinde, dış kısımda) bir sızlama var. Sanırım bileğimi incittim. Avuç içimi yukarıya baktırana kadar bileğimi çeviremiyorum. Fena sızlıyor. Oturuş pozisyonumla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum. Özellikle akşam saatlerinde trafiğe kalıyorum. Sırtımda çanta; yokuş aşağı fren yaparken depoyu sıkamıyorum, aşağı doğru kayıyorum. Böyle zamanlarda elciklere şiddetli baskı uyguladığımı hissediyorum. Var mıdır aynı dertten muzdarip olmuş, tavsiye verebilecek birisi?

kolunun üstüne çok yüklenmemen gerekir. ağırlığın çoğunu sırtına ve beline vermelisin. bunun için de kolunu dirsekten hafif kırmalısın. dirseklerin tam düz olmamalı ki çukurlarda vs. esnek olabilsin. racing oturuş pozisyonunda olursak hem motor üstünde daha şık görünüyosun hemde bu tip sorunlar olmuyor. çünkü oturuş pozisyonundaki açı nedeni ile kollarına yüklendiğinde bir de üstüne çukur ve yol titreşimleri eklendiğinde bileklerin maruz kaldığı yük sürüş sonrasında ağrıya neden oluyor. kullanırken dirseklerini kırmayı deneyip işe yarayıp yaramadığını söylersen sevinirim.

Bende de aynı şey oluyor ama eldivenlerden oldugunu farkettim eldivensiz kullanmayi denedm bir keresinde ve boyle bir skıntı olmadi ama eldivenleri giydigimde ellerim kucuk sanrm biraz ozellikle gaz kolunu tuttugum sag elim biraz fazla frenleri kullanmaya basladgmda bilegimi agritiyor.eldiven geriyor sanrm elimi ama bu sekilde lambalarda falan dinlendiriyorum elimi guvenlikten ödün vermemek icin cıkartmiyorum idare ediyorum maddi durum cikisinca gidip dha guzel bir eldiven alacagm bir kac parca birseyle birlikte

Eldivenden olabilir gerçekten... İlk defa, eldivenleri çıkartırken hissetmiştim o sızlamayı. Çıkartırken bileği yukarıya doğru çekiyor biraz.

kolunun üstüne çok yüklenmemen gerekir. ağırlığın çoğunu sırtına ve beline vermelisin. bunun için de kolunu dirsekten hafif kırmalısın. dirseklerin tam düz olmamalı ki çukurlarda vs. esnek olabilsin. racing oturuş pozisyonunda olursak hem motor üstünde daha şık görünüyosun hemde bu tip sorunlar olmuyor. çünkü oturuş pozisyonundaki açı nedeni ile kollarına yüklendiğinde bir de üstüne çukur ve yol titreşimleri eklendiğinde bileklerin maruz kaldığı yük sürüş sonrasında ağrıya neden oluyor. kullanırken dirseklerini kırmayı deneyip işe yarayıp yaramadığını söylersen sevinirim.

Yol alırken sorun olmuyor zaten, ön kol kemiğimi yere paralel tutmaya çalışıyorum sürerken. Ama yokuş aşağı fren yaparken veya ayağımı yere koymak zorunda kaldığımda öne doğru kaymamak için elciklerden destek almak zorunda kalıyorum.

sonunda motorumla calismalara basladim. ilk gunumde 10 km yaptm ve yokusda kalkis, donusler cok azda olsa frenleri tanimaya calistim. trafigin az oldugu bir yerde donup durdum fakat yinede arabalar oldgu icin cok fazla frenleme calisamadm. bakalim yavas yavas her gun calisip sonra kendmi trafige aticam insallah:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benimde boynum ağrıyor motosiklette ellerimi gevşek tuttuğum için ağrı yok sadece boynumda ağrı oluyor.
yükseltme aparatı cbr 250 ye nasıl gider taktıran varmı aranızda direksiyonu yükseltip daha az eğilmek ve yorulmamak için böyle bir imkan varmı cbr için. varsa görünüş kötü duruyormu bilgi vercek varsa detaylı sevinirim..

benimde boynum ağrıyor motosiklette ellerimi gevşek tuttuğum için ağrı yok sadece boynumda ağrı oluyor.
yükseltme aparatı cbr 250 ye nasıl gider taktıran varmı aranızda direksiyonu yükseltip daha az eğilmek ve yorulmamak için böyle bir imkan varmı cbr için. varsa görünüş kötü duruyormu bilgi vercek varsa detaylı sevinirim..
Motosikletin aerodinamiğini bozmak hiç akıllıca olmaz. Bence sele de oturabildiğiniz kadar öne oturun.

BMW S1000RR'da sadece 1mm çatal açılarında değişiklik viraj perfornmansını bozmuş bir video izlemiştim bulabilirsem atarım. Ama yine de karar sizin

10 numara gider,muazzam, muhteşem, enfess gider de taktıran, deneyen yok sanırım henüz :sunny:

Bende şöyle bi mesaj atmıştım kısa bi süre önce CBR başlığı okadar hızlı akıyor ki bulmak zor oldu :mrgreen:

Beyler benim CBR250' ye bakış açım sportif yönü ağır basan başlangıç sınıfı bi sport-touring.

Üzrine oturduğumda, sele biraz sert hiç sorun değil veya uzun yolda rahatsızlığına göre değerlendirilir, çözüm üretilir basit iş yani eyvallah, kontroller güzel, malzeme gayet iyi,

ayak kontrolleri umduğumdan çok daha rahat, depo dizlerle çok güzel kavranıyor, göstergelerin yerleşimi güzel, çok rahat okunabilir seyir halinde... ... herşey hayet güzel amaaaaa, gelelim ama ya :mrgreen:

Gidon yerleşimi uzak ve alçak, düşündüğümden fazla yatmam gerekiyor ulaşmam için ve bana çok dar geldi :silent: Bu duruma müdahale eden biri oldumu aranızda?

Epey taradım nette, açılı gidon yükseltme aparatı fakat bi sonuca ulaşamadım :sunny: Hiçkimse mi bu tadda kullanmıyor bu motosikleti allah aşkına, herkes caddelerde yarışıyor mu :pale:

Geri kalan herşeyiyle fiyat/performans muazzam, tartışılmaz ::winkwink

Nihat arkadaşımızdan şöyle bir aparatın linki geldi, bu tür bi aparat ile gidon biraz yükseltilip birazda yaklaşırsa tadından yenmez diye düşünüyorum :)

@ferdinandd, gidon yükseltici kullana bilirsin.

http://www.motosikletaksesuarlari.com/search/gidon yükseltici

ancak bence gerek yok, tam bir ss oturuşu yok cbr250de bugün durmadan 200km yaptım raceden sonra bu daha rahat geldi bel ağrısı yapmıyor:) bileklere fazla yük binmiyor oturuşu rahat.

bu tamamen devre kesıyor bende arasyırıyorum ara baglantı aparatı alıcam stop led cevırdık mı tamamdır :) butun problem stop sokmekte gozum yemıyor bır vıdeo ızlemıstım komple arka kuyrugu dagıtıyorlardı hos onlar plaka ıptalı ıcın yaptılar ama herhalde aynı mantıktır

arka stopu sökmekte sıkıntı yok ben hallederim:mrgreen: ancak ne işlemi yapıcaz onu bilmiyorum. hadi çakar devresi aldık bizim ampul halojen lede değil onu nasıl yapıcaz? halojen ampul yerine led nasıl takıcaz? ben kesip biçme istemiyorum. gt250r da bile led stop var arkadaş bu honda ayıp ediyor.

arka stopu sökmekte sıkıntı yok ben hallederim:mrgreen: ancak ne işlemi yapıcaz onu bilmiyorum. hadi çakar devresi aldık bizim ampul halojen lede değil onu nasıl yapıcaz? halojen ampul yerine led nasıl takıcaz? ben kesip biçme istemiyorum. gt250r da bile led stop var arkadaş bu honda ayıp ediyor.
biz bsyler dusunuyoruz bakalım yapabılırsek buraya yuklerım resımlerı on farda h4 beyaz haloje beyaz parklar takıcam arka plakalık ısıgı beyaz led daha ıyı olucaktır. Suan aklımda ki alarm taktırsam mı nedersınız ???

görselliği bozabilir.takmadım görmedim ama düşünce dahada dik oturacağın için rahat edebilirsin ama oturuş pozisyonu olsun direksiyon görüntüsü olsun mantiken bozulur

biz bsyler dusunuyoruz bakalım yapabılırsek buraya yuklerım resımlerı on farda h4 beyaz haloje beyaz parklar takıcam arka plakalık ısıgı beyaz led daha ıyı olucaktır. Suan aklımda ki alarm taktırsam mı nedersınız ???

bir an önce yapın merakla bekliyorum:mrgreen: alarm iyidir ancak ben pek işe yaradığını görmedim açıkcası adamlar ne yapıp edip çalıyor.

merhaba arkadaşlar,
şubat ayı itibari ile (ilk gördüğümde hastası olmuş ve fiyatını duyunca mutlaka almalıyım demiştim)3 renk cbr 250r ile aranıza katıldım. fakat ehliyet almakta geçiktiğim için daha 10 km yol yapamadım. nisan ayının başında ehliyetimi alcam inşallah. birde memleketimden 1000 km uzakta görev yapmtığım için motorumu çok özledim çünkü yarıyıl tatilinde aldım ve tadını çıkaramadan göreve döndüm. bu hafta sonu memleketime gidip motorumla turlamanın hayali içindeyim.
aranızda olmak güzel !

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

şimdilik motorumun tadını kedicim çıkarıyor.
l8uum.jpg
[/url][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar