Arora Tiger 200 ve Ben:Sümengendeyiz

evet arkadaşlar;bulunduğum yerde olan ölümlü bir motor kazasından dolayı motora binen tüm arkadaşlarım motorlarını satsa da,beni tek başıma bıraksalarda ben yine forumdakilerin yani sizlerin desteğiyle(gazıyla)ben de gezdiğim yerleri çekeyim foruma koyyum dedim ve o kadar uzun mesafe olmasa da motorumu aldım ve çıktım.

artık hazırım ve yolculuk başlıyor aslında köpeğim max de gelmeyi çok istedi ama o henüz motora binmeyi bilmiyor arkamda da koşturmak istemem o kadar yolu...araba olsa ön koltuğa kurulurdu hemen ama üzgünüm max motorla gidiyorum dostum

asfalt bitti ve gideceğim yerler karşıdaki dağlar...umarım bana cross motorları aratmaz tiger 200

dağların görüntüsü git gide netleşmeye başladı

neredeyse geldik

sümengen bazılarına göre dağlık taşlık ama ben seviyorum burayı sessiz sakin kimseler yok

çoğu insan için bu gezi basit gelebilir mesafe öyle çok uzun değil ve ben tek olduğum için ertesi günde çalışmak zorunda olduğum için şimdilik bu kadar ama önemli olan gezmek diyorum ve devam ediyorum sümengende ne kadar tepe var hepsinin en uç noktalarına ulaşmalıyım diyorum kendi kendime

arora tiger 200 cros motorları aratmıyor henüz

keşke bu resmi arora alsa da sitesine koysa belki kendilerine olan ön yargı yıkılır az da olsa

bırakın yanımda motorlu bir arkadaş bulmayı arkama artçı bulamadım...sanki tüm ölümler motosiklet üzerinde geliyor..bizim burda insanlar çok korkuyor motosikletden bende kendi resmimi böyle çekiyorum artık

burası bitti ... iniş zamanı

buralarda eskiden hiç yol felan yoktu ama orman bakanlığı dört yıl önce buralara dozerler le yol açtı ağaç ekmek için ağaçları ektiler bırakıp gittiler
çoğu yerde yine yol yok ama orman bakanlığından önce burda hayvan otlatmak serbestti o zamandan kalan keçi yolu felan var ama şimdi hayvan otlatmak yasak

eskiden hero pufum vardı buraları çıkamazdı ama şimdi altımdaki makina resmen kükrüyor bırak gideyim abi der gibi eee bende veriyorum gazı

tepeyi buldum abiii

ben

inerken çıkıyorum

ve gidiyorum daha fazla uzaklaşmadan bir resim daha

herkese teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------

arkadaşlar özürdilerim resimler hatalı yüklenmiş ve ben bunu silemiyorum da

Hocam içim ferahladı vallahi O nasıl bir manzaradır öyle ya çok güzel Bizim Maraşın Ovaları gibi Aynı
Nice Km lere inş tekerin düz bassın

dağ gezisi yapmanın keyfini bu bayram da köyde iken bende yaparak aldım ve dedim ki cross veya enduro alacağım hocam süper bir gezi olmuş senle bana cross veya enduro şart :D

Hocam içim ferahladı vallahi O nasıl bir manzaradır öyle ya çok güzel Bizim Maraşın Ovaları gibi Aynı
Nice Km lere inş tekerin düz bassın
teşekkürler...sende inşaallah en kısa sürede motoruna kavuşursun

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:05 ----------

dağ gezisi yapmanın keyfini bu bayram da köyde iken bende yaparak aldım ve dedim ki cross veya enduro alacağım hocam süper bir gezi olmuş senle bana cross veya enduro şart :D
teşekkürler...ilerleyen zamanlarda enduro düşünmüyor değilim...

Paylaşım için teşekkürler güzel gezi olmuş. Ama oldukca kötü fotolar çekmissin. Her fotoğrafta motosikletinin olmasına gerek yok. Herhangibirşey ıspatlamak zorunda değilsin. Manzara-doğa fotoları sadece 4-5 tane var diğerleride böyle olsa atmosferi daha iyi aktarabilmiş olurdun.

Her fotoğrafta motosikletinin olmasına gerek yok. Herhangibirşey ıspatlamak zorunda değilsin. Manzara-doğa fotoları sadece 4-5 tane var diğerleride böyle olsa atmosferi daha iyi aktarabilmiş olurdun.[/QUOTE
teşekkürler...aslında resim bunlarla sınırlı değil ama yüklerken hepsini yüklemedim buraya yüklerken de motosikletin içinde olduğu resimlere öncelik verdim

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------

Paylaşım için teşekkürler güzel gezi olmuş. Ama oldukca kötü fotolar çekmissin. Her fotoğrafta motosikletinin olmasına gerek yok. Herhangibirşey ıspatlamak zorunda değilsin. Manzara-doğa fotoları sadece 4-5 tane var diğerleride böyle olsa atmosferi daha iyi aktarabilmiş olurdun.
teşekkürler...aslında resim bunlarla sınırlı değil ama yüklerken hepsini yüklemedim buraya yüklerken de motosikletin içinde olduğu resimlere öncelik verdim

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------

üç tane daha yüklüyorum manzara resmi...bu ilk gezi paylaşımım hatalarım olabilir...kusura bakmayın

S.a dostum 2 gün önce bende bu cihazdan aldım bana cihazı biraz anlatırmısın?

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/109579-ilk-gezimiz-cinlilerle%3Bkapuzbasi-selaleleri.html
bu da uzun yol gezimiz yani motor uzun yolculuklarda konforlu öncelikle bunu belirteyim.sonrasında da ne anlatabilirim ki motoru almışsın zaten herşeyini öğrenmişsindir...hızı,yakıtı,titreşimi vs...vs...ama takıldığın konular varsa sorabilirsin

biraz fazla kurakmış orası... hafif enduroyu ben de severim, commuterler zaten hafif araziye uyumlu motorlar...

biraz fazla kurakmış orası... hafif enduroyu ben de severim, commuterler zaten hafif araziye uyumlu motorlar...
bende genelde arazide kullanıyorum ama enduroyu hiç aratmıyor yakıtıda enduroya göre daha ideal olduğu için bunu kullanıyorum...yalnız zıplama işine gelmiyor çünkü motorun süspansiyonu uygun değil

Her fotoğrafta motosikletinin olmasına gerek yok. Herhangibirşey ıspatlamak zorunda değilsin. Manzara-doğa fotoları sadece 4-5 tane var diğerleride böyle olsa atmosferi daha iyi aktarabilmiş olurdun.[/QUOTE

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:23 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:28 ----------

üç tane daha yüklüyorum manzara resmi...bu ilk gezi paylaşımım hatalarım olabilir...kusura bakmayın
[url]http://f1211.hizliresim.com/13/2/fjpv5.jpg[/url]
[url]http://f1211.hizliresim.com/13/2/fjpvk.jpg[/url]
[url]http://f1211.hizliresim.com/13/2/fjpvw.jpg[/url]

Mükemmel fotoğraflar tekerine sağlık hocam.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arora cok saglam modeller getirmiş yol bile yok helal olsun adamlara. Bu 200luk makinenin tuketimi nasıl?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar