İlker komutan merhaba özlettin kendini motor limuzin gibi olmuş yakıyor ortalığı![]()
Eyvallah Nadir.. Harbi özledik hepimizi..
Motor yaza hazırlanıyor. Yaza ve yeni BABALAR seferlerine...
İlker komutan merhaba özlettin kendini motor limuzin gibi olmuş yakıyor ortalığı![]()
Vaoo... Kimi yakaladım.Önce ufo gibi motosiklet görüntüleri daha sonra da bu şık ufonun yakışıklı astronotu.
Demekki Konya'da kısıntılı imkanlardan dolayı pek birşeyler yapamamışsın.:wiinkk: Çalışmalar güzel olmuş. Sabah sabah gözlerimi aldı. Hayırlı olsun.:cat:
Üstünde fiyatı bu kadar yukarı çekecek kadar bi aksesuar yok. Sadece Floorboards ve kotuma demirleri ... Ben motosikletimi geçen sene haziran ayında 15bin liraya aldım. 2008 model benim motosikletim. Niye bunu yazıyorum karşılaştırma yapabilmen için. Sakın gidipte düşük kilometrelilere daha fazla para verme. Aksesuarlı olana para ver. 80bin km'de olsa bile hiç bir sorun çıkarmaz. İlandaki motorun yan çantaları "Armode" en fazla 100 tl eder sıfırları. Hayırlı alış verişler.
Şİmdi size yaw sezon sonunu bekle diyemem. Sonra bana küfür edersiniz daha tadını alamadan sezon biter binemezsiniz. Size şöyle bir teklif yapsalar kabul edermisiniz? "Sana güzel bir motor ve uzun bir yaz vereceğiz ama bunun karşılığı 1000-1500 tl olacak." Şeçim sizin isterseniz bekleyin ve 15,5-16'ya alın(15 2007-2008 için iyi bir fiyat) ya da biraz fazla ödeyeceğinizi bilip üzülmeden eğlene eğlene güzel bir yaz geçirin.Ya aslinda geçen seneye gore fiyatlar nedense uçtu. . 15000 uygun degil mi bu motor icin....
Ya aslinda geçen seneye gore fiyatlar nedense uçtu. . 15000 uygun degil mi bu motor icin....
İlker abi nasıl gidiyor İstanbul? Fuarda ne yaptın aldınmı birşeyler?
Selamlar;Bizim motorlarin 36.000 km de son tahrik yaği değisiyormus. Uygun marka ve yağ hangisidir. Hangi yağdan ne kadar almaliyim. Bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi.
Faydamız olacak bir konu varsa ilgileniriz..istanbul kartal tarafından arkadaş var mı burda...hiç tanımadığı biri için motor baktırabilecek kadar boş zamanı, sabrı ve çelikten siniri olan..:queen:
Ozan'cığım Merhaba..
Teşekkürler. Sezona hazırlık aşamaları devam ediyor. Bu hafta muayene telaşım olacak cumartesi muayene süresi bitiyor bizim motorun.
Fuar güzeldi. En keyifli tarafı sizleri görmekti. KOnya'dan eski arkadaşları da gördüm. Fuardan resimlerdeki "Gündüz Farlarını" aldım. montajdan sonraki halini görmüşsündür. Başka bişey almadım. Şimdi çamurluk üzeri süs bakıyorum. bikaç model beğendim bakalım ne olacak.
Ankara'ya selamlar sevgiler...