Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

cunku teknık ekıbı yetersız yada baska bır fıkrım o rengı koydugunda fıyatta guncelleme ( zam ) yapıcaklar 1 nısan bsy kalmadı gecen senede aynı olayı cbr 125te yasadım sıraya yazıldım beyazı alıcaktımda 1 nısan cat 500tl fıyat degıstı bende cb125 almıstım sınırlenıp bu sefer ısımı sansa bırakmadan aldım tek problem 2012 motor aldım :(

2013 yılının mart ayında almışsın motoru, satarken adam ona bakar hocam fazla kafaya takıyosun.
2015 yazsa ruhsatta daha mı rahat uyuyacaksın, yapma :)

arkadaşlar bugün sigortasını yaptırdım. Fiyat bilgisi belki lazım olur arkadaşlara.
Axa sigorta : 229TL

şuan gemideyim pek kıpırdayamıyorum bendede tri-colour cbr 250r sırf aldığınız renk için değiştirirdim motoru çok hoşuma gitti 2011 bile yazsa alırdım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

yalnız honda turkiyede baştan sağma iş yapıyorr. ingilterede ki honda sitesinde yeni olan modeller taa kaç ay önceden yayınladılar.

2013 yılının mart ayında almışsın motoru, satarken adam ona bakar hocam fazla kafaya takıyosun.
2015 yazsa ruhsatta daha mı rahat uyuyacaksın, yapma :)

Aslında kafaya takmıyorum sadece 2012 aldım dıye 500tl uygun olabılır dı :D heheheh

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:09 ----------

şuan gemideyim pek kıpırdayamıyorum bendede tri-colour cbr 250r sırf aldığınız renk için değiştirirdim motoru çok hoşuma gitti 2011 bile yazsa alırdım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:28 ----------

yalnız honda turkiyede baştan sağma iş yapıyorr. ingilterede ki honda sitesinde yeni olan modeller taa kaç ay önceden yayınladılar.
aslında hondanın sucu yok yıllardır bu sekılde yuruyordu faturaya bakmaksızın 2012 agustostan sonra 2013 yazılıyordu ama ısler degıstı uretım yılına gore sube yazıyor artık eee 2013 montajı olan motor bırakında nısan mayıs anca bıze gelsın :)

motorun 2012 olması oldukça garip. motor şimdiden bir yıllık oldu. her ne kadar 2013 de çıksada ikinci elde ruhsatta 2013 yazan daha çabuk satar 2012 ye göre.

Beyler tricolorların ruhsatında renk olarak ne yazıyor :silent: Ruhsata, motosikletin üzerindeki en hakim renk işlenir diye biliyorum ama :silent: Bu durumda beyaz yazıyor olması lazım, hakikaten öyle mi ?

İşin aslı, bunu komple bembeyaz yapmak ruhsat falan uğraşmadan yasal olarak mümkün mü onu merak ediyorum :)

Muhalefetimiz gelmis.Yalnız kanun degisti bilgisi olmayanlara duyurulur.artık eskisi gbi eylül ekim ayından sonra yeni yılın modeliyle araba motor vs satılamayacak.yani arabalardada gecerli aynı durum.suanda gidip 2012 model sıfır araclari daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.eskidende aynıydı 2012 model satıyorlardı ama ruhsatta 2013 diye geciyordu.simdi artık üretim tarihi neyse ruhsatta yazılacak olan o oluyor.01.01.2013 den itibaren uretilenler 2013 diye gecicek.Türkiye de fabrikası olupta burda üretilenler hemen 2013 satışına baslayabiliryorlar.ama Türkiye de fabrikası olmayanlarda belli sureler sonunda getiriyorlar Türkiye ye.zaman farkı o yuzden mecburen oluyor.

Beyler tricolorların ruhsatında renk olarak ne yazıyor :silent: Ruhsata, motosikletin üzerindeki en yoğun renk işlenir diye biliyorum ama :silent: Bu durumda beyaz yazıyor olması lazım, hakikaten öyle mi ?

İşin aslı, bunu komple bembeyaz yapmak ruhsat falan uğraşmadan yasal olarak mümkün mü onu merak ediyorum :)

Benimkinde kırmızı-beyaz yazıyor. %95 beyaz

Düz beyaz çok çiğ durmasın hocam???

Benimkinde kırmızı-beyaz yazıyor. %95 beyaz

Düz beyaz çok çiğ durmasın hocam???

Ruhsatların %95 inde beyaz olarak mı geçiyor demek istedin :) Bi ön çamurlukta var kırmızı boya oysaki, mavi/lacivert falan gibi bişey bile daha mantıklıymış :silent:

Ben beyazın gayet şık duracağını düşünüyorum, birazda zevk meselesi tabi :) Beyazın tonuyla oynanabilse muazzam olurda bu sefer muayene problemi çıkabiliyor :/

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler tricolorların ruhsatında renk olarak ne yazıyor :silent: Ruhsata, motosikletin üzerindeki en hakim renk işlenir diye biliyorum ama :silent: Bu durumda beyaz yazıyor olması lazım, hakikaten öyle mi ?

Bende sadece Beyaz yazıyor :). Dediğini yapmak mümkün olmalı.

bunlarda 2 gündür bekleyen anca atabildiğim fotoğraflar :)
güzelcene sildim temizledim keratayı :)

herkese iyi günler,

yağ yağ filtresi değişimi yapacağım da hangi ürünleri kullanıyorsunuz acaba ve fiyatları nedir?

şimdiden teşekkürler

Eyvallah hocam saol izmir yukselis hondadan aldim

9500 e pesin aldim

Öncelikle size bir şey sormak istiyorum.Bende izmir'de yaşıyorum.Babam cbr 250 r almak istiyor.Yükselişte kim ile görüşüp 9500 tl ye aldınız ? bugün veya yarın bizde almayı düşünüyoruzda

Ruhsatların %95 inde beyaz olarak mı geçiyor demek istedin :) Bi ön çamurlukta var kırmızı boya oysaki, mavi/lacivert falan gibi bişey bile daha mantıklıymış :silent:

Ben beyazın gayet şık duracağını düşünüyorum, birazda zevk meselesi tabi :) Beyazın tonuyla oynanabilse muazzam olurda bu sefer muayene problemi çıkabiliyor :/

Evet şimdi okuyunca bana da öylelymiş gibi geldi. :mrgreen: Demek istediğim; motor bembeyaz, ufacık kırmızı ve ufacık mavi var ama ruhsatta kırmızı-beyaz geçiyor

bugün itibariyle bende Cbr 250 R alarak aranıza katıldım
siyah renk 2012 7500 km de
resimlerini daha çekemedim

Öncelikle size bir şey sormak istiyorum.Bende izmir'de yaşıyorum.Babam cbr 250 r almak istiyor.Yükselişte kim ile görüşüp 9500 tl ye aldınız ? bugün veya yarın bizde almayı düşünüyoruzda

Hocam gittik oraya cbr 125 r almak icin bakarken bakarken 250 ye kaydi aklim

125 lige 6400 250 lilige 9500 fiyar verdi

Pesin aldim ama ben

Merhaba arkadaşlar. Hafta sonu yağışlı olduğu için kendimi garaja kapattım ve karbon kaplama yapmaya karar verdim. Hem vakit geçirdim hem motorla uğraştım valla terapi gibi geldi. Buyrun resimlere geçelim bakalım beğenicekmisiniz?

Önce grenajları çıkarttım evde sildim güzelce:mrgreen:

resimlrimm0132.jpg

Sonra yan kapakları kapladım

adsztak.jpg

Sonra iç taraftaki plastikleri deponun yantarafını kapladım

88761467.jpg

Sonra motora montajı

nht5.jpg

nht4.jpg

nht3.jpg

nht2.jpg

nht1.jpg