[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
:rendeer:18 Mart Şehitler Günü dolayısıyla tüm Şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.:rendeer:
5s3uj.jpg

Günaydın, hayırlı işler hayırlı haftalar diliyorum :rendeer:

"Birlik ve beraberliğin. inancın ve imanın, yek vücut olmanın karşısında duramayan Garbin tek dişi canavarı, bugün farklı şekillerde tezahür etmektedir" Tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Herkese hayırlı sabahlar vede hayırlı işler dilerim…

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazi ve şehit ailelerine ise Allah’tan sabırlar vermesini diliyorum… :rendeer:

herkese iyi günler... 18 mart vesilesi ile tekrar tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk halkına da başsağlığı diliyorum.

Arkadaşlar, hafta sonu hava açık gözüküyor. Gezi yerleri için önerilerinizi bekliyoruz :cat: Değişik yerler olursa daha iyi olur :thumleft:

Selamlar,

Bu iki gün Adana'da olacağım sonra 3 gün yine şehir dışındayım, aksilik olmaz ve Cuma gecesi dönebilirsem,
Cumartesi tüm gün müsaitim, 1.000 km. ye kadar tüm alternatif rota tekliflerini değerlendirebilirim.

Benim aklıma gelen bir-iki yer var ama sizlerdende öneri bekliyorum.
-KOZAN'a bağlı ACARMANTAŞ köyünde alabalık çiftliğinde Alabalık.
-ERZİN Şahintepesinde sucuk.
-MERSİN Ayvagediğinde sucuk dönüş yolu namrun yaylası üzerinden.
-MARAŞ Başkonuş yaylasında sucuk.

Adana İl Temsilcisi
bu pazar,kızımın üniversite sınavı nedeniyle ben geziye katılamayacağım.size iyi gezmeler.
muzaffer,ACARMANTAŞ gezisini şöyle bahara ertelesek,yine hanımlarla-ailece kaynaşma gezisi olsa diyorum.

İyı akşamlar arkadaşlar...

Şehitlerimizi saygıyla anarken baharın gelmesiyle birlikte içimiz kıpır kıpır:thumleft:Yeni rotalar yeni yollar bizi bekler:cat:

Bilgisayarımdaki sorun nedeniyle siteye kesintili girebiliyorum:farao:

tuc

Ben Mersin gezinizi öneriyorum kozana yakın rotalara gelirseniz katılamazsam kendi kendimi yiyorum çünkü.Bu pazar bende mecburi olarak katılamayacağım,benimde sınavım var o yüzden neresi uzaksa, katılma ihtimalim yoksa oraya gidin en azından çok falza üzülmüyorum :)

Benim aklıma gelen bir-iki yer var ama sizlerdende öneri bekliyorum.
-KOZAN'a bağlı ACARMANTAŞ köyünde alabalık çiftliğinde Alabalık.
-ERZİN Şahintepesinde sucuk.
-MERSİN Ayvagediğinde sucuk dönüş yolu namrun yaylası üzerinden.
-MARAŞ Başkonuş yaylasında sucuk.

Bu hafta sonu üniversite sınavı dolayısıyla hanım okulda ben de evde görevliyim:mrgreen:gidecek arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler..:king:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------

Selamlar,

Bu iki gün Adana'da olacağım sonra 3 gün yine şehir dışındayım, aksilik olmaz ve Cuma gecesi dönebilirsem,
Cumartesi tüm gün müsaitim, 1.000 km. ye kadar tüm alternatif rota tekliflerini değerlendirebilirim.

Takendy ,henüz tanışma fırsatımız olmadı ama ben de c.tesi müsaitim(pazar günü sınav görevim var:))istersen c.tesi müsait olan arkadaşlarla birlikte bir rota belirleyip çıkabiliriz...Hava durumuna göre Çatalan (kırıklı-bekirli-eğlence) üzerinden Aladağ olabilir mesela...Dönüş yolunu İmamoğlu üzerinden yapabiliriz...

Takendy ,henüz tanışma fırsatımız olmadı ama ben de c.tesi müsaitim(pazar günü sınav görevim var:))istersen c.tesi müsait olan arkadaşlarla birlikte bir rota belirleyip çıkabiliriz...Hava durumuna göre Çatalan (kırıklı-bekirli-eğlence) üzerinden Aladağ olabilir mesela...Dönüş yolunu İmamoğlu üzerinden yapabiliriz...

İş yada yolla ilgili problem olmaz ve Cuma gecesi Adana'ya dönebilirsem, Cumartesi günü için ben müsaitim, yapılırsa güzel bir program keyifle katılırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar