- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhabalar, sevgiler, saygılar... ben malatya dan buğra 17 yaşımdayım (programa katılır gibi oldu ama
) motorsiklete ömrümde bi kaç kez binmiştirim oda sport tarzda değil... ama sport motorlara küçüklüğümden beri ilgim var hele yolda ara gaz vererek giden bi 600 lük binlik gördüm mü sesi benim içimi kıpır kıpır eder sevdiğimi görmüş gibi heycanlanırım.. neyse saadete gelelim, sizlere bi kaç sorum olacak;
Öncelikle malatya da bana motor kullanmayı öğretecek bi yardım sever ağabey arıyorum benzin parası benden..
maalasef çevremde bana öğretecek kimse yok aile de motor tutkusu bi bende var...
ve benim boyum 167 rahat motor kullanabilir miyim ..?
96 doğumluyum ehliyete yazılabilirmiyim ..?
ve ninja 250r almayı düşünüyorum (para falan yok bi altı ay içinde bi yerden para bekliyorum gelirse alırım..) sizce ilk motor için iyi bi seçim mi veya önereileceğiniz başka motor varmı ..?
KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM AFFOLA MÂLUM YENİ ÜYEYİM...
Öncelikle malatya da bana motor kullanmayı öğretecek bi yardım sever ağabey arıyorum benzin parası benden..
ve benim boyum 167 rahat motor kullanabilir miyim ..?
96 doğumluyum ehliyete yazılabilirmiyim ..?
ve ninja 250r almayı düşünüyorum (para falan yok bi altı ay içinde bi yerden para bekliyorum gelirse alırım..) sizce ilk motor için iyi bi seçim mi veya önereileceğiniz başka motor varmı ..?
KONUYU YANLIŞ YERE AÇTIYSAM AFFOLA MÂLUM YENİ ÜYEYİM...